PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : air alert ile ilgili

kaplanati
08-23-2007, 10:00 AM
air alert boy uzamasını etkiler mi????????????:confused: :confused:

jasonkidd
08-23-2007, 08:33 PM
benim bildiğim kadarıyla etkilemez zaten ekstra bi ağırlık kullanmiyorsun.. ama sakatlıklara yol açabiliyor. bilek ve dizlerinde ağrı olursa devam etme

melezand1
10-25-2007, 03:15 PM
boy uzamasıyla hiç bi alakası yok sadece arkadasında dediği gibi diz we bilek ağrısı yapabilir diz we bileklerin dayanıklıysa tavsiye ederim sana bnde yapıorm 4. haftadayım kasların geliştiğini hissedebiliorm

bekardede19
11-18-2007, 01:10 PM
bnmde bi sorum olcak bu konuda.basketcilerin bacakları cok ince oluyor sanırım hızlı kosmaları ve iyi sıcramaları bundan kaynaklanıyor.peki air alert hareketleri yaparkende bacaklar incelir mi.yada bacaklar nasıl incelir??? cvplarınız için simdiden tesekkürler.....

bjk_44
11-18-2007, 04:51 PM
air alerti ben uygulama çünkü menisküsünde yırtık meydana gelebilir.çalışrken dikkatli ol.

bekardede19
11-21-2007, 03:18 PM
yok zaten air alerti uyguluyorum 5.haftadayım ve henüz bi sorunla karsılasmadım.bnm sorum su:basketcilerin bacakları neden okadar ince cunku hızlı kosmalarını ve iyi sıcramalarını bu saglıyo

whynot1
11-21-2007, 08:33 PM
yok zaten air alerti uyguluyorum 5.haftadayım ve henüz bi sorunla karsılasmadım.bnm sorum su:basketcilerin bacakları neden okadar ince cunku hızlı kosmalarını ve iyi sıcramalarını bu saglıyo

Kalın bacaklı basketçilerde var hemde ince bacaklı basketçilerden daha iyi zıplayan,incelikle kalınlıkla alakası yok tamamen kas yapısıyla ilgili.Kasın azlıgı veya çoklugu demiyorum kas sistemi diyorum :D

bekardede19
11-21-2007, 09:43 PM
ama kalın bacaklıların vucutlarıda iri.örnegin shaq yada lebron.diger taraftan iverson,wade,kobe,carter,TMc... hepsi ince bacaklı :D

whynot1
11-22-2007, 05:58 PM
ama kalın bacaklıların vucutlarıda iri.örnegin shaq yada lebron.diger taraftan iverson,wade,kobe,carter,TMc... hepsi ince bacaklı :D

kalın bacaklı ama ince vücutlu olan sürüsüne bereket

ick07
04-06-2008, 04:45 PM
ben etkilediği duydum ama uzamayı durdurmuyor

Jambo
06-06-2008, 07:22 PM
'' headwind '' seni çok iyi anlıyorm aynı sorun bendede var.Kalın bacak olunca sshortların yakışmadığını vs. düşünüyosn dimi ??

benimde bileklerim kalındı hemde bayağı bi kalındı ama yüzünce gerçekten inceliyo ;) yüzebiliyorsan yüz derim . bu arada teorine katılıyorm ince bilekliler daha çabuk kaslanıp daha çabuk hareket edebilirler ;)

whynot1
06-07-2008, 12:13 AM
'' headwind '' seni çok iyi anlıyorm aynı sorun bendede var.Kalın bacak olunca sshortların yakışmadığını vs. düşünüyosn dimi ??

benimde bileklerim kalındı hemde bayağı bi kalındı ama yüzünce gerçekten inceliyo ;) yüzebiliyorsan yüz derim . bu arada teorine katılıyorm ince bilekliler daha çabuk kaslanıp daha çabuk hareket edebilirler ;)

Ben bacaklarım kalın diye birşey demedim ki ...Ben oyuncular için söylüyorum...Yoksa öyle bir sorunum yok... Gayet normal:)Yazıları dikkatli oku...