PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bi sorum var

SeMiH
11-09-2007, 07:33 PM
benim bir arkadasım var.kendisi stopla karısık bir turnike atıyor.ben bir türlü çözemedim ama savunulması da çok zor oluyor.bu konuyla ilgili bir bilgisi olan var mı?video,resim vs ile anlatabilirseniz daha iyi olur:)

Cihan Türe
11-09-2007, 08:25 PM
Ne konuda bilgisi olan var mı? Savunma konusunda mı yoksa bşaka birşey mi biraz daha açık olabilirseniz daha iyi olur. :)

Red_Auerbach
11-09-2007, 09:13 PM
Ne konuda bilgisi olan var mı? Savunma konusunda mı yoksa bşaka birşey mi biraz daha açık olabilirseniz daha iyi olur. :)

Hocam sanırım arkadaşın sorduğu şey stopla karışık turnike olarak bashettiği hareketin bir videosu yada biliniyorsa steps olup olmadığı. Steps değilse de nasıl savunuluru...

SeMiH
11-09-2007, 09:43 PM
Hocam sanırım arkadaşın sorduğu şey stopla karışık turnike olarak bashettiği hareketin bir videosu yada biliniyorsa steps olup olmadığı. Steps değilse de nasıl savunuluru...

evet.stopla karısık turnikeden bahsediyorum.eğer bu hareket steps değilse öğrenmek lazım.arkadas yapıyo ve baya ise yarıyo.video vs. biseyler koyabilirseniz sevinirim.

Cihan Türe
11-10-2007, 02:06 AM
Evet pek anlaşılır birşey değil bence de...

Burock
05-12-2008, 12:32 PM
Benim anladığım kadaıyla omuzuyla yüklenerek atıyo turnikeyi stop dediğin o mu eğer öle bişeyse savunması cok kolay sabit dur adam çarparsa faul olur zaten biraz da konuyu acarsan:)