Orijinalini görmek için tıklayınız : Lütfen herkez okusun!
BüŞrA
10-13-2007, 12:44 AM
arkadaşlar bu sayfayı açmamın sebebi;siteye yeni üye olan arkadaşların istekleri olan bazı şeylerin,istekleriyle ilgisi olmayan başka sayfalara konu açmalarıdır..örneğin; basketbolla ilgili olan{oyuncu arıyorum,oyuncu isteyen varmı?.}gibi bir şeyleri o konuyla alakası olmayan yerlere açmaları beni rahatsız ediyor...lütfen arkadaşlar biraz daha dikkatli olalım..rica ediyorum...
saygılarımla...
siteye üye olan arkadaşlar zaten paylaşım için üye olmuyor reklamını yapıp gidiyor.....
BüŞrA
10-13-2007, 01:20 AM
yazdığımı lütfen birdaha oku;)..tamam da benim demek istediğim şu; yanlış yerlere konu açıyorlar..daha dikkatli olmalarını istiyorum..bir mod olarak,sitede böle yanlışların yapılması çok gereksiz...
lütfen arkadaşlar önce yazıcağınız konunun olup olmadığına bakın,eğer yoksa o konuyla ilgili olan yere istediğiniz konuyu açın...bilmem anlata bildimmi?..:)
senin yazdığını anladım bana diosan.....yanlış yere konu neden açıyorlar onu anla ilk önce
BüŞrA
10-13-2007, 01:31 PM
onur...bende işte yanlış yere konu açmasınlar diye böyle diyorum ya...forum kurallarını bilmedikleri için yanlış yere konu açıyorlar...yeni üyelerimiz ve üye olanlar lütfen forum kurallarını okusunlar..bir çok konu var orda yapılmaması gerekenler...ve ençok yapılan hatalardan biriside yanlış yere konu açmak...sende görmedin mi antrenörler bölümüne oyuncu arıyorum gibi,bayram mesajı gibi konu açmışlar..antrenörleri tanıma bölümünde onun ne işi var?....ben işte bunun için bu sayfayı açtım..forum kurallarını okuyun,açacağınız konunun forumda olup olmadığına bakın ve doğru yere açın..istediğiniz konuyla ilgili olan yere konunuzu açın..
saygılarımla..:)
Bak alındım onur günde iki üç saat giriyorum bol bol aktif olmaya çalışıyorum.
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.