Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk basketbolu hakkettiği yerdemi????
dipacifes
07-13-2007, 10:15 PM
:D türkiyede basketbol yeterli önemi ilgiyi kazandımı sizce((bunu özellikle bayan ligleir için soruyorum siz yinede her ikisine cvp verin))))
yasin
07-13-2007, 10:18 PM
bu zaten forumun her yerinde konuşulan bir konu sorun eğer türkiyede basketbol yeterli önemi kazndımıysa hayır Türkiyede yeterli ilgi yok yabancı ülkelerde önem ve ilgi varmı diye bir soruysa büyük çoğunlukta evet...
wadekolik
07-13-2007, 10:22 PM
bence türkiye futbol yuvası.türkiye'de basketbola önem verilmiyor.Verilecek gibi de görünmüor.Basketbol oynayan süt oluo.En azından çevremde.Çoğu zaman basketbol oynuyoruz die ezildik.Melo_15'de bilio.
dipacifes
07-13-2007, 10:23 PM
tamam düzelttim bazı şeyleri eklemem gerekti
MasterCoach
07-13-2007, 10:30 PM
TBBL de takımımız olduğu için açıkca şunu söyleyebilirim ki bayan basketboluna gereken önem verilmiyor...yada verilmesi engelleniyor.Bayanlar ligi bence daha kaliteli olablir.Erkek oyunculara göre yetişen bayan oyuncu yok denecek kadar az.Altyapıda bayan takımı kur zaten direk madalya veriyorlar.:)Hop türkiye şampiyonasındasın.Kazara 2 - 3 galibiyet alırsan türkiyede derece yapıyosun :)
Yani tarji komik bi olay.Türkiye genelinde altyapıdan oyuncu yetişmiyor.Elin amerikalı kızlarına binlerce dolar bayılıyoruz...Hep söylüyorum yanlış anlaşılmasın yabancılar bi düşmanlığım olduğunda değilde durum pek iç açıcı sayılmaz... :(
dipacifes
07-13-2007, 10:35 PM
evet bu konuda bende hak veriyorum ya kastamonuda genç -yıldız da sadece bi klbün oyuncuları var o da maksimum 25 kişi yani yetişen sporcuda az
Neslihan A.
07-14-2007, 01:15 AM
Birde kendi adınıza cevap verir misiniz?sizler bayan basketbolun ne kadar önem veriyorsunuz.Nba desem şimdi hepiniz bütün takımları oyuncuları sayacaksınız.ama tbblden bişe sorsam neredeyse hiçbirinizin bi cevabı olmuyor.Onu geçtim wnbaden de yok.İlla bayan basketini izlemek için bayan olmaya gerek yok.Bir zamanlar erkek basketbol ligide feci durumdaydı.
Basketbol maçlarını tv de izlemek imkansızdı.ama şimdi gelinen noktanın o eski günlerle alakası yok.Bayan basketboluda öyle olacak.Sizler üstünüze düşeni yapın.İlgili olun takip edin.
ersan ilyasova
07-14-2007, 12:13 PM
bence futboldan daha az veriliyor kısacası futbolada basketboalda önem verilmiyo r. çünkü yabancı oyuncu sayısı futbolda 6+1 basketbolda aynı sorun var yabancı oyunculara daha çok önem veriliyor
karabulut
07-14-2007, 12:42 PM
bncede futbola daha çok önem veriliyo basketbola göre.ama bide şöyle düşünün 2sene öncesine kdr tbl'i ne kdr kişi takip ediyodu şimdi ne kdr kişi takip ediyo.bncede gereken önem verilmiyo ama gittikçe basketbolda yükseldiğimizi düşünüyorum.bi eksiğimizde alt yapılara gereken önemi vermemek inş. altyapılara gereken önem verilir
coolboy_4192
07-14-2007, 04:12 PM
açıkçası bayan basketbolunun DÜNYA ÇAPINDA KATETMESİ GEREKEN ÇOK YOL VAR
Kemal Başaran
07-15-2007, 05:23 PM
alt yapı var ama yeterli önem veriliyormu bunu düşünmek lazım..
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.