Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Şahin Kundakcı
M. Sahin Kundakcı
09-19-2007, 03:58 PM
Merhabalar 12-03-1979 doğumluyum sırası ile ortaköy sk, şişli, anadolu üniversitesi, İstanbul TED spor kulüplerinde antrenörlük yaptım şu sıralar yeniden Ortaköy Spor Kulübünde koordinatör antrenör olarak görevime devam etmekteyim Tüm arkadaşlara çalışmalarında başarılar diliyorum.
karabulut
09-19-2007, 04:29 PM
hoşgeldiniz hocam:) umarım kalıcı olursunuz
bekir#11
09-19-2007, 04:56 PM
hoş geldiniz hocam
Neslihan A.
09-19-2007, 07:32 PM
Aramıza hoşgeldiniz,iyi paylaşımlar dilerim.
Egemen
09-21-2007, 04:42 PM
Hoşgeldiniz hocam.
Ahmet Dedeoğlu
09-25-2007, 01:53 AM
Hoşgeldin..Ortaköy denince benim aklıma hep MAVİ JEANS ORTAKÖY gelir.Mavi Jeans firması,Ortaköyle yaptığı bu birleşmeden sonra daha çok isim yaptı ve tanındı.Ama sponsorluğu bıraktıktan sonra Ortaköy 1.ligden mahalli lige kadar düştü.Bence Türkiyede basketbolu kurtaracak olan,Avrupada birçok örneğini gördüğümüz gibi büyük firmaların,salonu ve tesisleri olan basketbol kulüplerine sponsor olması.Bir de bu sponsorlukların Anadolu kulüplerine yayılması.İşte TTNET BEYKOZ örneği.4 yıl önce de İTÜ ile ARAS KARGO birlikteliğini ben sağlamıştım.Hatta Aras Kargo'nun sahibi değerli dostum Sn.Celal Aras bana bizzat teşekkür etmiş ve kendileri için o senenin en verimli projesinin ARAS İTÜ birleşmesi olduğunu itiraf etmişti.Zaten bir sonraki sene de FB' sponsor olmuşlardı.İTÜ ' de bu sponsorluk bitince 2.lige düşmüştü.
Türk basketbolu adına çok yaralıyım da,Ortaköy denince yaram deşildi.Tabii bu sponsorluk konusu, enine boyuna başlıbaşına bir tartışma konusu..
Ortaköye ve sana başarılar diliyorum..
antrenör42
09-25-2007, 02:32 AM
tüm anrenör arkadaşlara selam
M. Sahin Kundakcı
09-29-2007, 01:53 AM
Herkese çok teşekkür ederim. Ahmet Hocam ile aynı düşünceleri paylaştığımı belirtmek istiyorum. Türk basketboluna sponsor çalışmalarını ilk getiren kulüp olan Ortaköy Spor Kulübü bir semt kulübü olmasının ötesine türkiyede örnek olacak bir basketbol geleneginin sahibi güzide bir kulübümüzdür. 1930 kuruluş yılı ile köklü bir geçmişe sahip olan kulüp basketbol şubesinde de istanbulda önemli bir yer edinmeyi başarmıştır. fakat birçok takımda olan ortak problem bizim kulübümüzde de etkisini derinden hissettirmiştir. Sponsor anlaşmaları sayesinde elde edilen gelirlerin hangi noktalarda kullanılacağı konusu daima yanlış algılanmış birdolu paralar adeta çöpe atılmıştır. belki lokal başarılar elde edilmiş ve sponsor firmalar bu anlamlarda amaçlarına ulaşmış olabilirler fakat sponsor firmaların anlaşmalarının fesh olması ya da sürelerinin dolması sonucunda geriye yanlızca bir enkaz kalmıştır. Basketbolda devamlılığı sağlayan gelenektir. geleneği sağlayan ise iyi bir altyapı felsefesinin varlıdır. camia olmak yanlızca yetiştirilen oyuncuların sosyal ve sportif başarılarının toplamından geçmektedir. Bir altyapı oyuncusu ile geçirilecek on yıllık periyodun en büyük geri dönüşümü oyuncunun renklerine baglılıgı olacaktır. ve belki o oyuncunun ilerdeki muhtemel çocukları da kulüp hizmetinde olacaktır yetişen oyuncu da ilerki dönemlerde kulüp için çalışan bir nefer olarak belki yönetim kademesinde belki sportif kademede hizmetlerine devam edecektir. büyümek denilen olgu işte bu şekilde sindirilerek ve de azimle çalışılarak çok daha saglam temellerde Türk basketbolunun geleceğini oluşturacaktır.
Üzülerek söylüyorum ki bu sene Ortaköy Spor Kulübü Altyapı Şubesi Koordinatörlüğü görevimden ayrılıyorum. Kulüp yönetimlerinin amatör futbol takımlarına yüzlerce milya ödenek ayırırken bir altyapı oluşumuna gelir gözü ile bakması bu ayrılığın ana nedenidir. Arkadaşlarım ile yeniden Ortaköy oluşumu için harcadığımız emegi bundan sonra Genç İstanbul Spor Kulübü ismi ile kurduğumuz kulübün çatısı altında İstanbul Spor ile devam edecek dirsek temasımız ile yürüteceğiz. Spor kulüpleri Basketbola profesyonel gözle bakmadıkça bu tip yeniden yapılanmalar ve daha emeklemeden ayrılıklar sürekli devam edecektir. camia oluşturma gibi önemli bir konuda günü kurtarma politikaları devam ettikçe basketbol seyircisi de kalmayacak basketbol maçlarını hala futbol seyircisi ile basketbol ahlakından uzak izlemeye devam edecegiz. herkese tekrardan teşekkür ederim.
magicmert
09-29-2007, 11:16 PM
Hoşgeldiniz hocam
soyer
10-20-2007, 12:32 AM
hosgeldiniz
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.