PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaslar yardıım

theadnan
08-07-2007, 11:39 AM
merhaba..ben bu sitede yeniyim siteniz gercekten cok guzel bır sıte
benım sorum su olcak..1993 dogumluyum boyum 1,90 ve cevremdekılerden duyduguma gore cok yavas ve cok az sıcrıyorum..bana bu konuda yardımcı olabılırmısınız boyum uzun dıyemı boyleyım anlamadım..sımdıden tesekur ederım

EMEGINIZE SAGLIK

muk0
08-07-2007, 03:45 PM
Öncelikle hoşgeldin arkadaşım. Benim boyumda 1.79, 93'lüyüm. Boyum daha kısayken gayet hızlıydım ama boyum birden atınca biraz yavaşladım :) Onun için özel ıdman yaptım, antremanda herkesden daha hızlı olmaya çalıştım, ip atladım, koşu çalışmaları yaptım ve sonuç; eskisindende hızlıyım. Sen o boyla büyük ihtimalle 5 numara oynuyorsundur. Soruna gelirse tabiki boyunun etkisi var, ama diger etkenlerde var.(Örn: TBL'de dahil senin boyundaki oyuncular hızlı olmak zorunda çünkü oyunun adı; BASKETBOL :) )

[Küçük bir oyuncu olarak ve kısıtlı bilgilerimle bu kadar yazabildim. Sitedeki değerli hocalarımız umarım bu konuya mesaj atar] Başarılar...

kaplanati
08-07-2007, 09:07 PM
ben de 93 lüyüm boyum 1.79 forwet we shooting oynuyorum ben de bir ara sıçrayamıyordum ama hep tiplemelere çalıştım we canım sıkıldıça yükseğe sıçramaya çalışırım

dipacifes
08-07-2007, 09:29 PM
forumda bu konuyla ilgili birçok konu var:D oralardan yardım alabilirsin

ahmet çaka
10-26-2007, 10:46 PM
hoşgeldin forumda bununla ilgili cok şey var biras ararsan bulabilirsin ben buldum yazanları uygulamaya başlamaı düşünüom :D:D

14emre14
10-27-2007, 12:09 AM
kanka genelde çogu kişinin böyle bir sorunu var.Bak benimde öyle bir promplemim var ; ama meraklanma daha yeni yeni ergenlik cağına giriyoruz , boy , sıcrama gibi konularla uğraşma , zaten biz geleştikce sıçramamız , boyumuzda gelişçektir sen kafanı rahat tut!!:cool: :cool:

Neslihan A.
10-27-2007, 01:45 AM
14emre14 uğraşma demek pek dogru olmamış sanırım kafanı takma demek istedin.Uğraşmadan olmaz.Çalışmak geliştirmek gerekir.Bu konuda arkadaşlarımın dedigi gibi sitemizde birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.

14emre14
10-28-2007, 09:35 PM
14emre14 uğraşma demek pek dogru olmamış sanırım kafanı takma demek istedin.Uğraşmadan olmaz.Çalışmak geliştirmek gerekir.Bu konuda arkadaşlarımın dedigi gibi sitemizde birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.
hakılısın neslihan abla :);)

tony_parker
10-29-2007, 06:27 PM
parmak ucunda koş richard jeffersonun taktiği ama parmak ucu derken parmaklarının ayakla birleştiği yerde bide günde sabah kalkınca çalış sabah kalkınca yaparsan öğleye göre etkisi %70 daha fazla oluyo iradenin olması lazım irade içinde bol bol hayal et

dipacifes
10-29-2007, 11:31 PM
zıplama sorunu bendede vardı ve hala biraz var ama geçen gün ahmet hocanın bir konusunda okudum zıplamayla ilgili birşeyler ona başladım daha da iyi şimdi zıplamam kuvvetlenince hızımda arttı