Orijinalini görmek için tıklayınız : Ribaund Meltem Tv'de
Ahmet Dedeoğlu
02-29-2008, 05:45 PM
MELTEM TV ' de yayınlanan RİBAUND programının youtube'a aktarılan son bölümlerini aşağıdaki linklerde izleyebilirsiniz.
Youtube aktarmalarını yapan değerli hocamız Ogün Bülent Görgün' e bu değerli çalışmaları ve emekleri için teşekkürü bir borç biliyorum.
Bu arada bu hafta RİBAUND' un konukları,genç spor yazarları Anıl Aksaç ve Ahmet Melik Subaşı.
Engin Bayav' da yine programın daimi yorumcusu olarak stüdyoda olacak.Yani bu hafta inşallah stüdyoda dört kişi olacağız.
Ahmet Melik Subaşı,NBA ile ilgili yorumlar yapacak ve bu konuda gelen sms leri cevaplandıracak.
Anıl Aksaç ' da TBL yazarı olarak BEKO basketbol ligi ve Türkiye kupası ile ilgili yorumlar yapacak.
Pazar akşamı saat 20.10-21.10 arasında RİBAUND programı inşallah bu hafta da her zamanki gibi çok akıcı,tempolu ve canlı olacak.
Programın tekrarı aynı gece 01.10-02.10 arasında yayınlanacak.
SMS 'ler için; meltem yaz boşluk bırak mesajını ve adını yaz 3929 ' a gönder.
MELTEM TV,RİBAUND 1.PROGRAM-Konuk TTNET BEYKOZ Antrenörü Okan Çevik
[Only Registered Users Can See Links]
MELTEM TV,RİBAUND 2.program,aşağıdaki linklerdedir.
MELTEM TV , RİBAUND 5.program.Konuk,Tamer Oyguç.Linkler aşağıdadır.
Ahmet Dedeoglu ile Ribaund Programi - 7.Bolum - Youtube Linkleri
(Konuklar: A.Anil AKSAC ve Ahmet Melik SUBASI)
Toplam 7 part
8.program videoları
14emre14
02-29-2008, 05:51 PM
saoğlun hocam kaçırdıgım bölümleri buradan izlerim ...
magicmert
02-29-2008, 08:40 PM
izliyorum....
Ahmet Dedeoğlu
03-03-2008, 03:19 PM
RİBAUND 9.programın youtube linkleri aşağıdadır.İzleyebilirsiniz.Bu program son 10 dakika aktarılamamış.Süre de biraz kısaydı.
Aşağıdaki yazı;Ahmet Melik Subaşı'nın kendi forumunda yani,kardeş site [Only Registered Users Can See Links]' da yazdığı yazıdır.Bu foruma da kendi giremediği için yazısını ilgili bölümde,yani RİBAUND bölümünde yayınlamak da bize düştü.Olduğu gibi kopyalayıp yapıştırıyorum.
Benim hakkımdaki güzel düşünce ve sözleri için de kendisine teşekkür etmeyi kendime bir borç biliyorum.
İnşallah bu hafta da RİBAUND programında Ahmet ile Anıl güzeş yorumlar yapacaklar gene ve Engin Bayav' da bizimle beraber stüdyoda olacak. NBA ile ilgili sorularınızı Ahmet Melik Subaşı cevaplandırabilir.Türk basketbolu ile ilgili de Anıl ve biz görevliyiz.
Sms için; Meltem yaz,boşluk bırak sorunuzu ve görüşünüzü yazın 3929' a gönderin.
Arkadaşlar bu hafta Pazar akşamı yine Anıl ve Ben Ribaund programında olacağız. İlk programa konuk olarak gittik ; ikinci programa konuk yorumcu olarak gittik , üçüncü programa direk yorumcu sıfatıyla gitmek istiyoruz. İlgililere duyurulur
Bize bu fırsatı tanıyarak ufkumuzu genişleten , sesimizi duyuran değerli hocam Ahmet DEDEOĞLU'ya bir kez daha teşekkür ve hürmetlerimi sunuyorum huzurlarınızda. Anıl'ın bir lafı var çok seviyorum ; '' Bu sevda bitmez ... ''
Biz Ahmet Hoca'yı , Ribaund'u ve Ribaund'da yer almayı çok sevdik , bundan çok zevk aldık ve daha da önemlisi hayallerimize ulaşmamızda doğrudan köprü vazifesi gören bu tecrübenin altından umduğumuzdan daha iyi bir şekilde kalktık.
Her şeyden çok şuna şaşırıyor ve seviniyorum : Ahmet Hoca'yla MSN ve telefon yoluyla görüşüp ilk programın sözünü aldık. Hani MSN'le ve telefonla da olsa birbirimize çok ısındık , itimat ettik. Ancak biliyorsunuz ki TV'de olmak , konuşmak , anlatmak , yazmaktan çok daha farklı ve zor bir şey. Ahmet Hoca'yla yüz yüze ilk görüşmemiz , program günüyle aynı gündü. Yani bu arslan yürekli adam canlı yayın performansı konusunda hiç bir şekilde fikir sahibi olamayacağı iki adamı canlı yayınına konuk almak gibi bir cesareti gösterme riskini aldı. Bize yardımcı olabilmek , hakettiğimize inandığı yerlere varmamızı sağlayabilmek adına kendi ismiyle özdeşleşmiş bir programı , canlı yayında tüm izleyicilerin önünde riske etti.
Hiç hiç bir şeye değil de , bu mucizevi davranışın hakkını verebilmek adına tüm özverimizle çalışıp 2 hafta gibi kısa bir sürede önemli yol kat edişimize , Ahmet Hoca'nın yüzünü kara çıkarmayışımıza sevinirim.
Ribaund belki de bizi birer yorumcu , spiker yapacak , belki de ileride çocuklarımıza anlatacağımız tatlı bir anı olarak kalacak. Açıkçası bunu bir yere kadar düşünüyorum. Ancak şu sorumluluğun hakkını verdik , Ahmet Hoca'nın yüzünü güldürdük ya , gayri ne olsa gam yemem ...
Bu Pazar yine hepinizi ekran başına bekliyoruz. SMS'leriniz yine programımıza renk ve boyut katacak.
SMS göndermek için ; MELTEM yazıp bir boşluk bırakarak , isim-soy isminizi ve mesajınızı aralarda boşluk bırakmak suretiyle 3929'a mesajınızı göndermeniz gerekiyor.
Örn. MELTEM sacto BT Mike Bibby Atlanta Hawks'ta iş yapar mı ?
gibi ...
Ayrıca hepimizin kısa sürede çok sevip değer verdiği Ahmet DEDEOĞLU hocamızın coaching kariyerine de geçtiğimiz günlerde yeni yeni şahit oldum. Amatör düzeyde de olsa yıllarca basketbol oynamış biri olarak hayran kaldım. Muhteşem bir oyun düzeni var , orta düzeyde mücadele edip de kondisyon açığı olmayan bir takımın Ahmet Hocanın sistemiyle yenemeyeceği bir takım yok. Ki zaten namağlup şampiyon olmuşlar son İhlas Koleji macerasında.
Ahmet Hoca bugün ortalama bir ikinci lig takımının başına geçip şu sistemi tam anlamıyla uygulasın , o takım seneye TBL'ye çıkmazsa bana da # 21 demesinler
Genç ve yıldız takımlar düzeyindeki , genç ve amatör diyebileceğimiz gencecik oyunculardan kurulu İhlas Kolejinin her iki klasmanda da peşpeşe 2 kez şampiyon oluş öyküsünü youtube'ye Ahmet DEDEOĞLU yazmak suretiyle izlemenizi tavsiye ederim. O düzeydeki takım bile tıkır tıkır işleyen , bol top çevirmeli , yüksek yüzdeli , kolay yoldan baskete giden yıldırıcı ve yıpratıcı hücumlar , ve rakibe son darbeyi indiren tam saha adam adama press ... Bunu uzun süre uygulayabilmek için takımın deli gibi kondisyonlu olması gerek ki sanırım Ahmet Hoca idman konusunda da bir hayli acımasız
Ahmet Hoca'yı ve onun coaching kariyerini daha iyi tanıyabilmeniz açısından izlemenizi öneririm.
Son olarak en önemli mevzulardan birine değinerek başlığı açıyorum artık : Arkadaşlar bu hafta da program 1 saat sürerse eminim sizler de en az bizim kadar '' ooooof bitecek yer mi şimdi bu ? Tadı damağımızda kaldı '' diyeceksiniz.
Bu hafta kanal yönetimiyle görüşmek suretiyle bu süreyi uzatma harekatına bir giriş yapmayı düşünüyoruz. Bu konuyla ilgili atacağınız e-mail'ler yaptırım uygulayabilmesi adına çok önemli.
E-Mail göndermeyen kaldı mı bilemiyorum , eminim kalmamıştır ancak yine de istisnalar olduysa 1-2 dakika ayırmak suretiyle bir e-mail atılmasını rica ediyorum.
info@meltemtv.com.tr adresine , Ribaund programının süresinin uzatılması konulu bir e-mail kafidir.
Herkese tekrar tekrar çok teşekkür ederim.
BüŞrA
03-03-2008, 06:02 PM
basketbol adına çok güzel bir program. basketbol severlerin izlemesi gerekir :)
Ahmet Dedeoğlu
03-08-2008, 05:10 PM
Bu pazar akşamı bol bol sms gönderin.Potaforum'dan olduğunuzu ve isminizi veya nickinizi de söylerseniz bol bol reklamınızı yaparız okurken. İnşallah çok mesaj gönderirsiniz.:)Ben de isminizi ve forumun ismini okurum.
Bu pazar akşamı saat 20.10-21.10 arasında Meltem Tv' de canlı yayınlanan RİBAUND programının konuğu SKY TÜRK Eurolig yorumcusu Nejat Sayman.
Efes ve Fener'in Eurolig ve Beko basketbol ligindeki maçları ve durumları ile ilgili ve de genel olarak görüş ve sorularınızı bildirebilirsiniz.
meltem yaz boşluk bırak mesajınızı ve isminizi yazdıktan sonra 3929' a gönderin.
Yorumcum Engin Bayav da stüdyoda olacak inşallah.
[Only Registered Users Can See Links] adresinde de internetten izleyebilirsiniz programı.
Aynı gece 01.00 haberlerinden sonra da programın tekrarı var.
Sms'lerinizi bekliyoruz.
AİR JORDAN
04-01-2008, 04:45 PM
çok teşekkrüelr hocam zaten sizin programları kaçıranlar için ne kayıp ettiklerini yazmışsınız ve üzmüşsünüz lütfen herkes seyretsin gerçektende seyredenler basketoladına güzel şeyler öğreniyor ben kendimi öyle hisediyorum :D
Ahmet Dedeoğlu
04-01-2008, 05:58 PM
Daha önceki programların youtube linkleri :
Meltem-TV (Ahmet Dedeoğlu ile Ribaund programı)
[Only Registered Users Can See Links] ve [Only Registered Users Can See Links] sitesinde arama boşluğuna ahmet dedeoğlu yazıp tıklayınca youtube'a aktarılan geçmiş programlar karşınıza çıkacaktır.
Meltem TV'nin kaçırdığınız bölünlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz;
MELTEM TV,RİBAUND 1.PROGRAM-Konuk TTNET BEYKOZ Antrenörü Okan Çevik
MELTEM TV,RİBAUND 2.program,aşağıdaki linklerdedir.
MELTEM TV , RİBAUND 5.program.Konuk,Tamer Oyguç.Linkler aşağıdadır.
Ahmet Dedeoglu ile Ribaund Programi - 7.Bolum - Youtube Linkleri
(Konuklar: A.Anil AKSAC ve Ahmet Melik SUBASI)
Toplam 7 part
8.program videoları
RİBAUND 9.program videoları
özgür emek
04-02-2008, 10:20 AM
Maalesef canlı izleyemiyorum basket idmanım oluyor oyüzden özetlerini izlicem.
Ahmet Dedeoğlu
04-03-2008, 07:12 PM
Forumumuza yeni katılan RİBAUND programının değerli yorumcularından Ahmet Melik Subaşı'nın daha önce programa katıldıktan sonra yazdığı bir yorumu aşağıdadır.
Bu hafta Önder Seden ve Engin Bayav ile geçen haftadan randevulaştığımız için,programın bu haftaki konuk ve yorumcuları onlar olacak gibi gözüküyor,tabii herhangi bir değişiklik olmazsa.Ancak benim düşüncem,Ahmet ile Anıl'ı bu kanalda veya gelecekte olabilecek gibi gözükür gelişmeler olan daha büyük bir kanalda bol bol daimi yorumcu olarak programa çıkartıp o çok beğendiğim geniş bilgi ve görüşlerini de izleyicilere aktarmalarına vesile olmaktır.
xxxxx xxxxxx xxxxxx
Arkadaşlar bu hafta Pazar akşamı yine Anıl ve Ben Ribaund programında olacağız. İlk programa konuk olarak gittik ; ikinci programa konuk yorumcu olarak gittik , üçüncü programa direk yorumcu sıfatıyla gitmek istiyoruz. İlgililere duyurulur
Bize bu fırsatı tanıyarak ufkumuzu genişleten , sesimizi duyuran değerli hocam Ahmet DEDEOĞLU'ya bir kez daha teşekkür ve hürmetlerimi sunuyorum huzurlarınızda. Anıl'ın bir lafı var çok seviyorum ; '' Bu sevda bitmez ... ''
Biz Ahmet Hoca'yı , Ribaund'u ve Ribaund'da yer almayı çok sevdik , bundan çok zevk aldık ve daha da önemlisi hayallerimize ulaşmamızda doğrudan köprü vazifesi gören bu tecrübenin altından umduğumuzdan daha iyi bir şekilde kalktık.
Her şeyden çok şuna şaşırıyor ve seviniyorum : Ahmet Hoca'yla MSN ve telefon yoluyla görüşüp ilk programın sözünü aldık. Hani MSN'le ve telefonla da olsa birbirimize çok ısındık , itimat ettik. Ancak biliyorsunuz ki TV'de olmak , konuşmak , anlatmak , yazmaktan çok daha farklı ve zor bir şey. Ahmet Hoca'yla yüz yüze ilk görüşmemiz , program günüyle aynı gündü. Yani bu arslan yürekli adam canlı yayın performansı konusunda hiç bir şekilde fikir sahibi olamayacağı iki adamı canlı yayınına konuk almak gibi bir cesareti gösterme riskini aldı. Bize yardımcı olabilmek , hakettiğimize inandığı yerlere varmamızı sağlayabilmek adına kendi ismiyle özdeşleşmiş bir programı , canlı yayında tüm izleyicilerin önünde riske etti.
Hiç hiç bir şeye değil de , bu mucizevi davranışın hakkını verebilmek adına tüm özverimizle çalışıp 2 hafta gibi kısa bir sürede önemli yol kat edişimize , Ahmet Hoca'nın yüzünü kara çıkarmayışımıza sevinirim.
Ribaund belki de bizi birer yorumcu , spiker yapacak , belki de ileride çocuklarımıza anlatacağımız tatlı bir anı olarak kalacak. Açıkçası bunu bir yere kadar düşünüyorum. Ancak şu sorumluluğun hakkını verdik , Ahmet Hoca'nın yüzünü güldürdük ya , gayri ne olsa gam yemem ...
Bu Pazar yine hepinizi ekran başına bekliyoruz. SMS'leriniz yine programımıza renk ve boyut katacak.
SMS göndermek için ; MELTEM yazıp bir boşluk bırakarak , isim-soy isminizi ve mesajınızı aralarda boşluk bırakmak suretiyle 3929'a mesajınızı göndermeniz gerekiyor.
Örn. MELTEM sacto BT Mike Bibby Atlanta Hawks'ta iş yapar mı ?
gibi ...
Ayrıca hepimizin kısa sürede çok sevip değer verdiği Ahmet DEDEOĞLU hocamızın coaching kariyerine de geçtiğimiz günlerde yeni yeni şahit oldum. Amatör düzeyde de olsa yıllarca basketbol oynamış biri olarak hayran kaldım. Muhteşem bir oyun düzeni var , orta düzeyde mücadele edip de kondisyon açığı olmayan bir takımın Ahmet Hocanın sistemiyle yenemeyeceği bir takım yok. Ki zaten namağlup şampiyon olmuşlar son İhlas Koleji macerasında.
Ahmet Hoca bugün ortalama bir ikinci lig takımının başına geçip şu sistemi tam anlamıyla uygulasın , o takım seneye TBL'ye çıkmazsa bana da # 21 demesinler
Genç ve yıldız takımlar düzeyindeki , genç ve amatör diyebileceğimiz gencecik oyunculardan kurulu İhlas Kolejinin her iki klasmanda da peşpeşe 2 kez şampiyon oluş öyküsünü youtube'ye Ahmet DEDEOĞLU yazmak suretiyle izlemenizi tavsiye ederim. O düzeydeki takım bile tıkır tıkır işleyen , bol top çevirmeli , yüksek yüzdeli , kolay yoldan baskete giden yıldırıcı ve yıpratıcı hücumlar , ve rakibe son darbeyi indiren tam saha adam adama press ... Bunu uzun süre uygulayabilmek için takımın deli gibi kondisyonlu olması gerek ki sanırım Ahmet Hoca idman konusunda da bir hayli acımasız
Ahmet Hoca'yı ve onun coaching kariyerini daha iyi tanıyabilmeniz açısından izlemenizi öneririm.
Son olarak en önemli mevzulardan birine değinerek başlığı açıyorum artık : Arkadaşlar bu hafta da program 1 saat sürerse eminim sizler de en az bizim kadar '' ooooof bitecek yer mi şimdi bu ? Tadı damağımızda kaldı '' diyeceksiniz.
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.