PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalışıtırıcı

ziya15
07-09-2007, 06:56 PM
Arkadaşlar beni programlı bir şekilde uzaktan çalıştırabilecek birini arıyorum.
Dediğim gibi boyum 1.66 kilom 45 kg bu ölçülerle beni tüm yönlerden çalıştırabilecek birilerini arıyorum. Maksatım hiç olmazsa 2 adım öne gide bilmek. ;) Ama ücret olarak burdan ne yapa bilirm bilmiyorum. Belki hesabına az miktarda para yatıra bilirm ama dediğim gibi az olur.:) Bi de ister kişisel isterse de forum sitesini yapa bilirm :D :o

ziya15
07-09-2007, 08:28 PM
Sen şimdi internet ortamından birinin seni çalıştırmasını mı istiyorsun sana ne yapacağını yazacak sende yapacaksın öylemi ?

Valla burda beni çalıştıracak kimse olmadığı için bu yolu denedim. Burdan elimden geldikçe onun dediklerini uygulamaya çalışacağım.

Neslihan A.
07-09-2007, 10:13 PM
Sevgili Ziye orada hiç mi basketbol antrenörü yok.Okuldaki beden derslerine giren hocan yok mu?Yani onlardan yardım istemen daha saglıklı olacaktır.Birtakım çalışmalarda hocanın yanında bulunması seni takip etmesi,hareketleri sana göstermesi gerekir.Yine bizlerde elimizden geldigi kadar seni bilgilendiririz ama en dogrusu yanında olan biriyle çalışmaktır.

ziya15
07-10-2007, 06:05 PM
Ya burda Basketbol kocu felan yok. Onun icin bu yolu sectim. Beden egitimi hocamiz da iyi oynar ama kocluktan anlamaz. Belki bir tane vardir ama o da takim kocu ve benimle ilgilenecegi sanmiyorum.(%99). Ama yine de sag olun...