Orijinalini görmek için tıklayınız : benim sorumlarım yardım...
theadnan
09-02-2007, 09:25 PM
Mrb arkadaslar..benım sorum gene su olacak....benım boyum 190 kılom 80 we 1993 dogumluyum cok az sıcrıyorum yawasım agırım we kuvvetsızım 5 tane sınav zor cekıyorum kendıme gore ant.lar yapmak ıstıyorum bana bu konuda yardım edecek arkadaslara seslerıyorum ltfn brz anlayın benı sımıdden
teskrlr
Cihan Türe
09-04-2007, 10:26 AM
1 - Basketbola ne zaman başladın?
2 - Basketbolla şu an hangi seviyede uğraşıyorsun? Yani bir klüptemisin değilmisin? Klüpte isen hangi klüptesin ve ne sıklıkla antrenman yapıyorsunuz?
3 - Basketboldan önce başka sporlarla uğraştın mı? Uğraştıysan ne seviyede?
Eğer bunlara olabildiğince açık cevap verebilirsen yardımcı olabiliriz sanırım, dert edecek birşey yok :)
theadnan
09-05-2007, 07:37 PM
6 sınıftan berı oynuorum...baya bı profesyonelım...bjk tekel fb pamuk gıbı tkmlrda oynadm...onceden hentbol oynadım 2 sene felen..su an hıc ant yapmıorum
Cihan Türe
09-05-2007, 11:56 PM
O kadar profesyonelsen neden 2 senedir antrenman yapmadın? Profesyonellik yaptığın işe önem vermek ve saygı duymakla başlar.
Yine de bir yerden başlayacaksan, 2 hafta süreyle 20 dakikadan başlayarak koşmaya başla. 2 günde bir koşarsan ve her 2 günde bir koşu yapıp, her koşuda 2 dk süreyi arttırırsan birr yerlere varmaya başlarız.
Ayrıca aynı günlerde ip atlamanı da öneririm.
ick07
04-06-2008, 05:02 PM
bence sabah koşusu yap bu bayağı kondisyon yükler. hız için engelli çalışmalar yap koşu vb. vede bol ca vitamin al.
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.