PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : I_LoVe_THiS_GaMe_!

avara_ediz
08-04-2007, 08:35 PM
Merhabalar ben Σđ힎. Oyunkurucuyum ama serbest oynamayı seviyorum. Hayatında basketbolun yeri apayrı olan bi delikanlıyım. Yaş 18, boy 1.80. Çeşitli takımlarda (panasonic samsunspor,efes) altyapıda oydadıktan sonra istemeyerekte olsa basketbolu bırakmak ozrunda kaldım. Bir süre basketboldan ayrı kaldım ve bu basketbolsuz geçen sürede basketbolu acayip derecede özleyince iyileşmem için şart olan ameliyata girdim. Önceleri herkes bunu yapmamamı söylediler çünkü iyileşme ihtimalim 100de 30du ve aksak kalma olasılığım çok yükskti. Ama nasılsa kaybedicek başka bir şeyim yoktu basketbolsan başka ve ameliyata girip sağsalim çıktım hastaneden. Yeniden başladım okul maçlarında izlemişler ve çok beğenmişler(o maçta grup 1.sine karşı 33 sayı 13 asist yapmıştım da<-; ), gelen teklifi hemen kabul ederek GALATASARAYA 2 yıllık imza attım. Hayalim buydu zaten, bir gün fanatiği olduğum takımın formasını terletmek. Tam şeytanın bacağını kırdık bazı şeyler yoluna giriyor derken kırılan şeytanın bacağı değil yine benim bacağım oluyordu. Yine bi okul maçı öncesi antrenmanda smaç basarken basketbol potası kırılıyor ve benim ayağıma düşüyor ve tabi haliyle benim ayakta gidiyor. Ayrıca çok sevdiğim bi arkadaşım daha benim yüzünden potanın altında kalıyordu.Ve yine hazin son yine bi sakatlık daha. Kendimi fazla zorladığımda acayip acı duyduğum için profosyönel basketbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama asla basketbolsunz yapamayacağım için, çevremdeki tüm street-ball turnuvalarına takımımla(KaRaNTiNa) birlikte katılıyoruz benim kaptanlığımda. Benim hikayemde böyle, herkese iyi oyunlar ve bol şans....

AnL
08-04-2007, 08:39 PM
Aramıza hoş geldin tanıştığıma sevindim bende Anıl geçmiş olsun çok şey geçirmişsin inş aktif üyelerden olursun sanırım Gs lisin seni çok sevdim :D

Aramıza hoş geldin...

avara_ediz
08-04-2007, 08:42 PM
Eyvallah sağolasın hoşbulduk. Ben öyle böyle gsli değilim, 50bin fenerlini içinde kadıköyde GALATASARAYIN maçına gitmiş bi ultrAslanım <;

yasin
08-04-2007, 08:47 PM
bende seninle tanışmak isterim gerçekten üzüldüm yaşadığın bu olaylara aramıza hoşgeldin ben yasin

avara_ediz
08-04-2007, 08:50 PM
Hoşbulduk Yasin, sağolasın...

dilo94
08-07-2007, 04:54 PM
Aramıza hoşgeldin ben Dilara senin durumuna çok üzüldüm ben de koyu bir GSliyim nerdeyse her sitesine üyeyim senin de GSli olmana sewindim

Tekrar geçmiş olsun

whynot1
09-01-2007, 07:33 PM
hayatta başarılar

basketeaşık
10-09-2008, 05:41 PM
herkese merhabalar,belki biraz benim durumum abest kaçıcak ama bunu gerçekten istediğm için ve burda çok iyi paylaşımlarda bulunduğunuzu görünce belki yardımcı olabileceğinizi düşündüm ,ben 1 kasım 1987 doğumluyumm bayanımm çocukken uzun zaman basketbol oynadım.ama bilirsiniz işte malesef okul vs. nedenlerden dolayı birtürlü profosyonel anlamda oynamak için adımlarda bulunamadım sabit bir kulüpte oynamadığım ve kesik aralıklarda oynadığım için bonservisim de yok,ama okuldan fırsat bulduğum bütün zamanlarda basketbolla haşır neşir oldum,üni bitiridim ve ve artık hayatımda çok ama çok fazla eksiklik hisetiğim bu büyük utkumu gerçekleştirmek istiyorum,1.67 boyundayım ve iyi bir gard oyuncusu olacağıma inanıyorum biraz çalışmayla ve kondüsyonla ve en önemlisi hırsımla çok iyi bir oyuncu olucağıma inanıyorum..öle muhteşem bi kulüpte oynamak gibi saçma bi düşüncem yok amatör bir bayan basketbol kulübünde bu özlememimi yerine getirmek istiyorum aman sözlerimden bir heves oynar bırakır diye düşünmeyin lütfen eğer gerçekten böle bir şansım olursa basketbol adına iyi bir oyuncu olacağıma inanıyorum..ama biliyorum bu imkansız gibi duruyor hani bir umut yardımcı olabileceğinizi düşünerek yazıyorum şansım varsa belkiiiiiiiiiiii?olumlu ya da olumsuz cevapla dönmenizi,yardımlarınızı sabırsızlıkla beklicem herkese iyi sohbetler ve sevgilerşimdiden teşekürrlersohbetiniz çok seviyeli ve forum kuarallarına uyan bir topluluğun yazılarını okudum tebrikler

K.Braynt
10-09-2008, 06:09 PM
Geçmiş olsun

BüŞrA
10-09-2008, 06:10 PM
Öncelikle hoşgeldiniz...Basketbolu sevmenin yaşı yoktur:) sitede kulüp arayan oyuncular diye yer var.Oraya bilgilerinizi daha açık bir şekilde yazarsanız,oyuncu arayan klüpler bakabilirler.Muhlaka birileri vardır sizi alabilecek.;)

basketeaşık
10-09-2008, 11:05 PM
teşekkürler büşra çok naziksin ama önemli değil ben hep basketbolu büyük bitutkuyl oynayan biriydim ve halada öleyim ama şansım yaver gitmesede basketbol ben oldukça hep hayatımda olucak.ama dediklerin çok doğru ben kenddimi ve oynmu biliyorum sadece şans faktörü benden yanamı bekleyip görücem.tekrar teşekkürler..

SG13
10-10-2008, 12:01 AM
Hoş geldin :) İçindeki basketbol aşkı hiç sönmesin ...

Kemal Başaran
10-10-2008, 10:32 AM
Sitemize hoşgeldin umarız gönlünün evet dediği herşeyi doyasıya yaşarsın.Temennimiz dileğimiz isteğimiz tüm insnalık için budur..

basketeaşık
10-10-2008, 04:25 PM
SG13 ve Kemal bey güzel dileklerinizi aynı şekilde bende sizler için bütün içtenliğim ve samimiyetimle diliyorum ve bu güzel dilekleriniz umarım hepimiz için geçerli olur..ve bekleyip görücem dedim ya şans denilen şey benden yanaysa belki bir iihtimal bu tutkumu gerçekleştirme şansım olur çok iyi oynadığımı biliyorum ama spor için yaşımın oldukça sorun olduğunu da biliyorum..dedim ya umutla bekliyip görücem...saygılar.