PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Basketbol Taraftarları Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

Mnb
10-15-2007, 09:37 PM
Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum gercekten basketbol taraftarlarımı

MasterCoach
10-15-2007, 10:25 PM
Basketbol taraftarları biraz daha kültürlü oluyor.Yalnız çok bilenine bulaşmamak lazım...Yoksa tüm maç;foul-steps...dır dır kafanızı yiyor genelde ben memnunum...

manu20
10-16-2007, 03:53 AM
tofaş maclarında bazen kendımı kaybettıgım oluyor.onun harıcı cogu macı sakın ızlerım.sahada begendıgım bı oyuncu varsa neler yaptıgını takıp ederım.

Onur
10-16-2007, 01:02 PM
Fenerbahçe min her maçına gitmeye çalışırım İzmir de olmama rağmen ;) ve özellikle Fenerbahçe-Bjk maçlarını kaçırmam yarınki maça gidemiyorum hafta içi diye ama hafta sonu BAnvit maçında ordayım :D

manu20
10-17-2007, 06:52 AM
bjkla alıp ne veremedıgım var yahu?

AnL
10-17-2007, 01:22 PM
Telekom'un maçlarına giderim Ankara'da Gs den sonraki sevdiğim ve tuttuğum takım pota arkasında genellikle gecekondu diye bi grup olur onlar takımı ateşler biz sadece oturur izleriz ve alkış.. :D

14emre14
10-17-2007, 01:50 PM
Çogu maca giderim , yada gitmek isterim !
gidemediklerimi evde izlerim
az biraz kafiyeli oldu!

Onur
10-17-2007, 02:05 PM
bjkla alıp ne veremedıgım var yahu?

:rolleyes: :rolleyes: dostum bana mı dedin ?? vala bkj ile alıp veremediğim bişiy yok boyle bir şey neden dedin onuda anlamadım neyse boşver :D:D

karabulut
10-17-2007, 04:45 PM
Telekom'un maçlarına giderim Ankara'da Gs den sonraki sevdiğim ve tuttuğum takım pota arkasında genellikle gecekondu diye bi grup olur onlar takımı ateşler biz sadece oturur izleriz ve alkış.. :D

ben onları hiç sevmiyorum ve telekom klüp başkanı sırf onlar tezahurat yapsın diye para veriyo onlara.üstelik gecekondu denilen topluluğun hiç basketbol bilgisi yok.keşke onların yerine daha kültürlü insanlar doldursa o tribünleri

MasterCoach
10-17-2007, 05:28 PM
Gecekondu grubunun ne kadar basketboldan anladığı tartışmaya açık :) Ben maçı tiyatro izler gibi izlemeyide pek tasvip etmiyorum.Gecekondu grubunun sayısı biraz daha artsa aslında iyi olur.Takımı destekleme açısından.Bende maça gittiğim zaman çok bağırmıyorum ama maçı tiyatro izler gibide izlemiyorum kesinlikle....Gecekondu grubunun sayısını biraz daha artırmalıyız ki rakip takım deplasmana geldiğini anlasın..Maça antrenör kartımla biletsiz giriyorum zaten, bazen Haydar abiyi veya Levent abiyi yanıma alabilirsem protokole de geçiyorum...

AnL
10-17-2007, 05:34 PM
Koçuma katılıyorum :D

BüŞrA
10-17-2007, 07:52 PM
bende katılıyorum:D:D:D

manu20
10-18-2007, 01:46 AM
:rolleyes: :rolleyes: dostum bana mı dedin ?? vala bkj ile alıp veremediğim bişiy yok boyle bir şey neden dedin onuda anlamadım neyse boşver :D:D

kacırmam dedın ya oyuzden.ozel bısey mı var demek ıstedım

Mnb
10-18-2007, 09:57 AM
Gecekondu grubunun ne kadar basketboldan anladığı tartışmaya açık :) Ben maçı tiyatro izler gibi izlemeyide pek tasvip etmiyorum.Gecekondu grubunun sayısı biraz daha artsa aslında iyi olur.Takımı destekleme açısından.Bende maça gittiğim zaman çok bağırmıyorum ama maçı tiyatro izler gibide izlemiyorum kesinlikle....Gecekondu grubunun sayısını biraz daha artırmalıyız ki rakip takım deplasmana geldiğini anlasın..

Son zamanlarda basketbolda hiç yaşanmamış tribün kavgaları basladı sorun heralde cok iyi biliniyor futbol taraftarının basketbol maçlarına gelmesi :rolleyes: ileriki zamanlarda bu sorun dahada büyür o zaman ne yapılacak tribünler tel örgülerle mi cevrilecek :eek:

tezahüratları bile futbol üzerine basketbolla hiç bir ilgisi yok:( vede maçı yogun bir küfür içinde izliyorsun:confused:

Onur
10-18-2007, 12:38 PM
hiç taraftar gelmemesinden iyidir sanırım........ne var bunda onlarda basketbolu öğrenir ve her maç basketbola yönelik tezahürat yapmaya başlarlar ve bu böyle oluyor gün geçtikçe.......

Mnb
10-18-2007, 02:47 PM
Bunu zaman göstercek tabiki ve senin dedigin gibi olur inşallah ama olmazsa güle oynaya gittigin maçlara bir gün polis eşliginde gidebilirsin :confused:

Onur
10-18-2007, 03:17 PM
valaha ben özellikle son 5 yıldır Fenerbahçenin çoğu maçına gidiyorum.....haldun alagaş olsun abdi ipekçi olsun gelen arkadaşlarım bilir eskiden kaç kişiye oynuyorduk ?? elle sayılcak kadar seyirci geliyordu maçlara şimdi eskiden çok daha iyi......ayrıca o kadar da olacağaını sanmıyorum kendi takımının adına konuşmuyorum diğer takımlarında taraftarlarının bilinçli insanlar olduna inanıyorum polis eşliğinde olmaz yani bu olaylar.......

AİR JORDAN
03-31-2008, 09:03 PM
bence basketbol seyircileri çok nadir olur ve kültürlüdür ancak diğerleri sie basket maçına gelmiştir ancak sırf o takımın futbol yakımını tuttuğu içindir bence