Orijinalini görmek için tıklayınız : Allen iverson Sixers ta daha popülermiydi? Denver da eski popülerliğini bulur mu?
tmac-ivyy_1994
08-15-2007, 11:07 AM
Allen iverson sixers ta mı kalsaydı daha popüler olurdu? Denver a gittiği için mi daha popüler olacak?
Çağatay#12
08-15-2007, 11:12 AM
bekleyin A.I. bu sezon geri dönüyor...
R_Horry
08-15-2007, 04:05 PM
bence popülerliini çok sürdürmesede yaşlanıo yavaş yavaş yeni yıldzlar gelio ama iyi oynıcanı düşnüorm
allen3
08-15-2007, 04:50 PM
adam ii oynarsa tabiiki popüler olur oda popüler.
Bence Sixers ta kalsaydı başarılı ve popülerliğini sürdürürdü...
lebronyıldo
08-15-2007, 05:38 PM
denver da daha popüler olacak bence nede olsa sixer ta gördük onu çok büyük başarılara imza atamadı bence yine carmeloyla etirecekler siz onu bu sezon görün
14emre14
08-15-2007, 08:46 PM
iverson eskisine göre daha fazla iyi oynayacak!!
tmac-ivyy_1994
08-15-2007, 10:25 PM
iverson eskiden çok daha iyiydi ve nba da asist krallığı yasamıs bir oyuncuydu. ayrıca sayı ortalamasın da da üst sıralardaydı...zaten yaslan dı ve tabii ki eskisi gibi iyi oynayamayacak.carmelonun gölgesinde kalacak.sixersta oldsaydı daha popüler olurdu bnce
BigTicket
08-15-2007, 10:37 PM
Sixers'ta kalsaydı daha iyi olacaktı....
melo_15
08-15-2007, 10:41 PM
Denver da genç Carmelo nun arkasında kalıp popülerliği biter... :D
DaYWalker19
08-15-2007, 11:15 PM
sixers ta oynasaydı popülerliği dewam ederdi
iverson hem yaşlandı popüleleliği kısa sürecek dedim hemde zaten çok yakında hiç iyi oynıyamıyyacak ama yaşlanmasaydı iyi oynamasaydıda popülelliği sürer diye düşünüyorum çünkü adam zaten birkere ünlü olup adını kazıttırdı taşa kayaya birdeha çıkmaz o ben size söyşeyeyim...
karabulut
08-17-2007, 01:10 AM
en başta gerçekten iyi bi anket olmuş.iversonu hiç sevmem:D :D bencil herif :D hee iyi oynuyomu oynuyo ona kimsenin lafı olamaz ama iyi oynatıyomu diye sorarsanız cevap oynatmıyo olur.bu nedenden 8yaşında filan nba izlerken(izlerken derken arada bir gözüm çarpınca yani kanald'de yayınlanırdı ya ondan bahsediyorum:D :D)gerçekten göze hoş geliyo derdim ama büyüdükçe anladımki bu adam yalnış yapıyo.bu saatten sonra bişeyde değişmez yine bencil olcak yine.ben oyumu Sixers ta kalıp kötü oynamasına rağmen popülerliğini korurdu... 'ya verdim ama bunu şöyle değiştirmek istiyorum sixers'ta iyide oynasa kötüde oynasa popüler kalırdı ne yapsa ayakkabısını bağlasa popüler olurdu.
not:iverson'ı azda olsa severim nede olsa adam rapi çok seviyo rap albümü bile var.ama bundan ileri gitmez sevme nedenim
arkadaşlar çok çok saçma bi yazı oldu farkındayım ama içimi dökmek istedim.lütfen kusura bakmayın:(
Bencil olmadandan pek yıldız çıkacağını sanmıyorum hem İverson un bencillişk ile ne alakası var anlıyamadım hem asistci hemde skorer e o kadar sayıyı atması içinde yani şut kullanması lazım...
karabulut
08-17-2007, 03:07 AM
Bencil olmadandan pek yıldız çıkacağını sanmıyorum hem İverson un bencillişk ile ne alakası var anlıyamadım hem asistci hemde skorer e o kadar sayıyı atması içinde yani şut kullanması lazım...
bencil diyorum çünkü sürekli topu elinde istiyo nba stüdyoyu izlediysen iverson'ın denver'a geldiğindeki haftaki bölümü orda kaan kural bunu çok güzel anlatmıştı.yani tabiki asistleri oluyo kariyer asist ortalaması 6.2.ama sana bunu şöyle anlatıyım mahallede basketbol oynarken büyük abiler(gerçi o dönemleri geçtik Allaha şükürler olsunda:D )'in elinde olur her zaman top çünkü her zaman topu elinde isterler.bizde o abilere bencil demezmiyiz en çok asisti ve skoru onlar yaptığı halde.iverson'da topu elinde çok isteyen bi oyuncu yıldız olmasına diyeceğim bişey yok ama sürekli top onun elinde olduğu için(denver'da biraz değişti durum)dedim ben.hemde skor yapmalı burda haklısında ben buna bişey demedim zaten.iverson takımı oynatan bi oyuncu değil sadece bunu dedim asist ortalamasına bişey demedim.ayrıca bencil olmadan pek yıldız çıkacağını sanmıyorum demişsin bence çok tartışmaya açık bi konu haklı olduğun yönlerinde olur haksız olduğun yönlerinde bu konuda bence
çok uzun bi yazı oldu kusura bakmayın
mamba kobe
08-17-2007, 08:53 AM
ben iverson'un carmelo'yla beraber çok iyi oynicaklarını düşünüyorum ................
WooD_EfeS
08-17-2007, 01:51 PM
ive bence denverde carmelo ile birlikte çalisip takimi iyi bir yere getirecekler buna inanıyorum.Bide boyum uzasaydı çare lütfen arklar forumdan aldım bir kaç bilgi denicem :)
wadekolik
08-17-2007, 11:35 PM
Denver da genç Carmelo nun arkasında kalıp popülerliği biter... :D
aynen veysel:D:D
tmac-ivyy_1994
08-18-2007, 12:08 PM
iverson kesinlikle bencil bi kişiliğe sahip değil....!! adam asist krallığı yaşamış bi oyuncu diyorumm bu adam bencil olamazz bir iki maçını dikkatli seyredersenizz görürsünüzz!!
karabulut
08-18-2007, 01:18 PM
iverson kesinlikle bencil bi kişiliğe sahip değil....!! adam asist krallığı yaşamış bi oyuncu diyorumm bu adam bencil olamazz bir iki maçını dikkatli seyredersenizz görürsünüzz!!
asist krallığımı yaşamışş:D :D ama attın haa:D 10larca maçını dikkatli seyrettim.siz hala şu ikisini karıştırıyosunuz çok asist yapınca bencil olamaz mı yani?sürekli top onun elinde tabii yapar o kadar asisti ben demiyorum iyi bi oyuncu değil hatta muhteşem bi oyuncu ama bencil işte.topu sürekli elinde isteyen bi oyuncuya ne denir?söyleyin bana.bide iverson'la nash'in oyun yapılarını karşılaştırın daha iyi anlarsınız.iverson takımı oynatan bi guard değil işte buda bencilliktir
ersan ilyasova
08-20-2007, 10:05 AM
bence sixers kalıp da kötü oynasa bile popülerliğini korur dedim su an da ouyo ama farklı bir şeklilde
tmac-ivyy_1994
08-29-2007, 10:05 PM
asist krallığımı yaşamışş:D :D ama attın haa:D 10larca maçını dikkatli seyrettim.siz hala şu ikisini karıştırıyosunuz çok asist yapınca bencil olamaz mı yani?sürekli top onun elinde tabii yapar o kadar asisti ben demiyorum iyi bi oyuncu değil hatta muhteşem bi oyuncu ama bencil işte.topu sürekli elinde isteyen bi oyuncuya ne denir?söyleyin bana.bide iverson'la nash'in oyun yapılarını karşılaştırın daha iyi anlarsınız.iverson takımı oynatan bi guard değil işte buda bencilliktir
sewgili "KARABULUT" abicimm bn zaten iverson nash ten daha iii demiorumm biliorum nash in mvp ödüllerini hatırlatacaksın bana ama bi takımın bir iversona mıı bir nash e mi ihtiyacı olur? eğer takım daki oyuncuların geri kalanı kötü ise tabii ki iverson çünkü adam da sayı gücü warr eğer takımdaki diğer oyuncular iyi oyuncular olurlarsa tabiikiş nash nba da da iverson gibi bir oyuncuya daha fazla ihtiyaçç wardırr ... ayrıca bir adamm asist krallığı yasamıssa o adam kesinlikle bencil bi adam olamaz bubu da belirtiyimm bn nash e de bencil demiot-rum yanlış anlama galiba sen nash e laf ettirmeyeceksinn:mad: :mad: :D
karabulut
08-29-2007, 11:34 PM
sewgili "KARABULUT" abicimm bn zaten iverson nash ten daha iii demiorumm biliorum nash in mvp ödüllerini hatırlatacaksın bana ama bi takımın bir iversona mıı bir nash e mi ihtiyacı olur? eğer takım daki oyuncuların geri kalanı kötü ise tabii ki iverson çünkü adam da sayı gücü warr eğer takımdaki diğer oyuncular iyi oyuncular olurlarsa tabiikiş nash nba da da iverson gibi bir oyuncuya daha fazla ihtiyaçç wardırr ... ayrıca bir adamm asist krallığı yasamıssa o adam kesinlikle bencil bi adam olamaz bubu da belirtiyimm bn nash e de bencil demiot-rum yanlış anlama galiba sen nash e laf ettirmeyeceksinn:mad: :mad: :D
:D :D şurda eğlenceli bi şekilde tartışıyoz:D :D bak dostum tamam iverson'ı bırakalım şimdi sana bişey söylicem bi takımın nash'e daha çok ihtiyacı olur sen heralde nash gelmeden önce bu takımın halini bilmiyodun nash gelmeden önce aynı takım 29 galibiyet almıştı.ben başka bişey demiyorum:D :D bu arada forumda böyle eğlenceli bi şekilde tartışın canımı yiyin:D :D son olarak iverson ne zaman asist kralı oldu yav??o kadar araştırdım bulamadım valla:D
komixnba
08-30-2007, 12:52 AM
Bence iverson danvera gitmeseydi çok daha iyi olurdu.Çünkü sixersla iverson adı özdeşmiş bence.Ayrıca igudalayla birlikte daha çok popüler olurdu diye düşünüyorum.
KoBe_WaDe
10-25-2007, 09:35 AM
bekleyin A.I. bu sezon geri dönüyor...
çağatayın dediği gibi efsane bu sezon geri dönüyor[Only Registered Users Can See Links]
Karabulutun dedigi dogru cok bencil bir oyuncu bakmışsın Allen iverson tam 60 sayı atmış ama takımı yenilmiş kendine cok oynuyor bu da diger oyuncularında oyundan sovumasına neden oluyor yada sayı üreten adam oldugu için diger oyuncular sorumluluk almaktan kaçıyorlar Denver onun sayesinde baya maç alabilir ama takım oyununa katkısı olmadıgı için bayada maç kaybederler
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.