Orijinalini görmek için tıklayınız : Ahmet Dedeoğlu
Ahmet Dedeoğlu
08-21-2007, 11:46 PM
Merhaba arkadaşlar.İsmim Ahmet Dedeoğlu.50 yaşındayım.30 yıllık antrenörlüğüm var.Ayrıca RİBAUND programının yapımcısı ve sunucusuyum.Eylülün ilk haftası İSTANBUL TV de çarşamba akşamları 21.00-22.00 arası canlı yayına başlayacağım inşallah.Program hakkında görüş,fikir ve önerilerinize her zaman açığım.Herkese sevgilerimle.
yasin
08-21-2007, 11:55 PM
aramıza hoşgeldiniz hocam gerçekten basketbol adına bu kadar çaba ve emek harcmış kişileri görmek güzel umarım forumda sürekli aktif olursunuz ve bizim gii basketbolculara yardım edersiniz iyi ki geldiniz
Ahmet Dedeoğlu
08-22-2007, 12:05 AM
En başta Taylan Yerlikaya olmak üzere sonra Gallardo ,herkese teşekkürler.Taylan hocanın çok içten destekleriyle aranıza katıldım.Bundan sonra kabul ederseniz 30 yıllık tecrübelerimi,bilgi birikimlerimi sizlere aktarmaktan ve sizinkileri de paylaşmaktan mutluluk duyacağım.Burdaki antrenör arkadaşlar yanlış anlamasın sakın.Ben sokaktaki başını okşadığım çocuktan bile bir bilgi alırım ve uygularım.Herkes değişik fikir ve bilgilere sahiptir.Ben paylaşmaktan bahsediyorum sadece.İnşallah hep beraber güzel şeyleri paylaşırız.Amerikalıların İDEA EXCHANGE dedikleri olayı Türkiyedede mutlaka yapmalıyız.Orda komleks yok bu konuda.Her antrenör bildiklerini,başka bir antrenöre aktarıyor,bilmediklerini ve öğrenmek istediklerini de küçük,büyük her antrenöre rahatlıkla sorabiliyor çekinmeden.Derler ya bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp.:)
yasin
08-22-2007, 12:10 AM
hocam gerçekten çok güzel konuşuyorsunuz bu forumda olmanız içtenlikle söylüyorum çok güzel bir sürü hocamız var zaten forumumuzda bir eksik sizmişsiniz galiba oda tam oldu :)gerçekten sizden bilgi almayı bir şans olarak görüyorum şu anda
wadekolik
08-22-2007, 12:43 AM
hocam sizin gibi tecrübeli insanları aramızda görmek bize gurur veriyor!Ne kadar büyümüşüz be!:D
Hocam gelişinize herkez ne kadar sevindiyse bende bi o kadar sevindim sizin gibi bir kişiyle tanıştığım için çok mutluyum.
Hoş geldiniz...
karabulut
08-22-2007, 08:01 AM
sizin gibi basketbola ömrünü vermiş insanları bu forumda görmek muhteşem bir duygu.ne kadar sevindiğimi anlatamam hocam.aramıza hoşgeldiniz hocam.
dipacifes
08-22-2007, 10:13 AM
hoşgeldiniz hocam
coolboy_4192
08-22-2007, 01:20 PM
hocam sizi aramızda görmek ve sizinle aynı yerde bulunmak benim için onur vericidir ve tabi tüm genç basketbolcularımıza da aynı zamanda coachlarımız da çok mutludur tahminimce aramıza hoşgeldiniz inşallah hiç gitmezsiniz hocam aramızdan
Ahmet Dedeoğlu
08-22-2007, 03:23 PM
Hepinize çok teşekkür ederim.Bu ilginize ve sevginize layık olmaya çalışacağım.Bu vesile ile size RİBAUND programının sonunda anlattığım öykülerden birini anlatmak istiyorum.Gerçi,benim bu siteye girmeme vesile olan sevgili Bekir biliyor bu öyküyü ama olsun,sevgi her kapının anahtarıdır.Her zaman,her yerde olmalı.
Bir çocuk,evlerinin kapısı önünde bekleyen ak sakallı,ak saçlı,nur yüzlü üç tane yaşlı adam görür.Onlara " Sizi tanımıyorum,ama aç olmalısınız,lütfen eve girip birşeyler yemezmisiniz " der."Baban evde mi?"diye sorarlar."Hayır,dışarıda,henüz gelmedi,birazdan gelir" der,çocuk." O zaman giremeyiz."derler yaşlı adamlar.
Birazdan babası eve gelir.Çocuk olanları anlatır."Git davet et onları,geldiğimi söyle"Çocuk yanlarına gider ve eve davet eder." Biz bir eve hepberaber girmeyiz" der,adamlardan biri." Neden ?" der çocuk.Yaşlı adamlardan biri,diğerini göstererek " Onun adı ZENGİNLİK'tir" der.Bir diğerini göstererek " Onun adı da BAŞARI'dır." der." ..ve ben de SEVGİ'yim..""Şimdi babanla konuş,hangimizi eve davet edeceğinize karar verin." Çocuk eve gider ve durumu anlatır." Ne kadar harika,zenginliği davet edelim,gelsin,ev zenginlikle dolsun" der,babası." Bence başarıyı çağıralım " der,çocuk.Evin hanımı da "Sevgiyi davet etsek daha iyi olmaz mı,o zaman evimiz SEVGİYLE dolar" der." Annen doğru söylüyor,git SEVGİ' yi çağır,SEVGİ bizim misafirimiz olsun " der,baba.
Çocuk çıkar ve SEVGİ' yi davet eder.SEVGİ kalkar ve eve doğru yürümeye başlar.Diğer iki arkadaşı da onu takip ederler.Çocuk şaşırır." Ben sadece SEVGİ' yi davet ettim,siz neden geliyorsunuz ?" diye sorar.Yaşlı adam cevap verir." Eğer siz,ZENGİNLİK veya BAŞARI' yı davet etseydiniz,diğer ikimiz kalacaktık.Ama siz beni ( SEVGİ ) yi davet ettiğiniz için,ben nereye gidersem BAŞARI ve ZENGİNLİK' te benimle beraber gelir.
Her nerede SEVGİ varsa BAŞARI ve ZENGİNLİK' de vardır."
Herkese en içten sevgilerimle..
Gerçekten çok güzel bir hikayeymiş paylaştığınız için teşekkürler...
Ahmet Dedeoğlu
08-22-2007, 05:04 PM
Şimdi Anıl,bu öyküyü anlattığım programda konuğum Ufuk Sarıca idi.Çok etkilendim abi,dedi.Ben de dedim ki,Ufuk,sen oyuncularını seversen,onlar da seni sever.Seven bir insan,bütün sıkıntılara katlanabilir,sorunları büyütmez,fedakarlık yapabilir,yoğun idman temposunda üflemeden püflemeden tam performans çalışır,herşeyini verir.Neticede BAŞARI gelir.Başarı gelince de,primdir,maaşa zamdır,transfer teklifleridir vs.ZENGİNLİK arkasından mutlaka gelir.Yani öyküdeki gibi SEVGİ nin olduğu yere gelir maddi manevi bütün güzellikler.Ufuk Sarıca da zaten çok samimi ve sevgi dolu,azimli,winner bir insandır.Yakın bir gelecekte oyunculukta yaptığı müthiş kariyeri antrenörlükte de yapacaktır.
Neticede severseniz sevilirsiniz.Sevemediğiniz kişilerde bile iyi taraflarını ararsanız,görürseniz mutlaka bulursunuz,kendinizi biraz sevmeye zorlarsanız seversiniz.O zaman o da sizi sevecektir.Sevgiler karşılıklıdır.
bekir#11
08-22-2007, 06:04 PM
ahmet hocam hoş geldiniz aramıza sizin gibi bir antrenörü bu site görmek çok güzel bişey sizin basketbol bilginize çok ihtiyaç olucak hocam yine hoş geldiniz aramıza hocam
dipacifes
08-22-2007, 06:08 PM
çok çok teşekkürler hocam çok güzel bir öykü:)
MasterCoach
08-22-2007, 10:05 PM
Hocam aramıza katıldığınıza inanın çok sevindim...Meslek içi eğitimin faydalı oalcağına yürekten inanıyroum..Tekrar hoşgeldiniz
aramıza hoşgeldin hocam:D
vedat
08-23-2007, 12:12 AM
Hocam hoşgeldiniz. Sizi İhlas Koleji'nden tanıyorum. 2 sene üstüste İhlas Koleji'ni arka arkaya şampiyon yaptınız. Bu çok büyük bir başarı. Daha öncesi hakkında bilgim yok ama basketbola katkı sağlamaya çalıştığınız kesin. Şimdi de basketbol programı sunup basketbolu geliştirmek için çalışıyorsunuz. Basketbola olan ve hala devam etmekte olan katkılarınızdan dolayı size saygı duyuyorum. Teşekkürler...
özgür emek
08-23-2007, 10:04 AM
Hoşgeldiniz hocam
ERKANN
08-23-2007, 10:39 AM
Aramiza HoŞgeldİnİz.kompleks Yapmadan Burda DİĞer AntrenÖr Ve Oyuncu ArkadaŞlarla Bİlgİ Ve Fİkİrlerİnİzİ PaylaŞmaniz Çok HoŞ.tekrardan Aramiza HoŞ Geldİnİzzz
HALİL
08-24-2007, 11:33 AM
Hocam Aramiza HoŞ Geldİn.samanyolu Kolejİnden Halİl ErÇikti.İnŞallah Faydali Sohbetler Yapariz.İyİ Forumlar Dİlerİm
HALİL
08-24-2007, 11:35 AM
Hocam Aramiza HoŞ Geldİn.İyİ Forumlar
Ahmet Dedeoğlu
08-25-2007, 07:16 PM
Teşekkür ederim arkadaşlar.Milli takımla ilgili köşe yazımda da okumuşsunuzdur.Burda milli takımın artılarını ve eksilerini paylaşabiliriz.Aklınıza ne gelirse basketbolla ilgili konuşabiliriz.Sadece kendimizi tanıtıp sonra kenara çekilmek,forumun amacına ters gibi geliyor bana.
Örneğin;Milli Takımın Letonya maçında,Letonya'nın NBA patentli oyuncusu Biedrinis bizim potaya 29 sayı bıraktı.Yıldız yaptık adamı.Milli yaptık diyecektim ama zaten milli.:)Şimdi,maçta oyun stratejisinde gözönüne alınması gereken çok önemli bir coaching taktiği vardır.Rakibin o maçtaki en önemli oyuncusunu,yani maçı domine eden rakip oyuncuyu savunma yapmak zorunda bırakırsınız.Bu ne demek?Onun tuttuğu oyuncumuz üzerinden oynarız.Hücum setinde esneklik de yapabiliriz.Bu ya maç öncesi konuşmada konuşulur.Ya da maçtaki gelişmeye göre esnek bir değişiklikle strateji değiştirirsniz.O sıralarda o adam Mehmet Okur'u tutuyorsa Mehmet'in üzerinden oynanır.Mehmet'de Biedrinis'e faul yaptırmak için one on one,yani birebir oynar.Tabii yardım gelirse de çıkaracağı pasları sayıya dönüştürecek çok oyuncu var bizde.Dolayısıyla o adam savunma yapa yapa yorulacağı için hem hücumda verimi düşecektir,hem de faul problemine gireceği için oyunda fazla kalamayacaktır.
Herkese sevgilerimle..
yasin
08-25-2007, 08:59 PM
hocam sırbistan karşısında mükemmel bir maç serdiledik takım tam istendiği gibiydi çok güzel rakiplerine dize getirdiler özellikle hido maçın görünmez kahramanıydı semih erden güzel bir performans sergiledi avrupa şampiyonasında görmek istediğimiz şekilde mücadele etti bugün devler
siz ne düşünüyorsunuz
Ahmet Dedeoğlu
08-25-2007, 09:13 PM
Katılıyorum.Hatta sorunlu pozisyonumuz point guard mevkiinde Engin Atsür,bu sorunu gidermiş gözüktü.Enginin istikbali çok parlak.2010 yılına kadar,Benetton'da pişerek Dünya şampiyonasında büyük işler yapacak inşallah.
Senin dediğin gibi Semih mükemmel bir performans sergiledi.Fark 16 sayıya çıktı.Ancak o kadar yorulmuşlardı ki,o sıralarda kenardan mutlaka Mehmet Okur'un girmesi gerekiyordu.Fark eridi,sonra Mehmet ile Kerem girdi.Yani geç kalındı.Bir de o sıralarda Sırbistan'ın uyguladığı 2-3 alan savunmasına hücum edemedik.İşte hem savunmayı,hem yorulanları hem de hücumu aynı anda düşünüp biraz önce bahsettiğim geç kalınmış değişikliklerin arasına Serkan da katılsaydı,yani fark erimeden,SERKAN,MEHMET,KEREM girseydi o stress dakikalarını yaşamazdık sanırım.Yine de çok iyi mücadele ettik.Köşe yazımda bahsettiğim saman alevi gibi bölük pörçük parlayan savunmamızı bu maçta bütün maça yaydık.Biz çok kaliteli bir takımız.Milli takım kenardan,tam konsantre ile iyi yönetilirse,ve de oyuncular maça kenar gibi full konsantre olurlarsa Dünyada yenemeyeceğimiz takım yok.
yasin
08-25-2007, 09:18 PM
evet engin atsür guard lar iş yapmıyor diyenlerin ağızını kapadı gerçekten bugüm murat kosovanında dediği gibi hidayet ve mehmet NBA yıldızı olduklarını gösterdiler bu maçta DARKO yu son periyot biraz olsun durdurduk 3 lük isabetlerimizde tam yerindeydi inşallah avrupa şampiyonasındada bu şekilde oynarlar temennimiz o
Neslihan A.
08-28-2007, 12:06 AM
Hoşgeldiniz hocam,bize onur verdiniz.
whynot
08-28-2007, 11:25 PM
hoşgeldiniz....
HALİL
09-07-2007, 01:33 PM
Hocam Programinizda Alt Yapilarla Ilgili Bir Bölüm Olacak Mi?kulüplerin Faaliyetlerini öğrenmek Ve Orijinal Fikirler Edinmek Için Bence çok Faydali Olur.
Halil Erçikti
Samanyolu Koleji Spor Kulübü
batuhan
09-07-2007, 01:45 PM
hoşgeldiniz
honour
09-09-2007, 02:04 PM
hosgeldınız hocam .. bılgılerınızı ınsallah bızımle paylasarak bızı aydınlatırsınız
alleniverson
09-09-2007, 02:08 PM
hoş geldiniz hocam
sale_3
09-20-2007, 11:22 PM
merhaba ahmet hoca hoşgeldinnn:)
Ahmet Dedeoğlu
09-22-2007, 04:40 AM
Geçenlerde çok değerli bir arkadaşımdan bir mail aldım.Bu maili sizlerle paylaşmak istiyorum.Bu paylaşımdan herkes bir pay ve fayda çıkartabilir kendine.
Ne zaman çaresizliğe düşsem,bir taş ustasının yanına giderim ve onu seyrederim..Adam belki yüz defa vurur taşa..Ama değil kırmak,en ufak bir çatlak bile oluşturamaz..Ta ki yüzbirinci vuruşta taş ikiye ayrılıverir..İşte o zaman anlarım ki,taşı ikiye ayıran yüzbirinci vuruş değil,ondan öncekilerdir..
Kıssadan hisse..Antrenörlükte de,oyunculukta da hedefe giden yolda yılmak yok..Hiçbir emek zayi olmaz..Boşa gittiğini zannettiğiniz o alın teriniz bir gün size yol,su,elektrik olarak:)geri dönecektir..Hiç korkmayın..Çalışmaya devam..
Herkese sevgilerimle..
Cihan Türe
09-22-2007, 01:55 PM
Hocam paylaşımınız için sağolun, ben de bu konuyu biraz kumbaraya benzetiyorum. Kimi içine her gün 5 koyar kimi ise 100. Bir diğeri hiç kullanmaz o kumbarayı, öteki ise eline geçen herşeyi içine atar. Sanırım basketbol da hayattaki herşey gibi birikime dayanıyor.
Bu gün belki de "ne olacak, yapsam da olur yapmasam da" dediğiniz bir antrenman, 2 ay sonra sizin bir maçta işinize yarayabilir. Bu maçta işinize yaradığını görünce daha iyi çalışıp sonraki tarihlerde pek çok kereler işinize yarayabilir. Küçük takımda pivot oynarken şut çalışmaya başlamıştım. Arkadaşlarım "sen pivotsun niye şut çalışasın, git zıplama çalış. Pota altı, turnikeler at" derlerdi. Pota altı, turnike ve sıçrama da çalıştım. Ancak uzak mesafe şutlarda attım. 21 yaşındayken Göztepe ile sözleşme imzalarken bana sözleşmeyi sunan kişinin dediği laf şuydu :
"Seni şut atman için takıma alıyoruz, ona göre"
Eğer o zamanlar, fazladan şut çalışmasam daha sonraki tarihlerde şutör olarak o takımda yer bulabilirmiydim? Hele ki 1.94 boyumla :) Ama önemli olan şut yada turnike değil. Yaptığınız tüm çalışmaların bir gün işinize yarayabileceğidir.
Gerek basketbol adına olsun gerekse tuttuğunuz bir başka iş olsun, çalıştığınız zaman daima karşılığı döner. Buna güvenmekten çekinmeyin...
Kemal Başaran
09-22-2007, 02:26 PM
GÜVEN..Güven benim için hayattaki en büyük sermaye,en büyük kazançtır..Güven benim için her kapıyı açan ANAHTARDIR..Başınızı öne eğdirmeyecek,uzun bir emek harcadığınızda dahi muhakkak zorladığınız kapıları an gelip tek tek açacağınız terdir güven..ALIN TERİ..
Emekçiyiz biz..Bize verilen hakkaniyetli mücadeleyi,bizden sonrakilere aktarmak için neferiz..Bilirim ki,doğru yaptığınız,üzerine ısrarla ama dürüstçe gittiğiniz herşey size en sonunda gözlerinizle bakamayacağınız güzellikte ışık olup yolumuzu aydınlatacaktır ve yine bilirim ki yaşadığınız zaman DEĞER gören insan olmamızı sağlayacaktır..
Emeğin bir karşılığı olmaz,olamaz..Çalışmanın karşılığı muhakkak olur ve bu ''hak ettim''diyebilme gururunu,onurunu size yaşatır..Çünkü siz,biz bunu demeyi o cefa çektiğimiz yıllarda,içinde zorluk tohumları bulunan bazen siyah bazen beyaz görmek istediğiniz günlerde fazlasıyla gördüğümüzü çok iyi biliriz..
Çalışmadan yılmayacağız ve hep başaracağız....
SAYGILARIMLA
Kemal BAŞARAN
espor
09-24-2007, 05:34 PM
canım hocam bana basketbolu sevdiren canım hocam selamm..biliyormusun bende antrenör oldum daha e yim ama nerden başlarsan kar derler ya.sevgiler esra metin...
Ahmet Dedeoğlu
09-24-2007, 09:46 PM
Congratulations!:)Tebrikler Esracım..Çok sevindim.Oğuzkaan Kolejinde gösterdiğin atılım ve başarıyı inşallah iyi bir kulüpte,belgeli antrenör olarak devam ettirirsin.Hakemlik yapıyorsun..Çok iyi basketbolcuydun.Şimdi de antrenörlüğü çok iyi yapacaksın.İnanıyorum.Msn mi de ekleyebilirsin.Konuşuruz.
ahmet_dedeoglu57@hotmail.com
Zaten,30 yılda benim yetiştirdiğim oyuncular,ya hakem,ya idareci ve yönetici,ya antrenör,ya Genel Müdür,ya şirket sahibi,ya doktor ya da bunun gibi meslek sahibi,ama hepsinden önemlisi iyi insan oldular.Bunlar sonraları birgün ansızın benim karşıma çıkınca,çok seviniyor ve gurur duyuyorum..Ama işin ilginç yanı şu,bu kadar elit meslek sahibi insan çıktı da,oyuncu çıkmadı :)( üst seviyede,yani 1.lig seviyesinde )yetiştirdiğim oyunculardan.Bu da sanırım benim için bir tez konusu.:)
espor
10-01-2007, 10:26 PM
selammm...canım hocam,sizde diyorsunuz ya oyuncu (üst seviyede )yetiştiremedim diye... nedenini niye merak ediyorsunuzki,insanlar sizin idareciliğinize hayran kalarak bunu meslek edinmiş... He bizim gibi sporu seven sporda,diğer mesleklere yönelende diğer mesleklerde lider olmaya çalışıyorlar...Liderliğiniz ,yol gösterişiniz mükemmel olduğu için bizde lider vasıflılığı ön planda tuttuk,oyun 2. PLANDA KALDI(BEN GİBİ)...Bence bu işin özü..Vasfı olan lider oldu;becerebildimi siz takdir ediyorsunuz yeri geldiğinde...SEVGİLERRRRR....Esra METİN
Ahmet Dedeoğlu
10-03-2007, 12:28 AM
Ne diyeyim Esra..Söze gerek yok.:)İnan,olayın bu tarafı,yani bu tür bakış açısı hiç aklıma bile gelmemişti.Çok teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için.Her zaman oyuncularıma,rakibe ve hakemlere saygıyı aşılardım.Onlarla dost olmalarını önerirdim.Senin gibi hakem olan,oyuncularımdan Cenker'de "Hocam,oyuncunuz iken bu saygıyı bize öğretirdiniz,hakem olduktan sonra sizin o kadar maçınızı yönettim,sizden o saygıyı bizzat görüp yaşadım,yani bunu nasıl uyguladığınızı hakem olunca anladım" demişti,kulakları çınlasın.Senin yakın arkadaşındır.Selam ve sevgilerimi ilet ona lütfen..
BüŞrA
10-05-2007, 09:52 AM
esra abla senin kardeşin yani sümbül hocam benim beden öğretmenim oluyor:D...hayatta en çok sevdiğim beden öğretmenim meğersem sizin kardeşinizmiş..ayrıca sayın ahmet hocamda sümbül hocamın oyuncusuymuş..sizde onun oyuncusuydunuz:D ya ben halla inanmıyorum..bu kadar tesadüf olamaz...sümbül hocama şimdi okula gidince sölicem..oda çok şaşırıcak..hocam demişti ahmet hoca benim antrenörüm falan çok şaşırmıştım:D...eee ahmet hocam yani araştırsak akraba çıkıcaz valla:D:D:D..hocam ben hala şoktayım...esra abla;ben hayatımda sümbül hoca gibi görevini en iyi şekilde yapan hoca görmedim..beden öğretmeni ama nerdeyse bizim 2. annemiz gibi...
ben hala şoktayım ama çokkk mutluyum yaa:D
hocam yani ben şimdi sizin öğrencinizin öğrencisiyim:D..yani herşeyin başı sizsiniz hocam:D..ne mutlu bana ki sizler gibi insanları tanıyorum ve seviyorum!!!..hepinize gönülden sevgiler..
sümbül hocam bunları duyunca çok sevinicek:D
hatta bir kere bana esra hocayı anlatmıştı..oğuz kaanda beden öğretmenliği yapıyor diye..bende yeldayı tanıyorum esra abla..çok iyi arkadaşım oluyor:Dordan bir bağlantı kurdak sümbül hocamla..sonrada bu:D...
sevgilerimleee:D...
bekir#11
10-05-2007, 11:28 AM
ahmet hocamsizin ne kadar değerli bir antrenör ve spor adamı oldunuzu konuşmamıza bile gerek yok gerek yetiştirdiniz oyuncular gerekse yetiştirdiiniz antrenörler ve hakemler ile zaten bunu ispatlamışsınız yetiştirdiniz oyuncuları antrenörleri fln biliyordum ama cenker abinin sizin eski oyuncunuz oldunu bilmiyodum cenker abide gerçekten çok sevdimiz bir hakem abimizdir esra ablanında sizin oyuncunuz oldunu bilmiyodum oda çok iyi hakemlerimizdendir güler yüzlülüğü ile :D:D hocam valla gerçekten çok büyük bir spor adamısınız eski antrenörüm ata türkte sizin yanınızda bir dönem antrenörlük yaptı hatırladıma göre hocam oda gerçekten çok iyi bir antrenördür türk basketboluna yaptınız katkılar çok büyük hocam saolun
espor
10-09-2007, 12:01 AM
sevgili bekir eğer benim tanıdığımsan,hani birzamanlar ben basketbol oynarkenki.... sevgiler ama değilsende sevgiler...sevgili basketçi rumuzlu sevimli ablamın sevimli öğrencisi,ablamda bahsetti senden evet sevindim tanıştığınıza,ve gerçekten bu bağların başı sevgili AHMET HOCAM BAK ZİNCİRİN NE SAĞLAM ,NESİLDEN NESİLE KOPMADAN GİDİYOR VE İNŞALLAH GİDECEKTE...Hakemliğimi,antrenörlüğümü ve tabiiki en başta öğretmenliği çok seviyorum ve SEVDİREN SENSİN,ÇOK YAŞA EMİ,YAŞAKİ BU BAĞ ÇOK DAHA UZASIN,İNSANLAR YARARLI ŞEYLERLE UĞRAŞSIN.Şu ara yoldan saptırmalık o kadar gereksiz şeylerle uğraşan gençlik varki...SEN VE SENİN GİBİLER OLDUKÇA BU ZARARLI UĞRAŞLARA UZANMALARI İMKANSIZ HALE GELEBİLİR SEVGİYLE KAL CANIM HOCAM...
BüŞrA
10-09-2007, 10:02 AM
gerçekten öle valla..hocam gerçekten basketbol adına büyük adamsınız...tanıştığıma memnun oldum esra abla:D...kesinlikle sizde çok iyi birisinizdir..sümbül hocam gerçekten çok iyi biri..herkes bunu biliyor zaten:)...sende kesin ölesindir:Dayrıca adım büşra:D...sizleri tanıdığım için gerçekten çok sevinçliyim ve çok mutluyum...birde esra ablanın dediği gibi zinciriniz gerçekten çok sağlam hocam...öğrenciniz öğretmen oldu ve ben gibi birsürü basketbol severleri eğitiyor szin verdikleriniz sayesinde..eğeer bende birgün sümbül hocam gibi olursa bu böle gider.esra ablada eğitti birsürü insan...:D...ne güsel valla:D
sevgilerimle...
14emre14
10-09-2007, 12:54 PM
sizin gibi tecribeli insanları görmek bana grur veriyor:D:D
WoLkY15
10-10-2007, 09:08 AM
hosgeldiniz hocam engin bilgilerinizden yararlanmak isteriz....
espor
10-12-2007, 11:20 AM
iyi bayramlarrrrrrrr
espor
10-17-2007, 10:48 PM
bugün beşiktaş-pınar karşıyaka maçında masadaydım.yazık ya beşiktaşa yakışmayan maçlar bunlar.ama karşıyakanın zencilerine bravo vallahi....helal olsun kazanmak onların hakkıydı....
Ahmet Dedeoğlu
10-19-2007, 12:41 AM
Esra,öncelikle tebrik ederim.Çok önemli bir maçta görev yapmışsın.Ayrıca,benimle söyleşi bölümünde son yazımdan bir önceki yazımı okursan ,Beşiktaş bu kadar güçlü bir kadroyla neden başarılı olamıyor,belki bir fikir verir.Beşiktaşın yaşadığı sorunlar ve huzursuzluklar orda başka şekilde yaşanmış olarak anlatılıyor çünkü.
BüŞrA
11-12-2007, 09:54 AM
esra abla senin profilini taylan abi hakem olarak ayarladı.
hakemler bölümüne gelip kendini şöyle bir tanıtırsan seviniriz:);)
garneT
11-22-2007, 09:50 PM
Ahmet Hocam Benim Hocamin Hocasi Olduğunuzu Duydum Sizinle Tanişmak Isterim.. Sizin Tecrübelerinizden Faydalanmak Isterim..inşllah Bi Salonda Tanişiriz.. Bu Arada Bnm Hocamda Marmarada Bülent Hoca.
garneT
11-22-2007, 10:15 PM
hocam bu arada adım mehmet..
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.