Orijinalini görmek için tıklayınız : herşey kuvvet
vanguard
10-05-2007, 09:28 PM
arkadaşlar o kadar tekniğim war top hakimiyetim var ama iş içeri drive edip omuz koymaya gelince sönüyom :D herşey güç ... eğer ayak çabukluğun yoksa iyi sıçrayamıyosan omuz koyduğunda, savaştığında yoruluyosan bi an önce antreman yapmaya başlamalısın :D zihinsel zihinsel özellik diyolarda fizik olmayınca hiçbişeye yaramıyo istedigin kadar top sektir :p fiziksel olcan içeri dalcan vurcan kırcan ;)
rasheed123
11-09-2007, 12:48 PM
gücc ok onemli dogru diosun amaa kafa daha önemlii bence allen iverson cokmu güclü arkadasım?
Cihan Türe
11-09-2007, 01:15 PM
Çok hızlı ve dayanıklı.
Önce fiziksel yetiler gelir, sonra zeka. İsterse Dünya`nın en akıllı adamı olsun, karşısındaki topu yere vurmasına izin vermezse farketmez.
hepsini bir arada kullanmak önemli....
guard05
11-13-2007, 12:39 AM
arkadaşlar güç kadar teknikte önemli onlar oldumu kimse durduramaz ama sizden uzun biri varsa onu bilmem
rasheed123
11-20-2007, 11:43 AM
benm boyum 1.88 iyi sıcrıyorum omuzlarımda cok kuvvetli oldgnu soluolar su ana kadar hic sarsılmadım iceri drive ederken o kadar da grup gördüm güc önemli ama kafa daha önemli
5arabiclion5
04-06-2008, 06:11 PM
önemli olan gücünü zekanla kullanmak!!dolayısıyla ikiside gerkli senin gücün varsa ve gerktiğinde kullanabilmek için zekan yoksa o güç güç değildir..
MertCabilar
07-24-2008, 02:51 AM
Arkadaşım bak bende senin tam aksinim 15 yaşında bir power forwardım çok iyi top sürmem yani drippling pek çalışmadım ha herşey güç deil ama belli bi yere kadar güçle gelebilirsin gerisi tekniktir top sürme yeteneğin çok önemli değildir ama basic hareketler yani reverse idi cross-over di bunları çok iyi yapman gerek omuz omuzada bişey yapamıosan kilo al ve biraz da şınav çek asla dumbell di veyahut herhangi bir halter gibi birşeyle çalışma eğer gelişim yaşlarındaysan sonra çok çekersin
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.