Orijinalini görmek için tıklayınız : Drive etmek
cem_hotsauce
08-19-2007, 12:04 AM
arkadaşlar içeri girebilmek neye bağlıdır neler yapılmalıdır:confused: :confused:
kaplanati
08-20-2007, 12:16 PM
en başta top kontrolün ii olması gerekir sonra topla ii koşmalısın topu ii saklayarak içeri hızlı bi şekilde girersin ama çok çalışman gerek
HALİL
08-20-2007, 12:26 PM
Fundamental Antrenmanlara AĞirlik Verİlmesİ Gerekmektedİr.Özellİkle Hizli Top SÜrme Ve Adimlama ÇaliŞmalarinin YoĞun Bİr Tempoda Yapilmasi Gerekmektedİr.
Cihan Türe
08-20-2007, 05:22 PM
arkadaşlar içeri girebilmek neye bağlıdır neler yapılmalıdır:confused: :confused:
Esasında o kadar çok şey var ki. Aklıma gelenleri yazayım :
- Top kontrolü
- Topu sıkı tutabilme, kavrama
- Hız
- Kuvvet (tercihen maksimum kuvvet)
- İlk adım boyu
- İlk adım çabukluğu
- Tecrübe
- Antisipasyon (öncelleme)
- Pozisyona göre savunmanın durumu
- Ve tabii ki çok çalışmak
Bunlardan biri yada ikisi ve hatta 3-4 tanesi hiç bir zaman yetmez. En azından bir kaçının birden olması gerekir.
mvp_ress
09-23-2007, 11:07 AM
aslında bence drive etmek için biras yetenek lasım bi oyuncu herşeyi yapıyo olabilir ama drive edemio olabilir yetenek kısmını geçersek benm drive ederken yaptıım en önemli şey topu tuttuunda dirseklerini aç hızlı ve büyük adımlarla delici bi şekilde çembere uzan.eğeradım adım ilerlelersek
1-ilk adım çabukluğu
2-topu ne kadar sıkı tuttuun
3-sıçrama(uzun bi savunma oyuncusunun üzerinden bırakabilmek için)
4-parmak ucu hassasiyeti(her zmn boş kalamassın zor ve dengesiz atıcaın şutlar için) bunları yaptıın zmn ettiin driveların çoğundan basketi çıkarırsın
AİR JORDAN
03-31-2008, 09:36 PM
hocalarımın ve kardeşim söylediklerini bende uygulamaya çalışacağım ancak bir sorun var bu drive için özel bir kendi yapabileceğimiz antremanlar varmıdır
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.