Orijinalini görmek için tıklayınız : Basketbol Oynarken KarŞilaŞtiginiz Sorunlar Nelerdİr!
14emre14
08-30-2007, 11:51 AM
cevaplarınızı bekliyorum!
aragorn
08-30-2007, 12:01 PM
Ben basketbol oynarken çok çabuk tıkanırım:( :(
Cihan Türe
08-30-2007, 12:39 PM
Oynayacak ciddi yatırım yapan, istikrarlı takım olmaması en büyük problemimdi. En azından İzmir için...
14emre14
08-30-2007, 12:58 PM
Benim tek sorunum arkadaşlarım ile basketbol oynarken takım oynundan çok arkadaşlarım sayı , block ve artislik yapmak sırf bu yüzden kendimden büyüklerle maç yapıyorum.
karabulut
08-30-2007, 05:09 PM
eski koçumun 2 farklı takımda 2 kere önümü kapaması
bekir#11
08-31-2007, 05:48 PM
en büyük sorunum sakatlıktı istanbuldaki takımlar çok sert oynadıkları için bide benim gibi guard olunca bya bi sakatlanıyosunuz
BüŞrA
09-11-2007, 02:21 AM
en büyük sorunum sakatlıktı istanbuldaki takımlar çok sert oynadıkları için bide benim gibi guard olunca bya bi sakatlanıyosunuz
evet bekir kırılacak bir dal gibidir:D:D:D:D:D
benim 2 sorunum var valla..1. cisi= blok korkusu geçiriyorum..turnike atarken kızların suratı bana geliyor ve tırnakları yüzümü çiziyor:(:(:(:(
2.cisi= maça başlarken çok hızlı hücum ederim..hemen dalıp sayıyı atarım ama çok çabuk yorulurum:D:D:D..bide bende guard olduğum için çok sakatlanırım..
hantal olmam dışında benim için bir sorun yok
kaplanati
09-11-2007, 12:23 PM
benim tek sorunun ben genelde maçlarda en uzun süre alan oyuncuyum we bazen maçın atmosferinden basit hatalar yaparım
Stalwart
09-12-2007, 06:04 PM
Benim sorunum(gerçi ben bunu sorun olarak görmüyorum :) ) diğer arakadaşlarım kadar ciddiye almamam oluyordu çünkü ben basketbola başladığımdan beri hobi olarak yapıyorum ve hiçbirzaman profosyenel olmayı düşünmedim(zaten o kadar yetenekli olduğumuda düşünmüyorum) ve insan hobi olarak yaptığı işten zevk almalı bu yuzden çoğu kondisyon idmanlarından kaytarıp maçlardada savunmada kendimi çok zorlamadığım söylenebilr :) aslında çoğu zaman şut atmaktan başka çok fazla birşey yağtığımda söylenemez
NormCan
09-15-2007, 12:44 AM
rakibin sert oyunları ve hakemlerin bunu görmezlikten gelip saçma sapan yerlerde basit düdükler çalmaları!
ick07
10-06-2007, 02:08 PM
benim turnike. yani her şeyim iyi ama içeri hıızlıca girerken turnikeyi yapamıyorum karışıo gidio
Eğitimci
10-06-2007, 07:00 PM
çalıştırdığım okul takımında yeni gelen öğrencilerin hiç alt yapısının olmaması
vanguard
10-06-2007, 09:45 PM
ne yapıcağımı bilmemek
Ahmet Dedeoğlu
10-07-2007, 01:52 AM
Bi defa,içeri yüklenirken görüş açısı ile topa bakmadan savunmayı ve hücumu okuyup yüklenmeli.Ayrıca atmak için yüklenmeli,pas vermek için yüklenmemeli.All the way,yani sonuna kadar atana kadar cesurca yüklenmeli.Ha yardımlar gelirse ve önü kesilirse işte o zaman görüş açısı kullanılıp boş adamlara paslar çıkarılmalı.Yani penetre ve dışarı pas olayı..
Ayrıca fundemental olarak,sadece sağ,sol turnike değil;yarım turnike,power lay up denilen yüklenip stoplu atma,( İki zamanlı ve tek zamanlı olarak stoplar yapılmalı.),turnike yarım hook shot,yüklen full stop,adamı uçur-yani fake at,sonra at vs.gibi bir sürü yüklenme tekniklerini de öğrenmek lazım.
oynarkende izlerkende Hakem kararları çok saçma düdükler çalıyorlar......
14emre14
10-07-2007, 07:05 PM
Bazen banada oluyor tam maçın en heycanlı yeri ve hakemler maçı sert olmasına izin veriyorlar taaki son dkda rakibe dokundugumuz an faul çalıyorlar bende kafayı yiyiyorum !!!!!
M. Sahin Kundakcı
10-07-2007, 11:01 PM
ben iki günde kendi etrafımda dönmekten, yaklaşık iki santim zıplamaktan, şut atarken dirseklerimden gelen tıkırtılardan şikayetçiyim. :D e artık bu yaşta normal tabi herkese başarılar dilerim arkadaşlar yeni lig döneminde...
tolga202
10-08-2007, 03:14 PM
benn nelerden rahatsızım ... basketbola onem verılmemesınden ... basketbolcuların sendikası olmalı bencee.. ve genc takımdan sonra oynıyabılecegımız bır paf takım olmamasından .. 1 . lig ile ikinci lig arasındakı ucurum maaş farkından ... menejer eksıklıgınden .. bilimsel çalısma yoksunlugundan ... sikayetciyim.. cok buyuk sorunlarr bunlar ve son benım kardesım 93 dogumlu 190 boyunda besıktasa gıttı besıktas ıcın bır lutuf orda olması usutune dusulse kesın basketbolcu olur fızıgı muntazam masallah dıyım kendı nazarım degıcek.. ee abısı de uzun ebnım boy 202 o 210 u gecer ama ne oldu besıktasta para talep edıldı .. belkı mıllı olucak bu cocuk .. neyse ya ..
umursisli
10-21-2007, 04:29 PM
benn nelerden rahatsızım ... basketbola onem verılmemesınden ... basketbolcuların sendikası olmalı bencee.. ve genc takımdan sonra oynıyabılecegımız bır paf takım olmamasından .. 1 . lig ile ikinci lig arasındakı ucurum maaş farkından ... menejer eksıklıgınden .. bilimsel çalısma yoksunlugundan ... sikayetciyim.. cok buyuk sorunlarr bunlar ve son benım kardesım 93 dogumlu 190 boyunda besıktasa gıttı besıktas ıcın bır lutuf orda olması usutune dusulse kesın basketbolcu olur fızıgı muntazam masallah dıyım kendı nazarım degıcek.. ee abısı de uzun ebnım boy 202 o 210 u gecer ama ne oldu besıktasta para talep edıldı .. belkı mıllı olucak bu cocuk .. neyse ya ..
çok güzel noktalara değinmişsin tolga abi, ben de sana katılıyorum. bir kulüpte oynarken orda bir üst kademeye çıkamayabiliyorsun mesela ben sarıyer belediyesi spor kulübünde oynuyorum ama takım pek iyi sayılmaz.ben oldukça yetenekli olduğumu düşünüyorum ve birkaç tane daha yetenekli oyuncu var ama onlara sahip çıkacak pek takım yok,herkes para istiyor, bazı yetenekli oyuncular ya sokakta yada küçük kulüplerde sürünüyor
cem_hotsauce
10-21-2007, 06:19 PM
vala ya bende katılıyorum hiç önem verilmiyo gerek alt yapıya gerek 1.lig 2. lig
beau_homme
10-21-2007, 08:02 PM
benim en büyük sorunum sakatlık korkum,bi kaç defa sakatlandığım için artık çok korkak oynuyorum,buda performansımı büyük ölçüde etkiliyo
benim en büyük sorunum sakatlık korkum,bi kaç defa sakatlandığım için artık çok korkak oynuyorum,buda performansımı büyük ölçüde etkiliyo
Eger sen bu psikolojiyle devam edersen senin sakatlanma nedenin basketbol oynamak degil devamlı sakatlanırım korkusu yaşamandır yani sen olmayacak bir sakatlıgı psikolojik olarak var etmendir
AİR JORDAN
03-31-2008, 05:27 PM
ben şutlarım kötüdür ve oyuncuların önünün kapanması altyapıda en büyük sıkıntılarım
ick07
04-07-2008, 08:34 PM
ben genellikle içeri sert girerim turnikeyi bırakırken biri çıkarsa önnüme havada pas wericek birini bulmak hayli zor:D...
....wade....
04-10-2008, 07:08 PM
aragorn gibi bende çok çabuk tıkanırım ve en hüzün yanı maçtan çıkarım:(
wadekolik
04-26-2008, 05:06 PM
benim sorunum topu kullanamamam.şut kullanır ve girmezse diye düşünürüm.bu yüzden şut kullanmaktan korkarım.sanırım bunu biraz aştım.
HER MAJESTY!
05-11-2008, 05:26 PM
tek sorun takım arkadaşlarım ve inanç yetersizliği...
kazanacağına yapacağına inanmazsan yapamazsın ve kaybedersin.
kendini vermeden oynayarak/çalışarak başarılı olunabilcek bir spor deil basketbol ama gel de anlat...
kendimle ilgili sorunum ise sert oynamam ve 4yıl pivot oynadıktan sonra forvet oynuyor olmam.
topu pivot hareketleri ile kullanmaya çalısınca yeni mevkiye alışmak zor oluo :)
ilkiz
05-20-2008, 07:15 PM
benim tek sorunum bazen maçın atmosferinden basit hatalar yaparım top kaybederim vb.ama telafi etmişimdir..Hata yapma korkusuyla bazen kendimi gösteremem.
ilker Terzioglu
05-21-2008, 12:12 AM
eski koçumun 2 farklı takımda 2 kere önümü kapaması
hadi ya :(
ilker Terzioglu
05-21-2008, 12:14 AM
ben genellikle içeri sert girerim turnikeyi bırakırken biri çıkarsa önnüme havada pas wericek birini bulmak hayli zor:D...
:)
buda iyi
OneLastTime
05-23-2008, 02:31 PM
bazen takım arkadaşlarının herşeyi top kimdeyse ondan beklemeleri boşa kaçmak için kendilerini yormamaları:(
mertkann
05-25-2008, 02:34 PM
bulunduğum çevrede basketbola yatırım olmaması
maç sırasında mola devre arası gibi şeylere gıcık olurum o kadar hareket ettikten sonra oturunca yorgunluk başlıo :D
Tim_Duncan#21
06-27-2008, 02:43 PM
Turnikeye Kalkıp Fake'le Bir Arkadaşıma Pas Vermeyi Severim Ama Alacak Adam Yok. Birde Kolum Kırılmıştı Ameliyat Fln Olmuştum. 4-5 ay oldu sol Kolum Form Yakalayamadı. Sakatlıktan Önce Sol Kolumu Olta Gibi Kullanır, Acayip Top Çalardım. Ah O Eski Günler...
14emre14
06-29-2008, 11:09 AM
olsun furkan !!!!!!!! çalışırsan daha ii günler seni bekliyor!!
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.