Orijinalini görmek için tıklayınız : RİBAUND,MELTEM TV' DE 14.Program görüş,öneri ve yorumlar
Ahmet Dedeoğlu
03-25-2008, 03:34 PM
MELTEM TV' de pazar akşamı saat 20.10-21.10 arasında canlı yayınlanacak RİBAUND' un 14.programında konuk yorumcular ;Eski Milli Takımlar Antrenörü,Basketbol Antrenörleri Derneği Başkanı ve Işıkspor Kulübü kurucusu Önder Seden ile daha önce D Spor da yorumculuk yapan Özgür Meriç'tir.Nejat Sayman ve Murat Özyer de programa telefonla bağlanacaklar.Eurolig,Uleb Cup,NBA ve BEKO Basketbol ligi yorumlanacaktır.
13.programda olduğu gibi bu programda da canlı yayında NBA ile ilgili bir soru sorulacak ve sms gönderip sorulan soruya doğru cevabı verecek bir izleyiciye bir adet gıcır gıcır yepyeni bir Cleveland Cavaliers forma T-Shirt' ü hediye edilecektir.
Geçen programda hediye San Antonio Spurs T-Shirt'ü idi.
Sms' ler için :
meltem yaz boşluk bırak mesajınızı ve isminizi ( forumun ismi de olur ) yazdıktan sonra 3929 ' a gönderin.
Programın tekrarı aynı gece 01.00 ' dan sonradır.
Program hakkında görüş,yorum ve önerilerinizi buraya yazabilirsiniz.
youtube kapalı olduğundan,youtube'a aktarılan önceki programlar ;
[Only Registered Users Can See Links] sitesinde arama boşluğuna ahmet dedeoğlu yazınca karşınıza çıkacaktır,izleyebilirsiniz.
Herkese sevgilerimle..
AHMET DEDEOĞLU
RİBAUND Programı Editörü
Yapımcı-Sunucu
Basketbol Antrenörü
Red_Auerbach
03-25-2008, 05:04 PM
Bende kablo-tv olduğundan sizi izleyemiyordum ama artık kaçmaz:) Bütün programlarınızı heyecanla takip etmek istiyorum.
Teşekkürler...
Ahmet Dedeoğlu
03-30-2008, 03:11 PM
Önder Seden,haftaya geleceğini söyledi.Biz,genç yazarlar Özgür Meriç ve TBF' den Gökçe Başaran ile bol bol yorum yapacağız inşallah.Bizim RİBAUND programının bir misyonu da ;genç,bilgili,araştırmacı,basketbolu her yönüyle çok iyi takip eden ve de kendine güvenen yazar ve yorumcuların elinden tutup,hedeflerine ulaşmalarında basamak olmaktır.
Tıpkı benim antrenörlüğümde harcanan değerlere,yeteneklere sahip çıktığım gibi...
Niyetimiz hep insanlara faydalı olmak,faydalı ve iyi şeyler üretebilmek..Allah niyetlerimizi halis eylesin.
Unutmayın,programda soracağımız soruya doğru cevap veren izleyiciye bu hafta bir adet yepyeni Cleveland Cavaliers t-shirt'ü hediye edeceğiz inşallah..
sms ler için;
meltem yaz boşluk bırak,mesajını ve ismini yazıp 3929 ' a gönderin.
Ahmet Dedeoğlu
03-31-2008, 03:54 PM
kidvcmişel nickli üyemiz,Mişel Kul,soruya doğru cevabı verdi ve T-Shirt kazandı.
Soru;2002 yılında kurulan ULEB Cup'ta şimdiye kadar en çok sayı atan oyuncu kimdir?,İsmi ne? ,idi.
Doğru cevap:Bulgar Stoikov.Lukoil takımında oynayan Stoikov olacaktı.
Mişel doğru cevabı verdi ve t-shirt'ü kazandı.
Azimli ve araştırmacı kişiliği ile Mişel'i kutluyorum..
Programı izleyenler buraya yorumlarını,görüş ve önerilerini yazabilirler.
Haftaya artık yarışma yapmamayı düşünüyorum.Çünkü soru ve yorumlar gelmiyor sms ile sadece soruya cevaplar geliyor.
Müjdeyi okudunuz gazetlerde herhalde.SMS ' ler artık yarı yarıya ucuzlamış.
Ahmet Dedeoğlu
03-31-2008, 03:56 PM
kidvcmişel nickli üyemiz,Mişel Kul,soruya doğru cevabı verdi ve T-Shirt kazandı.
Soru;2002 yılında kurulan ULEB Cup'ta şimdiye kadar en çok sayı atan oyuncu kimdir?,İsmi ne? ,idi.
Doğru cevap:Bulgar Stoikov.Lukoil takımında oynayan Stoikov olacaktı.
Mişel doğru cevabı verdi ve t-shirt'ü kazandı.
Azimli ve araştırmacı kişiliği ile Mişel'i kutluyorum..
Programı izleyenler buraya yorumlarını,görüş ve önerilerini yazabilirler.
Haftaya artık yarışma yapmamayı düşünüyorum.Çünkü soru ve yorumlar gelmiyor sms ile sadece soruya cevaplar geliyor.
Müjdeyi okudunuz gazetelerde herhalde.SMS ' ler artık yarı yarıya ucuzlamış.:)
SMS'ler yarın ucuzluyor
31 Mart 2008 Pazartesi 13:28
Yarından itibaren kısa mesajlar yüzde elli ucuzlayacak. Oparatörlerin ücretleri ise şöyle olacak...
Türkçe karakterlere geçişle birlikte SMS'ten 2 yerine 1 mesaj parası alacak. Buna göre SMS'ler Turkcell'de 9.5, Avea'da 8.5 ve Vodafone'da ise 7.5 YKr olacak.
Cep telefonundan gönderilen kısa mesajlar yarından itibaren yüzde 50 daha ucuz olacak.
Türkçe harflerin cep telefonlarında kabul edilmesiyle gerçekleşen uygulama sonunda standart SMS'ler Turkcell'de 9.5, Avea'da 8.5 ve Vodafone'da ise 7.5 YKr olarak fiyatlandırılacak.
Uygulama ile ilgili olarak yazılımlarını yenileyen GSM şirketleri 'Eski telefonla Türkçe SMS atılsa bile 31 Mart'tan sonra biz bunları tek bir kısa mesaj gibi ücretlendireceğiz' dediler.
Uzmanlar cep telefonlarında kısa mesajlarda Türkçe karakter kullanılması durumunda, 160 karakter sınırının aşıldığını ve birden fazla kısa mesaj bedeli yazıldığını belirttiler.
ARTIK SORUN ÇÖZÜLDÜ
İlk GSM sistemleri, alfabe oluşturulurken, Türkçe, İspanyolca gibi birçok özel karakteri olan dillerin bu alfabede yer almadığını ifade eden uzmanlar 'Bu tabi tüketiciler açısından büyük bir sorundu. Tüketiciler tek SMS attıklarında 2 SMS'le ücretlendiriliyordu' diye konuştular.
Turkcell, Avea ve Vodafone, SMS'lerdeki Türkçe harflerin diğer harfler gibi yalnızca bir karakter sayılması ile ilgili aldığı kararın ardından gerekli çalışmaları yaptılar
Kemal Başaran
04-01-2008, 12:43 AM
Ahmet hocamın programı çok büyük bir özgüven ve bilgi birikimi veriyor.Aklıma şu geliyor..Bunca emek çaba onca sene Ahmet hocam bana ''yanmak'' lazım demişti.Her söyleminde konuşmasında bilgi aktarımında o tecrübeyi fazlası ile görüyorum.İşte belki zahmetlerle geçen o seneler şimdi bize geven veriyor.Programa gelince..Tekniğin ve liglerimizdeki maçların daha derinine inilmesi çok güzel keza yorumlarda müthiş.Oyuncuların üzerinde yapılan bireysel görüşlerde nokta vuruşu.Türkiye'nin önemli ölçüde eksikliği olan ve bu eksikliği yaptığı kaliteli programla insanların önüne pozitif etki olarak koyan Sn:Ahmet DEDEOĞLU hocama çok teşekkür ediyorum. Bu arada one man show müthişti hocam:)
Ahmet Dedeoğlu
04-01-2008, 02:57 PM
Çok teşekkür ederim Kemal'cim.Yazdıklarına layık değilim aslında bunlar senin kalbinin güzelliğinden gelen sözler..
Niyet hayır akibet hayır,güzel sözü gereği hep iyi niyetle insanlara ve topluma faydalı birşeyler yapmaya çalışırsak,niyetimize göre güzel fırsatlar çıkarır Yüce Allah karşımıza.
Biz de bu güzel fırsatları değerlendirerek elde ettiğimiz kazanımları ve birikimleri Türk insanı ve basketbolunun hizmetine sunmaya çalışıyoruz o kadar..
AİR JORDAN
04-01-2008, 04:43 PM
hocam mesaj göndermemiz çok iyi oldu gerçektende kaliteli bir kadroya soru sormak herkesin şansına denk gelmeyebilir
Kemal Başaran
04-03-2008, 11:41 PM
layık olmak ne demek hocam.Bunun size yetersin olacağını bile ben biliyorum.Yetebilmek kolunuzun kanadınızın altına bizim gibi genç antrenörleri alarak,bili birikiminiz ile tecrübeniz ile duruşunuzla örnek olmak kadar önemli bir misyona sahip olmanın gururunu bizde sizin gibi değerli büyüklerimizden bilgiler deneyimler kazanımlar almanın gururunu fazlası ile yaşıyoruz.Herşey için çok teşekkürler hocam yine ve yeniden..
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.