PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adanadan Mrbalar:)

onur746
10-19-2007, 03:18 PM
Böyle güzel bi forumu neden bu kadar geç buldum die çok kızıyorum kendime,gerçekten çok faydalı ve güzel bi forum emeği geçen herkesin ellerine sağlık...

Yeni ayakkabı almadan önce araştırma yaparken buldum forumu,bu arada ayakkabıyıda aldım Nike AF25,ayakkabının bence tek eksi yönü biraz ağır olması ama sanırım alışınca bi sorun olmaz...

1982 Doğumluyum Adanada oturuyorum Ünv ve askerlik bitti kendi işyerimizde çalışıyorum aynı zamanda Ünv yıllarında oynamış olduğum K.Maraş Gençlik Spor Klübünde Bölgesel ligde oynuyorum maçlara gidiyorum sadece antremanlara katılamıyorum doğal olarak...

Boy 184 kilo 80 3 numara oynuyorum,basketbola lise 2. sınıfta (evet biliyorum çook geç kaldım) başladım,sıçrama yeteğinden dolayı arkadaş zoruyla başladık ve sanırım ömrüm boyunca sıkı bir basketbol fanatiği olarak kalacağım,

Daha çok sokakta ve tek pota olarak oynardım üniversitede bölgeselde oynamaya başladım ve halada devam ediyorum,maç öncesi ısınmalarda arkadaşlarla birbirimizi gaza getirip smaç yapmak maçın en zevk aldıım yanı,çünkü dediğim gibi sırf zıplama yüzünden başladık baskete top süremezken smaç yapardım,üzerinede kendimizce ve elimizden geldiğince bişiler ekledik,seyri ve takıma katkısı fena olmayan bir oyuncu olabildik kanımca..

Herkese iyi forumlar...

Hal0
10-19-2007, 04:14 PM
hoşgeldin kardeş. şimdi sen o boyla smaç basıyon ya ben nası kıskandım seni bilin mi :D hoşgeldin yeniden..

yasin
10-19-2007, 04:47 PM
valla bende çok kıskandım aramıza hoşgeldin :D:D

AnL
10-19-2007, 04:49 PM
Hoşgeldin sende aramıza

HALO :D

onur746
10-19-2007, 04:59 PM
Hoşbulduk arkadaşlar...

Baskete başlamadan önce bisiklet ve futbol hastasıydım,hatta bisikletle şehirler arası falan giderdik arkadaşlarla,sanırım onun etkisi oldu sıçramaya,futbolda koşu,kondisyon yerine geçti...ama şuan sadece basket var,ilk başladıım zamanlarda bende çok kıskanırdım milleti,topu yere vurduğum an çaldırıdım yada steps yapardım,sonra yavaş yavaş ilerlettik işte kendimizce,ama şunu açık sööliyim sıçramam olmasa vasatında altında bi oyuncu olurdum...