Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba Arkadaslar
fehoş
08-19-2007, 09:48 PM
ben siteye yeni üye oldum okul takımında oynuyorum bu sene üniversiteye hazırlanıyorum üniversite dolayısıylabu sene pek kulübe gidemiyorum üniden sonra basket te devam şu an okul takımıyla yetiniom ersan fanıyım bana site hakkında yardımcı olursanız sevinirim resim eklemeyi falan bilmiom ayrıca hardrock hastasıyım şimdiden tanıdığıma memnun oldum
Bende tanıştığıma memnun oldum death ve black metal favorimdir ;)
Hoşgeldin siteye forum yardım bölümünde istediğin şeylere ulaşabilirsin resim ekleme youtubeden video ekleme vs vs ...
yasin
08-19-2007, 10:17 PM
aramıza hoşgeldin forumda daha çok dolaştıkça bunları öğreniceksin
fehoş
08-19-2007, 10:30 PM
saolun ya anl bende death black trash falan dinliom dragon force cradle of fılth sepultura vb... favorimdir evanecenes hayranıyım basketi seviyorum ilgilenenlerle paylasırım
fehoş
08-19-2007, 10:34 PM
ya size bişi sorcam benim profildeki o soru işaretli resmi nasıl değiştirebilirim
Neslihan A.
08-19-2007, 11:10 PM
Aramıza hoşgeldin.
fehoş
08-19-2007, 11:35 PM
iyi geceler sizi tanıdığıma sevindim yrn görüsürüz süper bi site no problem basketle kalın taviz vermeyin bye
coolboy_4192
08-21-2007, 04:42 PM
aramıza hoşgeldin
fehoş
08-21-2007, 05:59 PM
saolun arkadaslar güzel bi siteymiş
aramıza hoş geldin bide praya nasıl resmimi değiştire bilirim yazmışsın profilinize gir üye resmimi değiştirde gözata tıkla isdediğin resmi koy sonrada değişikleri kaydatde şimdiden birşeydeğil...:D
dipacifes
08-22-2007, 09:49 AM
hoşgeldin:D
fehoş
08-22-2007, 05:22 PM
sende hoşgeldin
fehoş
08-22-2007, 05:24 PM
:) saol bilgi için
fehoş
08-22-2007, 05:29 PM
saol bilgi için
vedat
08-23-2007, 12:01 AM
Hoşgeldin. Metal hiç sevmem kusura bakma ama yine de hoşgeldin :D
aynen bende hıc sevmem ama hosgeldın
fehoş
08-23-2007, 05:14 PM
önemli deil ya ne sevdiğim ne sevdiğiniz müzik olarak herkezin farkı yani önemli olan basketbol ayrıca tesekkürler memnun oldum
yasin
08-23-2007, 06:58 PM
son iki aydır falan dinlemeye başladım anılın yavsiyesiyle ah anıl beni bile değiştirdin ya :D
Evet metalcilere +1 kişi daha yolda ... (Hemde rap'den çevirecez)
yasin
08-23-2007, 07:22 PM
bitti rap benim için anıl bir yazı okudum forumda kro muyum ben acaba dedim kendime :D
melo_15
08-23-2007, 09:08 PM
hoşgekdiniz
fehoş
08-23-2007, 10:31 PM
ya herkezin müziğinin kendine bi havası var ne tür müzik kulağınıza hitap ediyosa onu dinleyin yaniii aramıza katılanlarda hoş gelmiş biz onlara metalciler olarak her zaman destekleriz yani önemli olan metal ruhunu cıkarmak karanlık işler bunlar her kez giremez(ayrıcalığımız)tabi
fehoş
08-23-2007, 10:32 PM
anıl yalnız olmadığım için sevindim(ayrıca)
karabulut
08-23-2007, 10:45 PM
o siz burda metali övüp duruyonuz valla bak kan gövdeyi götürür:D böyle devam ederse hiç başlamayım yani herkesin zevki kendine diyosun hem hemde metal başkadır diyosun anlamadım gitti.ayrıca yasin rap kro müziği filan demişsin ya ağzım açık kaldı valla sen gidipde sadece ceza dinlersen veya dj akman(gerçi öyle bişey yapamazsında:D hadi varsayalım)kötü dersin tabi.biraz underground dinle bence sadece ceza,fuat dinleyip buraya böyle şeyler yazma.sonra yabancı olarak 2pac'ın hayatını araştır oku internetten görürsün rapin büyüklüğünü.zaten herkes biliyo tahtta kimin oturduğunu;)
fehoş
08-23-2007, 10:47 PM
abi biz bu konuyu kapattık sen nerde kaldın biz anlayana yazıoz kavga etcek olana deil
karabulut
08-23-2007, 10:59 PM
yoo anlayana yazda burası müzik forumumu dur ben tekrar çıkıp bi bakıyım:) sen yazıyon kimleri sevdiğini kimse sana sormadıki bunu:) neyse hiç müzik hakkında konuşmayalım bu mesajada cevap verme nolur tartışma büyümesin artık;)
fehoş
08-23-2007, 11:20 PM
iyi oku soranı,ya kapat su konuyu banane senin onun veya baskasının dinlediginden ortamı germeyelim anlasalım senin dinlediğin beni ilgilendirmio benimkide seni olsun lütfen ayrıca ilk baslatan ben deilim kavga taraftarıda deilim ok
karabulut
08-23-2007, 11:23 PM
ben konuşmuyorum artık.sen konuşuyosan konuş.
fehoş
08-23-2007, 11:24 PM
iyiiiiiiiiiii
karabulut
08-23-2007, 11:42 PM
anlayış gösterdiğin için saol sonuçta burda aynı amaç için toplanıyoruz basketbol:) müzik bizi ayırmasın yani
o siz burda metali övüp duruyonuz valla bak kan gövdeyi götürür:D böyle devam ederse hiç başlamayım yani herkesin zevki kendine diyosun hem hemde metal başkadır diyosun anlamadım gitti.ayrıca yasin rap kro müziği filan demişsin ya ağzım açık kaldı valla sen gidipde sadece ceza dinlersen veya dj akman(gerçi öyle bişey yapamazsında:D hadi varsayalım)kötü dersin tabi.biraz underground dinle bence sadece ceza,fuat dinleyip buraya böyle şeyler yazma.sonra yabancı olarak 2pac'ın hayatını araştır oku internetten görürsün rapin büyüklüğünü.zaten herkes biliyo tahtta kimin oturduğunu;)
cok doru dıo yasın, karabulut .hatta bana gore ole sırf dj akman ve ceza dınleyenler kesınlıkle ozentılerdır bana gore ;) bu arada benım sana onerecegım kısıler ıse sansar olabılır rahdan olabılır bı bunları dınle sora yorumlarını yap bence
cok doru dıo yasın, karabulut .hatta bana gore ole sırf dj akman ve ceza dınleyenler kesınlıkle ozentılerdır bana gore ;) bu arada benım sana onerecegım kısıler ıse sansar olabılır rahdan olabılır bı bunları dınle sora yorumlarını yap bence
Sansar ha isim de memenet yok... :D
vedat
08-24-2007, 01:23 AM
Beyler en iyisi "soft rock" bence. Pop larda da güzel parçalar var. Ben rap sevmem açıkçası. Ama rape saygım var çünkü rap, müzikle konuşmanın buluştuğu bir sanattır. Ama bana göre değil. Ben daha çok ses güzelliğini ön plana çıkaran şarkıları severim. Buna da zaten "pop" ve "soft rock" uyuyor.
fehoş
08-24-2007, 01:57 AM
kapatalım su konuyuuu ya ben sıkılmaya basladım
fehoş
08-24-2007, 02:02 AM
gidin kendi bölümünüzde (takılanlar bölümünde)bu sitede ne arıyosa artık:mad: ??????
fehoş
08-24-2007, 02:03 AM
konusun derdinizi
fehoş
08-24-2007, 02:04 AM
yaaa yazamadım gidin rap takılanlar bölümünde konusun
yasin
08-24-2007, 02:04 AM
ooooooo bu konu sıcılaşmaya başladı kapatın konuyu ama
fehoş
08-24-2007, 02:11 AM
acan acana kapanamadı bi türlü
Fehos lutfen msj yaziyorsan ard arda yazma! 1 seferde yaz aklina sonra geliyorsa degistir e tikla ordan mesajini yaz durmadan alt altta mesaj yazma.
karabulut
08-24-2007, 12:21 PM
aynen katılıyorum rapi cezayla yargılıyosunuz.o hızlı diye herkes öyle olmak zorunda sanki.bi sago dinleyin bakalım sagonun beat'lerinde daha bi çok rockçının haberdar olmadığı beatler var;) onun dışında o kadar çok isim varki.sayıyım aklıma gelenleri:sansar,sahtiyan,emre,rahdan,rapozof,alat urka mavzer,sagopa(zaten sagopa dinlemiyosanız boşuna yaşıyosunuz demektir)kolera,raffine,zet,mode xl,mozole mirach,sitem depresif.şimdilik aklıma bu kadar geliyo siz ilk önce bunları dinleyin sonra yargılayın.daha underground'da bir sürü isim var.son olarak diyeceğim sagopa'nın maskeli balo adlı şarkısını bi dinleyin derim;)
yasin
08-24-2007, 12:35 PM
karabulut konuyu kapattık biz
aynen katılıyorum rapi cezayla yargılıyosunuz.o hızlı diye herkes öyle olmak zorunda sanki.bi sago dinleyin bakalım sagonun beat'lerinde daha bi çok rockçının haberdar olmadığı beatler var;) onun dışında o kadar çok isim varki.sayıyım aklıma gelenleri:sansar,sahtiyan,emre,rahdan,rapozof,alat urka mavzer,sagopa(zaten sagopa dinlemiyosanız boşuna yaşıyosunuz demektir)kolera,raffine,zet,mode xl,mozole mirach,sitem depresif.şimdilik aklıma bu kadar geliyo siz ilk önce bunları dinleyin sonra yargılayın.daha underground'da bir sürü isim var.son olarak diyeceğim sagopa'nın maskeli balo adlı şarkısını bi dinleyin derim;) acıkcası ben sagopadan nefret edıorum :D daha iyi rapciler var kesınlıkle
karabulut
08-24-2007, 01:06 PM
yapma ya olmadı bu:D kuvvetmira işi yattı o zaman:D neyse bizde kadıköy acil konserine gideriz:D
fehoş
08-24-2007, 08:09 PM
ya o mesajı bilerek atmadım ard arda bida olmaz
karabulut
08-24-2007, 11:30 PM
biraz geç oldu ama keşke adını ve nerde yaşadığınıda söyleseydin:)
yapma ya olmadı bu:D kuvvetmira işi yattı o zaman:D neyse bizde kadıköy acil konserine gideriz:D
ooo super olur valla :D
karabulut
08-25-2007, 12:00 AM
ben misafir olduğum için biletler senden:D :D ama seneye ciddi gelcem o zaman bi buluşak ya senle.tabi biletler senden:D neyse artık özelden konuşalım bunları:D
gel gel ıstanbulun her yerını gezerız :D bıletlerde benden ayıp ettın :D
karabulut
08-25-2007, 12:41 AM
madem biletler senden yarın ordayım:D
ne acele edıosun yha hıc gerek yok :D
karabulut
08-25-2007, 12:50 AM
zaten bu gidişle hiç acele edemicez çünkü birazdan ban yiyebiliriz:D :D
vedat
08-27-2007, 01:23 PM
Bence de siz msnden konuşun bu konuyu çünkü herhangi bir admin bu başlığı gördüğü an bikaç kişi ban yiyecek...
whynot1
09-01-2007, 07:16 PM
hayatta başarılar.....
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.