PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : stoplu top sürme

ebrubayir
11-19-2007, 03:29 PM
bu dribbling çalışması ballhandling çalışmasından sonra ki aşama da yaptırılabilir. oyuncular iki gruba ayrılır, bir grup dip çizgide, diğer grup ise biraz daha önde aynı doğruda sıralanır. Antrenör oyuncuları düdükle yönlendirir. İlk düdükle oyuncular dirbbling yaparak ilerlerler ikinci düdükle, düdük sesini duydukları yerde kalıp dribbling e devam ederler, tekrar düdük sesiyle dribbling e devam ederler ve tekrar düdükle oldukları yerde driblinge devam ederler. Topa bakmamaları gerektiği antrenör tarafından sürekli hatırlatılmalı, çünkü genelde yere veya topa bakıyor olacaklardır.Top kontrollerini geliştirmek açısından düdük çaldığı an durabiliyor olmaları önemli topun peşinden koşup sonra durmaları çalışmanın verimini azaltır. kolay gelsin.

BüŞrA
11-19-2007, 06:47 PM
sağol ebru abla:) antremanlarda sık sık yapıyoruz:)
teşekkürler;)

KHNNIG
03-09-2008, 04:56 PM
Bu drilli bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim top sürerken topa bakmamaları için gözlükler var, bizim bu gözlükleri alma imkanımız olmadığından da ben karşıdan kağıtlara yazdığım numaraları gösteriyorum ve onlardan bu numaraları söylemelerini istiyorum.
Bir drill daha var. Burda takımı ikiye ayırıp bir gruba topu veriyorum ikinci grup tosuz oluyor. Toplu oyuncular topsuzları yakalamaya calışıyor, yakalamaya calışırken arkadaşlarının nereye gittiklerini görmek zorunda lduklarından topa bakamıyorlar.
Yararlı olmuşsam ne mutlu bana