PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RİBAUND,her çarşamba saat 19.15 'de VATAN TV ' de

Ahmet Dedeoğlu
11-17-2007, 10:54 PM
RİBAUND,her çarşamba Saat 19.15 ' de Vatan Tv 'de

Yapımcılığını ve sunuculuğunu,basketbol antrenörü ve spor yazarı AHMET DEDEOĞLU ' nun yaptığı RİBAUND programı her çarşamba akşamı canlı yayınla saat 19.15 ' de VATAN TV ' de.
RİBAUND' u canlı yayında kaçıranlar,cuma geceleri saat 22.45 ' de banttan tekrarını izleyebilirler.

Programın yorumcuları,basketbol antrenörü HALİL ÜNER,oyuncu menajeri ENGİN BAYAV ve basketbol antrenörü SERDOĞAN ERSÖZLÜ.
BEKO Basketbol ligi,2.Türkiye ligi,Deplasmanlı Bölgesel lig ve altyapı maçları görüntü ve röportajlarla birlikte programda konuşulacak,tartışılacak ve eğrisiyle doğrusuyla Türk basketbolu masaya yatırılacak.
RİBAUND,değerli yorumcuları ile birlikte her hafta önemli bir basketbol adamını da konuk olarak stüdyoda ağırlayacak.
Programda sms ile katılan izleyiciler arasında çekilecek kurada kazananlara hediyeler verilecek
Geçen sezon büyük ilgi ve beğeni toplayan RİBAUND yine basketbolseverlere keyifli bir zaman geçirteceğe benziyor.

VATAN TV ' uydudan yayın yapmakta ve D-SMART platformunda 97.kanalda yayınını sürdürmektedir.
Basketbolseverler [Only Registered Users Can See Links] sitesinde de internetten programı takip edebilecek.
VATAN TV FREKANSLARI ; TURKSAT 1C - 11.177 VERTİCAL 2200 SEMBOL 3/4 FEC

BüŞrA
11-18-2007, 11:21 AM
çarşamba günü izleyeceğim hocam:) canlı canlı güzel olur:)

dipacifes
11-18-2007, 06:44 PM
canlı yayın çok iyi ya hocam izlicem de idmandan 19,00 da çıkıyorum artık hiç oyalanmadan eve gelmem laızm :D

Ahmet Dedeoğlu
11-21-2007, 01:32 AM
Bu akşam RİBAUND' u mutlaka izleyin.Sürprizli olacak.Hoş sürprizler var.Çok değişik ve doğaçlama olacak inşallah.Eyüpspor antrenörü Türkay Çakıroğlu'da konuk olacak.20 yıllık bir dostum ve değerli bir insandır.Ama başka sürprizler de var.
İki sene üst üste İstanbul Ligi şampiyonu olan İhlas Koleji Yıldız takımının ve genç takımının şampiyonluk ve başarı öyküsü,maçların görüntüleri ile 12 dakikalık bir VTR şeklinde yayınlanacaktır.
Özellikle forumdaki bazı antrenörlerin msn de de sorduğu zone savunmalara hücum setleri,zone press savunmaları ve man to man hücum setlerinin İhlas Koleji sisteminde nasıl uygulandığının 12 dakika içinde de olsa kısa bir özetini izleyebilirsiniz.
Ayrıca BJK-EFES ve FB-KSK maçlarından görüntüler eşliğinde yorumlar da programda yer alacaktır.

Bu gece RİBAUND'u kaçırmayın.
19.15 ' de canlı yayında görüşmek üzere.
Herkese sevgilerimle..

batuhan
11-21-2007, 04:01 PM
tabiki izleyeceğiz

ogün bülent
11-22-2007, 02:36 AM
[Only Registered Users Can See Links]
seneler sonra ahmet dedeoğlu hocam'la buluştuk ahmet hocam ve engin abim'le beraber vatan tv 'de basketbol adına sevgi adına çok güzel şeyler paylaştık.
yayını seyredemeyen tüm basketbol tutkunları için youtube dan tüm bölümleri ekleyeceğim ve programın tekrarı cuma 22.45 de yayınlanacak sevgilerimle.
2.bölüm ihlas koleji başarısı video' görüntülerinden oluşuyor....

BüŞrA
11-22-2007, 10:20 AM
hocam yazılımdan dolayı izleyemedim.kusra bakmayın. ogün abi teşekkür ederiz you tubeye koyduğun için. hocam burdan bir bölümünü yani koyulan bölümü izledim. 1. program gibi buda harika çıkmış. ihlas kolejini 1. yapan o antrenör kimmiş acaba?:D hocam gerçekten basketbol adına yıllarınızı vermişsiniz ve yetiştirdiğiniz öğrenciler de şimdi bir yıldız oluyor. ihlas kolejinden birçok yetenekli öğrenciler çıktı. şampiyonluk öyküsü süper ötesi birşey olmuş. şampiyonluğu haketmişsiniz hocam. orda sevinciniz çok güzeldi. yine bu programda olduğu gibi güler yüzünüzü hiç eksik etmemişsiniz. programı valla ben çok beğendim. basketbol programına sık sık bakamıyordum ama bunu kaçırmayacağım:) tabi bu programı güzel yapanda sizsiniz hocam. güler yüzünüz,anlayışınız,açıklamanız hepsi yıllarca deneyiminize bağlı. bu programı tüm basketbol severlerin izlemesini tafsiye ederim. ''vatan tv'' si olmayan hemen vatan tv bağlattırsın:D bu program kaçmaz:D...
hocam yayın hayatınızda başarılar dilerim. o güler yüzünüz hiç eksik olmasın:)...
cuma günü izlemeyenler mutlaka izlemeli. ogün abimizin şarkıları güzeldi. programa renk kattı... oda ahmet hocamızın öğrencisiymiş. hocam ne kadar iyi öğrenciler yetiştirmişsiniz:) sünbül hocamda olduğu gibi bu öğrencilerinizde çok iyi:)

tony_parker
11-22-2007, 03:11 PM
ogün abi sende şarkıcıymışsın haberimiz yok bu arada hocam çok güleryüzlüsünüz vallahi harika program olmuş

ogün bülent
11-22-2007, 03:42 PM
3. bölüm... [Only Registered Users Can See Links]
4.bölüm....[Only Registered Users Can See Links]

ersan ilyasova
11-22-2007, 11:42 PM
aynen bende büşra gibi sınavdan dolayı izleyemedim ama şimdi izliyorum çok güzel bir program basketbola önem veren yayınlara rastlamıyordum fazla böyle bir programın olması çok iyi

ogün bülent
11-23-2007, 12:23 AM
ses senkron problemli 6.bölüm 5.bölüm

1. program son final bölümü öyküyle final...

ogün bülent
11-23-2007, 05:30 PM
bu akşam vatan tv 22.45'de tekrarı olan ribaund programının bölümleri ahmet hocam'a nice program'lar başarıları ve sağlık dilerim.....

BüŞrA
11-23-2007, 07:10 PM
vatan tv birinci bölüm:D
k3KhXX3FN5I

2.bölüm
R6yZ3lgvuDU

3.bölüm
_OUHNHJbeZg

4.bölüm
_uOzqUKN5aY

5.bölüm
3UYmuWt5vb8

6.bölüm
l00xHdMulW8

7.bölüm
mAk2cgpvO1E

BüŞrA
11-23-2007, 07:12 PM
şarkılarda programa ayrı bir renk katmış hocam:)
çok güzel olmuş yayın:)

ogün bülent
04-14-2008, 03:56 PM
şarkılarda programa ayrı bir renk katmış hocam:)
çok güzel olmuş yayın:)
sevgili büşra paylaşmak yaşarken yaşatmak dünyanın en güzel olgusu şarkılarım hocama feda olsun yorumun içinde ayıca teşekkürler o bizim canımız hocamız onun olduğu yerde herşeyi paylaşmak güzel sağol büşra....