Orijinalini görmek için tıklayınız : stepsle ilgili bir soru
tony_parker
10-23-2007, 08:36 PM
parker'ın yaptığı gibi topu tutarken reverse yapmak istiyorum tam sol ayağımı attım sağ ayağımı atıp kaldırdığım anda steps diyolar bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Ahmet Dedeoğlu
10-23-2007, 08:47 PM
Sol ayağını attığında topu tam olarak tutma.Sağ elinle sağ koltuk altına sıkıştır.Sağ ayağını yere bastığında sol elinle de tutabilirsin.Yani o zaman iki elinle topu tutabilirsin.
bekir#11
10-23-2007, 11:37 PM
ahmet hocamın dediği çok doğru ama hakemleri çaldığı steps bence senn hareketinin hızının yavaş olmasından yada topu yere vururken bir adım fazla atmandan dolayıdır
Ahmet Dedeoğlu
10-24-2007, 12:00 AM
Eğer benim anladığım hareketse Uğur'un yapmak istediği hareket;bunu yıllardan beri ben idmanlarda gösterirken,özellikle anlattığım şekilde vurgularım.Çünkü bu hareketi doğru yapmayan oyunculara çok steps çalındığını gördüm,ancak garip olan şu ki o oyuncular neden steps olduğunu anlamadan hep itiraz ederlerdi.
Uğur sağ eliyle topu sağına vurdu,o sırada sol ayağını ileri atacak ve topu hızla reverse yaparken sağ eliyle bileği arasına sıkıştırıp,yapıştıracak.Henüz sol eli topa değmedi.( Tabii Bekirin dediği gibi bu hareket çabuk olacak) Vücuduna yakın olarak topu sağ eliyle çekip reverse hareketini tamamlarken,sağ ayağı yere değdiği anda sol eli ile de topu tutabilir,yani sağ ayağı yere değdiği anda iki eli ile topu tutabilir ancak.Sonra da şuta kalkar.
tony_parker
10-24-2007, 01:49 PM
hocam çok teşekkürler beni bu konuda baya aydınlattınız
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.