PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Taş Ustasi

Ahmet Dedeoğlu
09-22-2007, 11:31 PM
Geçenlerde çok değerli bir arkadaşımdan bir mail aldım.Bu maili sizlerle paylaşmak istiyorum.Bu paylaşımdan herkes bir pay ve fayda çıkartabilir kendine.
Ne zaman çaresizliğe düşsem,bir taş ustasının yanına giderim ve onu seyrederim..Adam belki yüz defa vurur taşa..Ama değil kırmak,en ufak bir çatlak bile oluşturamaz..Ta ki yüzbirinci vuruşta taş ortadan ikiye ayrılıverir..İşte o zaman anlarım ki,taşı ikiye ayıran o yüzbirinci vuruş değil,ondan öncekilerdir..

Kıssadan hisse..Antrenörlükte de,oyunculukta da hedefe giden yolda yılmak yok..Hiçbir emek zayi olmaz..Boşa gittiğini zannettiğiniz o alın teriniz bir gün size yol,su,elektrik :)olarak geri dönecektir..Hiç korkmayın..Yılmadan çalışmaya devam..
Herkese sevgilerimle..

whynot1
09-23-2007, 12:19 AM
İşte o zaman anlarım ki,taşı ikiye ayıran o yüzbirinci vuruş değil,ondan öncekilerdir..

Çok güzel bir söz,teşekkürler

Mert
09-23-2007, 12:09 PM
..İşte o zaman anlarım ki,taşı ikiye ayıran o yüzbirinci vuruş değil,ondan öncekilerdir..

bunu çok sevdim çok güzel bir yazı böyle paylaşımlar olduğu için ne butlu bize demeli...:D:p

BüŞrA
09-23-2007, 12:26 PM
''''Antrenörlükte de,oyunculukta da hedefe giden yolda yılmak yok..Hiçbir emek zayi olmaz..Boşa gittiğini zannettiğiniz o alın teriniz bir gün size yol,su,elektrik olarak geri dönecektir..Hiç korkmayın..Yılmadan çalışmaya devam..
Herkese sevgilerimle..''''
hocam bu sözünüzden gerçekten çok etkilendim...basketbolda bazı korkularım vardı..ama artık korkmucam..inat edip basketbolcu olucam...en çok sevdiğm işi yapıcam...bende o taş gibi basketbolcu olmayı adım adım gelir basketbolcu olucam:D:D:D
ayrıca yazdığınız bütün yazıları okuyorum hocam..gerçekten çok güsel yazılar yazıyorsunuz..
teşekkürler:D