Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce Dünya'nın En İyi Smaç'ı Hangisi
whynot1
10-29-2007, 01:48 PM
Carterin; Weis'in (2.18) Üzerinden Bastığı Smaç
Air Up There'nin 720'si
High Riserin Çembere Çift Kol Sokması
James White:Faulden BacakArası
SkyWalker :Honda Civic'in Üstünden Smaç
Kadour Ziani-Double Windmill
Jeff Trepaigner-Değirmen Kol Sokma
Michael Wilson:3.65'e Smaç
Abdoulaye Bamba:Yerdeki Topu Amuda Kalkık Şekilde Alarak Ters Çift El Basma
whynot1
10-29-2007, 01:50 PM
Ben Carter On Weis Diyorum :)
ersan ilyasova
10-29-2007, 02:37 PM
bunun yeri bura değil ama
Cihan Türe
10-29-2007, 02:58 PM
Carterin; Weis'in (2.18) Üzerinden Bastığı Smaç diyorum... Başlığı da yerine taşıyorum şimdi.
seçeneklerin içinde tabiki caRter ama daha güzel smaçları var ;)
Michael Jordan ın 2 New York lu oyuncuyu pazara gönderip Patrick Ewing in üzerinden bastığı smaç. Aynısı Dominique de yapmış. (başka bir takıma karşı tabi)
Red_Auerbach
10-29-2007, 04:05 PM
Ben dünyanın en zor smaçlarını ikiye ayırıyorum.
Yarım daire öncesi (Gerçek zor smaçlar)
Yarım daire sonrası (Gerçek olmayan görsel smaçlar)
İkinci grubu kâle almıyorum yalnız bir iki ismi birinci gruba dahil etmek kaydıyla.
Lebron James, Dwyane Wade. Bu iki ismi birinci gruba dahil edersek. Zaten Carter ve Kobe yaşındaki dunkerları birinci grupta kabul etmemiz gerekir.
Açıklamayı yaptıktan sonra benim en çok beğendiğim smaç'a gelelim.
Videodaki birinci smaç benim de en çok beğendiğim smaç oluyor...
Mx2hVWvgd9w
BüŞrA
10-29-2007, 04:32 PM
abdullah abiye katılıyorum;)
o smaçta harika:)
whynot1
10-29-2007, 04:32 PM
seçeneklerin içinde tabiki caRter ama daha güzel smaçları var ;)
mesela hangilerinden bahsediyordun?
Bundan güzel smaçı oldugunu sanmıyorum
magicmert
10-29-2007, 04:45 PM
Weis diyorum ama,bence sayısız güzel smaç var..
tony_parker
10-29-2007, 05:16 PM
james white foulden bacak arası zordur(bu fenerbahçede oynayan james white sa san antonio asrın hatasını yapıp high flyer satmış)
whynot1
10-29-2007, 08:20 PM
james white foulden bacak arası zordur(bu fenerbahçede oynayan james white sa san antonio asrın hatasını yapıp high flyer satmış)
evet fenerdeki james white
mesela hangilerinden bahsediyordun?
Bundan güzel smaçı oldugunu sanmıyorum
istersen bide Tİm Duncan ın üzerinden vurduğunu izle ;) sen sanmıyor olabilirsin senin düşüncen buda benimkisi
whynot1
10-29-2007, 10:22 PM
istersen bide Tİm Duncan ın üzerinden vurduğunu izle ;) sen sanmıyor olabilirsin senin düşüncen buda benimkisi
o smaçı da biliyorum gayet güzel bir smaç.Tabi Herkesin fikirlerine saygı duymak lazım. sende benim begendigiminin en iyi smaç oldugunu sanmıyor olabilirsın.Doğru söylüyorsun...
Cihan Türe
10-30-2007, 12:44 AM
Mantık olarak Tim Duncan`ın üzerinden vurulmuş her smaç güzeldir zaten o ayrı konu :) Hatta yakın çevresinden teğet atılmış şutları bile sayarım rahatça :D
Mantık olarak Tim Duncan`ın üzerinden vurulmuş her smaç güzeldir zaten o ayrı konu :) Hatta yakın çevresinden teğet atılmış şutları bile sayarım rahatça :D
abi sen olayı özetlemişsin zaten :) :)
Red_Auerbach
10-30-2007, 03:07 PM
Ondan ziyade Carter'ın Alonzo Mourning'in üzerinden bastığı smaç var. Zo'yu koluyla engelleyip topla beraber çembere sokmaya çalıştığı smaç... O James'in Duncan'ın üzerinden bastığı smaçtan daha iyi bence:)
Bir de James'in smacında yarım daire kuralının işi kolaylaştırdığı su götürmez bir gerçek...
Ondan ziyade Carter'ın Alonzo Mourning'in üzerinden bastığı smaç var. Zo'yu koluyla engelleyip topla beraber çembere sokmaya çalıştığı smaç... O James'in Duncan'ın üzerinden bastığı smaçtan daha iyi bence:)
Bir de James'in smacında yarım daire kuralının işi kolaylaştırdığı su götürmez bir gerçek...
evet oda süperdi özellikle pozisyondan önce topu önüne alışı ;)
14emre14
10-30-2007, 06:16 PM
Carterin; Wise'nin (2.18) Üzerinden Bastığı Smaç
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.