PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese selam(Caner Arda Aydın)

Caner Arda Aydın
09-11-2007, 04:17 AM
Herkese merhaba arkadaşlar bende eski üyelerden biriyim uzun zamandır kopmuştum internet aleminden ama burayı bulduğuma memnun oldum artık sizlerle birlikte olmaya çalışacağım birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var bu sitenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ellerinize sağlık.. ben ankara ulaştırma spor klubu antrenoruyum cok uzun geçmişim yok ama oyuncu olarak senelerde basketbol içinde yer aldım yaşadığım sakatlıktan sonra antrenör olarak basketbola hizmet vermeye çalışıyorum bu sene ilk defa yıldızlar ve minikler kategorisinde mucadele edeceğim inanılmaz heyecanlıyım inanın oyuncu olmaktan daha zormuş antrenör olmak. Devamlı kitaplar okuyup kendimi geliştirmeye çalışıyorum çoğu zaman hiç bir talepta bulunmadan başka takımların antrenmanlarına giriyorum yardımcı olarak birşeyler öğrenmek adına herşey.. Aranızda olmaktan mutluyum. Herkese basketbollu güzel zamanlar dilerim..

Caner Arda Aydın
09-11-2007, 01:27 PM
tabi hocam benim içinde uygundur..

AnL
09-11-2007, 01:48 PM
Hoş geldiniz...

HALİL
09-11-2007, 01:51 PM
Hocam Aramiza Hoşgeldin.iyi Forumlar Dilerim

Samanyolu Koleji Spor Kulübü
Halil Erçikdi

whynot1
09-11-2007, 02:08 PM
hosgeldiniz hocam

karabulut
09-11-2007, 02:22 PM
aramıza hoşgeldiniz hocam.sizdende güzel paylaşımlar bekliyoruz

Caner Arda Aydın
09-11-2007, 02:38 PM
hoşbulduk arkadaşlar öncelikle anıl dostum seninle başlıyım ankarada bir sürü takım var bu sene katılacak yaşın 16 gözüküyor gençlerde mücadele edeceksin evrenselin grubunda ulaştırma yok kura çekimi sonuçlarını isterseniz bi yere yazabilirim.. Benim tavsiyem eğer yeteneklerine güveniyorsan gençler 1.liginden bi takıma gitmen eğer sivrilmek istersen 2.ligi tercih etmen senin faydan olur. Bu sene ankarada getirilen bi sistem artık 1.küme 2.küme diye ayrılmıyor lig olarak ayırdılar isim değişikliği oldu sadece.. Halil dostum ankaradan antrenör arkadaşlarımıda bu site sayesinde tanıyor olmak mutlu etti beni samanyolu kolejine başarılar dilerim..Bende forum kurallarını iyice okuyup biraz tecrübe edindikten sonra paylaşım yapmaktan memnun olurum ama şuan için staj döneminde kabul ediyorum kendimi :)

AnL
09-11-2007, 08:02 PM
Teşekkürler hocam grubları falan elinizde varsa forumda paylaşırsanız sevinirim.

Red_Auerbach
09-11-2007, 11:05 PM
Aramıza hoşgeldiniz.

Yaşadığınız sakatlığa üzüldüm çok geçmiş olsun. İnşallah antrenörlükte büyük başarılara imza atarsınız...

Caner Arda Aydın
09-12-2007, 06:07 AM
Teşekkur ederım arkadaşım nasip böyleymiş.. Hep derdimki kariyerim bittiğinde kesinlikle antrenör olmam büyük konuşmamak lazımmış şuan yaşadığım duygu çok başka ilk gün boş bakışlarla etrafını seyreden basketbolun ne oldugunu bilmeyen minicik çocukların birşeyler ögrendigini yapmaya calıstıklarını görmek cok başka.

Mert
09-12-2007, 04:23 PM
aramıza hoşgeldin...

ersan ilyasova
09-13-2007, 12:42 PM
aramıza hoşgeldiniz yeniden sizi burada görmek güzel

WoLkY15
10-10-2007, 10:18 AM
Hosgeldiniz...

soyer
10-20-2007, 12:22 AM
hosgeldiniz