PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Genç Uzunlardan Beklentiler..?

AnL
07-15-2007, 12:12 AM
Tbl deki genç Türk uzunlardan sizce hangisi ilerde bizi çok iyi bi şekilde nba de
temsil eder yada ;milli takımda başarılı olur.Kısaca genç uzunlarımzıdan hangisi size daha çok umut veriyor.

Bence Ömer aşık.

dipacifes
07-15-2007, 12:13 AM
bilmem ben medyum deilim bilemem :D bi düşünüyüm

karabulut
07-15-2007, 12:38 AM
bn oyumu oğuza verdim ama bn cemal nalga hariç hepsinin nba'de oynayabileceğini düşünüyorum.(geçen seneye kdr semihin oynayabileceğini hiç düşünmezdim ama bu sene semih baya gelişti bnce)

AnL
07-15-2007, 01:25 AM
Kafam çok dağınıkken açım bu konuyu yanlş yere açmışım tbl böülümüe fln taşırmnsz ..???

wadekolik
07-15-2007, 02:43 AM
bence semih bikere uzun dierleri çok kısalar nba standartlarına göre!

Neslihan A.
07-15-2007, 02:47 AM
Başlık açarken daha dikkatli olalım Anılcım.

Bence semih.

Neslihan A.
07-15-2007, 02:50 AM
Ömer kesin diyorum ama..

AnL
07-15-2007, 02:56 AM
Abla Ömer kesin diyorum demişsin oyu Semih'e vermişsin :D çözemedim.

Stalwart
07-15-2007, 06:30 AM
bence en iyisi oğuz savaş adam hem cok iyi yer kaplıyo hemde elleri cok yumusak ebn onu geleceğin sabonisi olarak goruyorum ve o kapasitede bence

ersan ilyasova
07-15-2007, 10:41 AM
benceen iyisi semih erden

bekir#11
07-15-2007, 12:06 PM
bence kesinlik ile oğuz savaş çünki oğuz savaşın diğerlerinden çok farklı yönleri bir kere basketbolu hepsinden akıllıca oynuyo ve oğuz savaş daha 4-5 sene evveline kadar bunun yarısı bile değildi ben yeşilyurtta yıldız oynarken oğuz savaş ve ersan ilyasova genç takım oynuyodu ama ikiside müthiş oyuncular oldular ama nba gidecek oyuncu derseniz semih erden derim oğuzun oyunu gösterişli değil görevini çok iyi yapıyor ama semihin oyununu izlerken herkez zevk alıyo

bide burdaki 4 oyuncu hariç şu anda pertevniyalin genç takımında oyniyan deniz kılıçlı diyorum aranızda karadeniz oyunlarını izleyeniniz varsa görmüşlerdir ben onu istanbulda çıplak göslede çok izledim uzun bir oyuncuya göre inanılmaz bi fandimentale,atletikliğe sahip ve süper sıçrıyann bir oyuncu zaten dünya liseler arası şampiyonanın en iyi pivotu seçildi bence türkiyenin gelecekteki yıldızı deniz kılıçlıdır

coolboy_4192
07-15-2007, 12:38 PM
semihin kendini biraz daha güçlendirip savunma ve ofansını geliştirirse gelecekte nba e gidebilecek potansiyelde olduğunu düşünüyorum ömer aşık ise biraz daha büyük takımlarda kendini gösterebilirse nitekim iyi geliştirdi kendini ilerde onun da yolu açık cemal bence kendini zorlarsa avrupada bir yer edinebilir ama 20 lerin sonlarına doğru felan yani oğuz ise daha hızlı olmalı savunma gücünü artırmalı ve hücümünu hucümla hızının yanısıra iyi bir fundamental ile türk basketbolu kazanacaktır o da en azından bir avrupada boy gösterebilir

karantina
07-15-2007, 12:53 PM
semih kendini çok geliştirdi.aydın örs te bu konu hakkın duruyo.serbest atışları vs. çok çalışıyormuş.oğuz'da iyi ancak onun hakkında bir nba gözlemcisi nba de oynayamaz ancak avrupa da çok etkili bir uzun olabilir demiş(!).ömer yeni ribaund canavarı zaten ama cemal nalga dan doğrusunu söyliyim hiç bir şey beklemiyorum.çünkü serbest atışları,içeri yüklenmesi hepsi şu anda kötü.

dipacifes
07-18-2007, 05:55 PM
ya ömer e oy verdim ama bence semih de ii

Cihan Türe
07-18-2007, 08:39 PM
Beyler ben başlığı bölmek istemiyorum ama Semih Erden, uzun süredir 1. ligde gördüğüm en kişiliksiz oyunculardan biri. Japonya`daki milli takımı düşünün. Oyuna girdiğinde yaptıkları :
-Rakibin uzunlarına girer girmez dirsek atmak
-Kendini abuk subuk her pozisyonda yere atmak. Ender`de yapıyor bunu ama taktik açıdan doğru zamanda yapıyor. Kimse uzunun zırt pıt yere düşmeyeceğini öğretmemiş olsa bile kendisi nasıl idrak edemez?
-Hakemlere itiraz etmeler. Hem de takımdaki onca tecrübeli ve süre alan oyuncular dururken.
-Abilerine cevap vermeler.
-"Ben bu işi yedim bitirdim" tavırları.
-Samimyetsiz ve Türk Milli formasından uzak bir görüntü, belki Sırp takımında olsa dikkat çekmezdi ama bana bizim takımımızda böyle bir tip batıyor.

Açıkçası o zamandan beri fark ettim ki, epey zamandır nefret ettiğim yegane oyuncu olabilmiş. Milli Takım`a hiç ama hiç yakıştıramıyorum. Bu sene Fenerbahçe`de iyi performans göstermiş osla da umarım bir daha milli forma altında görmem diyorum. Bu tip çok oyuncu tanıdım, bazılarıyla uzun süreler vakit te geçirdim ve bu çocuğun tuttuğu yolu çok iyi biçimde görüyorum. Bize uzak Allah`a yakın olsun...

dipacifes
07-18-2007, 11:26 PM
ya sonuçta oda milli takımda temsil etti ülkemizi

By Serkan
07-18-2007, 11:42 PM
benim içimden semih geçti walla:):):)

Cihan Türe
07-19-2007, 02:24 AM
ya sonuçta oda milli takımda temsil etti ülkemizi
Haklısın. Ama herkes milli takıma aynı duygular içinde gitmez. Biri gerçekten temsil etmeye gier, biri hava atmayta fiyatını yükseltmeye vs. ye gider. Bu çocuğu maçlarda iyi izleyin, benim gözüme aşırı batıyor belki biri uyardıktan sonra siz de dikkat edersiniz.

Neyse ben de Oğuz Savaş diyorum bu arada.

melo_15
07-19-2007, 10:20 AM
semih olduğu terden hızla sıçrayıp beni yeriden hoplatan smaçları var

MasterCoach
07-19-2007, 10:26 AM
Semih erden bi kaç sene içinde çok iyi bir oyuncu olur.şuanda da iyi ama bi kaç sene sonra fırtınalar estirir bence

sebece
07-20-2007, 12:04 PM
Bence De OĞuz ....dahada İyİ OlcaĞina İnaniyorum..

zxcv
07-22-2007, 11:42 PM
bence semih erden gayet iyi bir oyuncu olabilir

BigTicket
07-22-2007, 11:55 PM
ömer bu konuda iyi olucaktır.. daha genç olmasına rağmen... ben ömer diyorum gelecek var... ;) :)

karantina
07-22-2007, 11:57 PM
2. sayfada cihan abi bişiler demiş.ona sonuna kadar katılıyorum ama belli bir yere kadar.sene başına kadar.semih bu yaptıklarının farkına vardı ki hataları olduğunu kabul etti ve çalışacağı için söz verdi.aydıb örs te semihin önceki senekilere göre daha çok çalıştığını ve hırslı olduğunu söyledi.bence semih o dönemleri aştı.inş bunu bu seneki avrupa şampiyonasında gösterebilce.tabi ki geçen şampiyonada tribüne gönderdiği oğuz a formayı kaptırmazsa