Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba, ben de antrenörüm
ebrubayir
10-25-2007, 10:29 AM
Ben KOU spor akademisi antrenörlük bölümü 5. sınıf öğrencisiyim, bir okulun okul takımını ve kış okulunu çalıştırıyor, antrenman programını hazırlıyorum. çalıştırdığım 7 ayrı grup var, ve tabi 7 ayrı antrenman, yaş grupları ve seviyeleri farklı( 2.,3.,4.,5.,6.,7., sınıflar)Bunları tabiki tek başıma yapmıyorum, bir antrenör arkadaşım daha var ve tabi bir de baş antrenörümüz. farklı paylaşımlar için doğru yerdeyim sanırım.:) aynı zamanda masa hakemiyim. :cool:
arkadaşlar bunu belirtmem lazım; ben aynı zamanda Burçin Bademin eski öğrencilerindenim o beni hatırlamaz ama:D bana basketbolu sevdiren ve özendiren kurum onun okuludur, antrenörleridir. orada aldığım eğitim şu yaşıma kadar aldığım tüm eğitimlere inanın bedel ;)
Hoşgeldin aramıza burası aradığın yer emin ol. :)
ebrubayir
10-26-2007, 12:07 PM
gerçekten çok hoşbuldum, site süper aradığım herşey var :)
BüŞrA
10-26-2007, 12:19 PM
evet aradığınız herşeyin burda olduğuna eminim:)
hoş geldin:)...umarım iyi vakit geçirirsiniz:)
whynot1
10-26-2007, 07:53 PM
Hoşgeldiniz...
Neslihan A.
10-26-2007, 10:12 PM
Aramıza hoşgeldin.
ebrubayir
10-27-2007, 08:29 AM
Hoşgeldiniz bizimde sizden öğreneceğimiz çok şey olduğuna eminim .Sizi antrenörler arasına kaydediyorum.
ben hazırladığım antrenman programlarını paylaşmak isterim sizlerle, yeni başlayan bir çok antrenörü büyük bir zahmetten kurtaracağına eminim. çocuk sayılabilecek, yeni başlayan bütün yaş gruplarının antrenman programlamasını yapıyorum aynı zamanda. Ancak bunu sizlerle sitenin hangi başlığı altında paylaşmalıyım bilemiyorum eğer yönlendirirseniz bunları sizlerle paylaşmak isterim.
özcem
10-27-2007, 10:03 PM
mrb ben antrenör değilim, hatta basketbollada fazla alakam yok ama çalıştığım okul benden önce basketbolda çok iyiymiş ve benden de şimdi basketbol takımı çıkarmam isteniyo. fakat konuya dair çok fazla bilgim yok. hazırladığınız programları paylaşabileceğinizi yazmışsınız ve bu benim çok işime gelecek beni büyük bi yükten kurtaracak paylaşırsanız çok mutlu olurum. şimdiden tşkler...
yasin
10-28-2007, 03:25 PM
hoşgeldiniz...
aramıza hoşgeldin umarım iyi paylaşımlar yaparsın.
ebrubayir
10-29-2007, 10:47 AM
Siz bana gönderin ben uygun yerlerde sizin adınıza yayınlarım
size nasıl göndericem, özelden msj atmayı denemiştim olmadı :confused:
WooD_EfeS
10-29-2007, 03:22 PM
Hosgeldin abla (diyorum çünkü benden yasça çok büyük :D
biraz siteden sifre yüzünden ayrı kaldım ama simdi budayım :D
Eğitimci
10-29-2007, 07:26 PM
hoşgeldiniz
arenas_tolga
10-30-2007, 11:24 PM
mrn bende yeniyim bu sitede ama basketbol un hastayım nerdeyse basketbolun tarihini bilirim çok iiyi de basketbol oynadığımı düşünüyyorum eyer bu sene basketbol seçmesi olur sa hber verirseni teşekkürler herkeze mrn
bjk_44
10-31-2007, 08:36 AM
hoş geldin
mustafayarili
11-13-2007, 11:02 PM
slm ebru hocam Allah kolaylık versin 7 ayrı grup öğrenci çok zor oluyordur zannedersem. Umarım çocuklar sizden yeterince faydalanıyorlardır. görüşmek dileğiyle iyi çalışmalar
ebrubayir
11-15-2007, 09:57 AM
slm ebru hocam Allah kolaylık versin 7 ayrı grup öğrenci çok zor oluyordur zannedersem. Umarım çocuklar sizden yeterince faydalanıyorlardır. görüşmek dileğiyle iyi çalışmalar
teşekkürler, tek başıma değilim benimle beraber bir hocam daha var yoksa mümkün değil aynı verimi her gruba gösterebilmek.
eniscoach
11-18-2007, 06:42 PM
slm bnde antrenorum daha dogrusu belgemı yenı aldım :) kesınlıkle tek basına olmak cok zor.. bazen bende tek kalıorum ama tek olmak daha fazla zevk vermıomu :)
emubaltaci
11-21-2007, 02:26 AM
ben hazırladığım antrenman programlarını paylaşmak isterim sizlerle, yeni başlayan bir çok antrenörü büyük bir zahmetten kurtaracağına eminim. çocuk sayılabilecek, yeni başlayan bütün yaş gruplarının antrenman programlamasını yapıyorum aynı zamanda. Ancak bunu sizlerle sitenin hangi başlığı altında paylaşmalıyım bilemiyorum eğer yönlendirirseniz bunları sizlerle paylaşmak isterim.hoşgeldin.. hazırlamış oldugun antrenman programlarını benle paylaşmanı isterim.. ö.m.den bana ulasabilirmisin ;)
eniscoach
11-23-2007, 12:18 AM
vermıcek galıba :)
ebrubayir
11-23-2007, 11:32 AM
dosyalarımı kabul etmiyor exl ve world uzantılı ama buraya sığmıyor tablo şeklindeler. ancak yaptığım çalışmaların tümünü ilgili bölümlere tek tek bırakıyorum sadece düzenlemesi yok. programa ihtiyacı olanlar özelden mail adreslerini bırakırlarsa dosyalarıda gönderebilirim. kolay gelsin.
raalem
02-27-2008, 11:31 AM
bu sitede hayat var.. bir süre önce basketbol forum diye bir yere üye oldum .yorumları okumadan yorum yapılıyor ve g.t zat tşklr dedin üyelik durduruldu sonrada bu siteyi söylüyerek burada argolu konuşabilir dedi kendisini kınıyan mail attım.hımm bu arada ben adanadan antrenör yapan bir arkadaşınızım.
slm.....
elif.coach
05-15-2008, 02:55 PM
Meraba Ebru Bende 2 Yıldır Antrenörlük Yapıorum We Bende 8 Ayrı Gruba Antreman Weriorum We Her Hafta Farklı We Deişik Mataryelli Antreman Programı Hazırlıorum Bunda Da Cok Zorlanıorum +10 Yaş Için Bi Sıkıntımız Yok Ama Bizim Yaş Grubu Dağılımına Baktımızda 2000-2001-2002 Dogumlu Oldukca Fasla Ogrencımız War We Onlara Drıll Hazırlamak Zorluo Cnk Farklı We Sureklı Eglencelı Drıllerı Hazırlamak Her Hafta Kolay ıs Olmasa Gerek Eger Kucuk Yaslar ıcın Hazırladın Drıllerı Benımle Paylasırsan Cok Sewınırım We Aynı Sekılde Senınle Drıllerımı Paylasabılrım Ancak Bu Sıteye Yenı Gırdım We Bunları Nası Yapacamı Bılemıorum
ogün bülent
05-15-2008, 04:50 PM
Meraba Ebru Bende 2 Yıldır Antrenörlük Yapıorum We Bende 8 Ayrı Gruba Antreman Weriorum We Her Hafta Farklı We Deişik Mataryelli Antreman Programı Hazırlıorum Bunda Da Cok Zorlanıorum +10 Yaş Için Bi Sıkıntımız Yok Ama Bizim Yaş Grubu Dağılımına Baktımızda 2000-2001-2002 Dogumlu Oldukca Fasla Ogrencımız War We Onlara Drıll Hazırlamak Zorluo Cnk Farklı We Sureklı Eglencelı Drıllerı Hazırlamak Her Hafta Kolay ıs Olmasa Gerek Eger Kucuk Yaslar ıcın Hazırladın Drıllerı Benımle Paylasırsan Cok Sewınırım We Aynı Sekılde Senınle Drıllerımı Paylasabılrım Ancak Bu Sıteye Yenı Gırdım We Bunları Nası Yapacamı Bılemıorumaramıza hoş geldiniz kalıcı paylaşımcı olmanız dilekleimle.
sevgili hocam he hafta farklı driller yerine sabit belli başlı drill ball Handling ve driller ama' her hafta küçük küçük eklentiler yapmak daha sağlıklı olmazmı ?
zaten minikler 2000-2001-2002 dribling ağırlıklı çalışmıyorlamı bunları merak ettim cevaplarsanız sevinirim ve bu yaşlarda koşu teknikleri koordinasyon çalışmaları yapıyormusun teşekkür ederim........
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.