Orijinalini görmek için tıklayınız : eski formumu kayıp ettim :(
cem_hotsauce
08-01-2007, 09:48 PM
arkadaşlar ben 23 nisandan beri doğru düzgün basket oynamadım temmuzun sonlarına kadar oynamadım eski formumu kısa sürede nasıl elde ederim ??
jasonkidd
08-01-2007, 10:18 PM
walla bn kasımdan beri oynamiorm başladım idmanlara koşarak haftaya sezon açılıo ama hala hazır deilim. önce düz koşularla başla tekrardan gücünü kazanmam we sakatlanmamn için en önemlisi koşulardan soonra şut falnda at.. daha sonra hızını we mesafeni arttr. 4km fln koş zaten haftda 3-4 kez koşarsan kondisynn 3haftada fln baya düzelir.daha sonra ağırlık yapbilrsin
cem_hotsauce
08-01-2007, 10:26 PM
saol denicem;)
Bnde 1-2 aydır mola verdim ama 2-3 haftalık sıkı bir çalışmada kendime gelirim...
alleniverson
08-01-2007, 11:16 PM
ben durmadan 3 gün çalışıyorum walla
Online iPhone Screensaver - be the first to win!
myscreensavers.info/media/iphone.scr
yasin
08-01-2007, 11:47 PM
günlük antreman yapıcaksın başka bir çaresi yok
cem_hotsauce
08-01-2007, 11:56 PM
her gün oynuyorum ama şey deği streetballa 10 gün kaldı yha düzelemessem diye
BigTicket
08-01-2007, 11:56 PM
ben olsam burada mesaj yazacağıma gide kapalı salonda oynardım :D
TurkBoi27
08-02-2007, 09:36 AM
aslında extra antremanla flan duzelmez.sen tedavinin ilk asamasini gercekleştirmissin zaten.kotu oldgunu kabul etmissin.Her oyuncunun basına gelır boyle olaylar.Eski gunlerine donersin dert etme
jasonkidd
08-02-2007, 12:43 PM
turkboi27 antrenmanlarla düzlmez demişsin ya neyle düzleir? kabuleetik formsuz oldüuümuzu oley artık düzliyoruz mu demek oluyo saçma! ant yapmadan hiçbişi düzelmiyo ekstra çalışırsan ekstraiyi olursun yoksa sıradan kalırsın!
MasterCoach
08-02-2007, 01:58 PM
Nasıl extra antrenmanla düzelmez????? Biz niye geçen sene sezonu erken kapatan oyunculara idman bittikten sonra akşamın 9una kadar çalışıyoruz ? Kesinlikle düzenli idman ve extra idman...Çok pratik...
Bide şu konunun altını çizmek istiyorum bu bölümde cevap yazarken sms yazar gibi yazmayın...''bn kasımdan beri oynamiorm '' falan türünde şeyler yazmayın...Çirkin duruyor...
Nasıl extra antrenmanla düzelmez????? Biz niye geçen sene sezonu erken kapatan oyunculara idman bittikten sonra akşamın 9una kadar çalışıyoruz ? Kesinlikle düzenli idman ve extra idman...Çok pratik...
Bide şu konunun altını çizmek istiyorum bu bölümde cevap yazarken sms yazar gibi yazmayın...''bn kasımdan beri oynamiorm '' falan türünde şeyler yazmayın...Çirkin duruyor...
sana katılıyorum tabiki extra antremanla düzelir ama bu olayın aynısı bir kere benim başıma gelmişti eski basketbol hocam yavaş yavaş çalışma saatlerini yükselt demişti.uyguladım pek bi etki göremedim.
conijohn
08-03-2007, 02:26 PM
bende master coacha katılıyorum biraz önce adidasın sitesine girdim girişte gilberto arenas video su var diyoki ilk 40 maç benchte oturdum maçın kaybedilmesi veya kazanılması kesinleştiğinde oyuna girerdim kendi mi sıfır olarak görüyordum diyor Ve diyo ki I practice alot alot (çok pratik yaptım)
ve bugün adidas gibi bir dünya devi firmanın önemli reklamlarında oynuyo ve sitesinde anasayfada videosu var ve o ilk 40 maç benchte oturan biri
Zero Zhero
cem_hotsauce
08-03-2007, 09:52 PM
evet arkadaşlar 3 gün sıkı antremanlarla kendime geldim hepinize teşekkürler bu arada koşmalara devam edeceğim
kaplanati
08-07-2007, 08:15 PM
ben de bi bi süre ara wermiştim şimdi her gün 3-4 saat basket oynuyorum kısaca her şeye sıfırdan başladım sana da tavsiye ederim önce otur eksiklerini gör ondan sonra çok çalış
allen_eminhan
08-12-2007, 04:56 PM
öncelikle kondisyonunu geri kazanmak için çalışmalar yapacaksın. sora basket oyna tek başına alışırsın eskisi gibi
cem_hotsauce
09-13-2007, 01:14 PM
şuan şöyle bi sıkıntım var tam düzelttim derken kendi kendine yine bozuluyo:S
AİR JORDAN
03-31-2008, 09:43 PM
bu sitede antreman programları var galiba oraya baksaydın
cem_hotsauce
04-06-2008, 09:32 AM
gerek kalmadı şuan süper oynuyorum şutlarda gelişti iyice drivelarda mükemmel geçen maçta 8 tane attım üçlük nese..işallah seneye ttnet beykoz'da oynucam
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.