Orijinalini görmek için tıklayınız : Hata?
Cihan Türe
07-18-2007, 08:24 PM
Ben herhangi bir başlığa mesaj attıktan sonra, boş yükleme ekranında takılma oluyor. Yani otomatik olarak attığım mesajı görmem gerekirken forum alt başlığına tekrar tıklamam gerekiyor. Browser`im mozilla firefox, alakalı olabilir mi emin değilim ama aynı sorunu yaşayan başkaları da varsa buraya yazsınlar lütfen.
Ben de Mozilla Firefox kullanıyorum. Aynı sorun bende de mevcut. ;)
Red_Auerbach
07-18-2007, 09:22 PM
Bende de Firefox var. Aynı durum bende de mevcut attığım mesajı görmek için biraz ekstra çaba harcıyorum ama sorun değil...
Cihan Türe
07-18-2007, 10:44 PM
Olsun Hocam düzeltmek lazım eğer yapılaibliyorsa. Ben aynı anda birden çok sitede oluyorum genelde burada birşeye cevap yazınca bastıktan sonra ekran beyaz kalınca unutuyorum diğer yazacağım konuları sonradan, insanlık hali işte :)
Hadi bizi yine geçtim sürekli takılan adamlarız da bu tip şeylere dikkat eden insanlar var 3-5 sefero lursa can sıkıcı olabilir. Teknik olaylarla ilgilenen admin nike`tı sanırım. Arkadaş bir el atarsa seviniriz çok :)
dipacifes
07-18-2007, 11:59 PM
hocam siz süpersiniz ya
Red_Auerbach
07-19-2007, 12:01 AM
Vallahi bravo:D:D Hocam gerçekten olaya ilaç gibi nüfus ettiniz. Hani çok da büyük büyük bir problem değildi bizim için ama ona rağmen anında çözdünüz Tebrikler...
Teşekkürler...
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.