Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'daki basketbol kulüpleri
umursisli
07-06-2007, 12:23 PM
arkadaşlar ben sarıyer belediyesi spor kulübü'nde basketbol oynuyorum istanbul'da liglere katılan başka iyi takımlar önerebilir misiniz?daha iyi ve iddialı bir takımda basketbol oynamak istiyorum. bildiğiniz ve oynadığınız takımlar varsa söylerseniz sevinirim
By Serkan
07-06-2007, 12:42 PM
walla kardeş istanbul da oturmuyorum yardımcı olamıyacağım...
bekir#11
07-07-2007, 10:17 AM
eğerki iyi bir kulup istiyorsan İBB ye git orda para almıyolar .iyi oyunculardan ama ben para vermeye razıyım diyosan bir sürü kulup var arkadaşım
umursisli
07-07-2007, 10:40 AM
İBB'nin para almadığını bilmiyodum oraya girmeye çalışacağım, ama para vermeye razıyım yeterki iyi bir kulüp olsun, ben kendimi göstereyim, iyi eğitiliğim ben bunu istiyorum(sadece benim için değil kulüp arayan diğer arkadaşlar içinde kulüp önerirseniz sevinirim)
garnett21
07-08-2007, 02:39 PM
arkadaşlar kendime istanbulda klüb arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim ama ben 16yaşın v 1,93 boyunda ve 75 kg agırlındayım acaba bi klübe girebilme olasılgm nedir yaşm geçtimi. mail atarsanız sevinirim woodey_mertx@hotmail.com
bekir#11
07-08-2007, 05:06 PM
valla fiziksel özelliklerin ve yazşın gayen iyi çok üst düzey türkiye şampiyonasına gitmeye aday takımlara gidemessin ama oyunun iyiyse istanbul liginin iyi takımlarında kendine yer bulabilirsin istersen mesela ihlas olabilir sitede ali hocanın mail adresi var ekle bi konuş
mertkann
08-16-2007, 04:47 PM
ibb istanbul büyükşehir belediyesi mi oluo ve bilginiz warsa daha fazla bişeyler yazabilirsiniz isatnbul liginde oynayan takımlar aylık ücret istiolar mı ?basket okulları gibi takımların istemediğini sanıodum ben ama siz daha ii bilirsiniz bide benim boyum 1.86 75 kiloyum 16 yaşım sizce isatnbulda bi takımda oynama şansım fiziğime göre nedir?biras yavaşım onun için ne önerirsiniz:D
bekir#11
08-19-2007, 05:00 PM
arkadaşım istanbul ligindeki takımların büyük bir kısmı para istiyor ama para istemeyen kuluplerde var bunun nedenide onların sponsorlarının olması senin fiziksel özelliklerinden ziyade oynayış şekline göre iyi bir kulube gidebilirsin ama ilk önce o kuluplerden birisinin antremanına çıkıp kendini ispat etmen gerekiyor
yaa ben izmirde oturuyorum eğer izmirde oturan varsa ve maddi durumlarıda iyiyise alsancakta yarının yıldızları dişye bir yervar para alıyorlar ama çok iyi eğitiyorlar yeni bir klup ondan ismi duyulmamış ama eğitim süper izmirde oturan varsa gitsin tavsiye ederim...
magicmert
09-08-2007, 04:09 PM
tabii ki dostum
yaa ben izmirde oturuyorum eğer izmirde oturan varsa ve maddi durumlarıda iyiyise alsancakta yarının yıldızları dişye bir yervar para alıyorlar ama çok iyi eğitiyorlar yeni bir klup ondan ismi duyulmamış ama eğitim süper izmirde oturan varsa gitsin tavsiye ederim...
katılıyorum sana
M. Sahin Kundakcı
09-21-2007, 11:44 PM
Ortaköy Spor Kulübü tarabya İstek Kemal Atatürk Spor Salonunda çalışmalarımıza devam etmekteyiz. *[Only Registered Users Can See Links] sitesinden hakkımızdaki detaylara ve iletişim bilgilerine ulaşmak mümkündür.
ilker Terzioglu
05-19-2008, 12:55 PM
istanbul Türkiyedeki basketbol cennetlerinden biri.Bildigim kadarıyla en fazla amatör ve professional takım olan şehir.
Ama oturdugun yer sarıyer bıraz ters kalıyor. İddalı takım derken sana Yeşil Yurt,Pamukspor,diğebilirim ama okadar cok takım varki . Sana yakın bır yer var bir donem bende oynamıstım.1996 yılıydı :) Işık Spor ,Daçka
sinanatalay
05-19-2008, 10:30 PM
arkadaşlar istanbul büyükşehir belediyesinde antrenörüm ben. kulüp ile ilgili bilgi almak isteyen beni arayabilirler (özellikle 97-96-95-94-93 doğumlu arkadaşlar).
0534 213 97 43
Sinan ATALAY
Dark_Force
07-09-2008, 05:22 PM
Arkadaşlar benim bir kaç isteğim olacaktı.1991 doğumluyum daha önce prof.bir basketbol deneyimim olmadı.183 boyum var hızım yerinde sol elimi normal düzeyde kullanırım sağ elim zaten güzeldir.Benim bir altyapı takımına ihtiyacım var.Sinan atalaylada görüştüm ibb için başada önerebileceğiniz takımlar var mı fazla abartılı büyük olmasın zaten almazlar.Ben bir kaç klube gittim yaşın geçti felan dediler almadılar.Bir yarıdmcı olsanız sevinirim.
coachbarıs
07-17-2008, 06:29 PM
Selam 7/17 Yas Arası Basketbolcu Adaylarını Altın Yetenekler Spor Kulubune Beklıyoruz..acıbadem/ıstanbul
reactivated1
07-29-2008, 12:51 AM
arkadaşların da söylediği gibi birçok kulüp masrafları karşılayabilmek için artık ücret almaya başladılar. ben Pamukspor da antrenörüm, biz de bu sene bu uygulamaya başlamaya karar verdik, gerçi iddaalı bir takımın ücret alarak oyuncu oynatmasına karşıyım çünkü ben iyi olanı oynatmak isterim, hem para alıp hem de kenarda oturtursam bundan da rahatsız olurum, ama kulüplerin ekonomik şartlarını da düşünmek gerekir,
reactivated1
Basketbol Antrenörü
arkadaşların da söylediği gibi birçok kulüp masrafları karşılayabilmek için artık ücret almaya başladılar. ben Pamukspor da antrenörüm, biz de bu sene bu uygulamaya başlamaya karar verdik, gerçi iddaalı bir takımın ücret alarak oyuncu oynatmasına karşıyım çünkü ben iyi olanı oynatmak isterim, hem para alıp hem de kenarda oturtursam bundan da rahatsız olurum, ama kulüplerin ekonomik şartlarını da düşünmek gerekir
ne kadar düşüncelisiniz hocam keşke herkez sizin gibi olsa :(
hamza26
08-20-2008, 02:05 PM
ihlas da dediğin ali hocanın msn sini verebilirmisin??
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.