PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hızlı Hücum ile Hücum arasındaki fark nedir?

Mnb
09-12-2007, 03:42 PM
Evet acıklamalarınızı merakla bekliyorum

M. Sahin Kundakcı
09-22-2007, 08:09 PM
hücum ile hızlı hücum arasında kavramsal bir ayrılık bulunmaz bundan dolayı farklarının olması düşünülemez zira hücum, ancak hızlı hücum, transition hücum, motion hücum, fleks hücum v.b kapsayan bir genelleme olabilir ve fastbreak, hücum başlığı içerisinde ayrı bir inceleme konusu olarak kabul edilir.

Cihan Türe
09-22-2007, 08:22 PM
Açıklanacak birşey yok. Hızlı hücum, rakip savunma yerleşmeden hızlı bir şekilde pozisyon bulup hücum etmedir.

Mnb
09-23-2007, 11:34 AM
Evet bende sizin gibi düşünüyordum ama hoca bize '' Hızlı hücum sadece derinlemesine oynanır hücum ise derinlemesine ve enine dogru oynanır
ve ekledi eger dedi oyuncu ikisini ayıramıyorsa hızlı hücum sırasında enlemessine oynar hızlı hücum şansı kaybolur '' cok basit bir acıklama ama birkaç maç seyredince bu olayın dogru oldugunu gördüm hala oyuncular arasında hızlı hücumun ne oldugunu bilmeyenler var

mvp_ress
09-23-2007, 11:59 AM
hücumla hızlı hücum arasındaki en büyük fark hızlı hücum %90 sayıdır tabi sağlam bi oyuncudaysa top ama hücumda savunmanında insiyatifine kalmışsınız demekdir

M. Sahin Kundakcı
09-29-2007, 03:36 AM
Basketbolun çagdaş anlayışı zaten hızlı hücum üzerine kuruludur. bu amaçla hücum süresi azaltılmış 8 saniye süresi kuralı konulmuştur işte bu durumda motion hücum yada flex hücum basketbol anlayışının son alternatifleri olmalıdır enlemesine ya da boylamasına saha en kısa sürede en isabetli paslarla geçilip. en çabuk ve en garanti şekilde pota ulaşılmalıdır. antrenörünüz tabiki dogruyu söylüyor ama onun söyledikleri ile kavramlar arasında fark var motion hücum ile fastbreak hücum arasındaki fark denseydi bu kavram karışıklığı olmayacaktı. o halde hızlı hücum ile hücum arasında fark aranmamalı fakat en basit şekli ile set hücumu ile hızlı hücum tabiki birbirinden farklıdır.

14emre14
09-29-2007, 10:58 AM
anlatılacak bişi yok ki!!!:D:D

AİR JORDAN
03-31-2008, 10:31 PM
adı üstünde arkadaşım hızlı hücümda top çok hızlı kkullanılır normal hücumda ise setler uygulanır

ick07
07-02-2008, 03:18 PM
birinde yawaş birinde hızlı hücum edersin :D