PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : basketbolsever

mehmet13
04-03-2008, 07:11 PM
Selam. Ben Nevşehir'den Mehmet bir basketbolsever olarak burayı nasıl keşfettim bilmiyorum.41 yaşındayım.Amatör olarak hala basketbol oynuyorum.son nefesime kadarda oynamak yada içinde bulunmak istiyorum.Nevşehirdeki alyapı antrönörlük kursuna katıldım ama tek dersten 59 ile kaldığım için belge alamadım.Devamındaki kurslarada katılamadım.Dolayısyla pek antrönörlük yapamasamda kendi ilçemde sporcu yetiştirmeye çalışıyorum.Sanırım 150 kiş olmuştur.Elimden geldiği kadar nba uleb ve türkiye liglerini takip etmeye açalışıyorum.Fikirlerim oldukça zamanla sizinle paylaşırım.basketbolu çok seviyorum

ersan ilyasova
04-03-2008, 07:48 PM
Selam. Ben Nevşehir'den Mehmet bir basketbolsever olarak burayı nasıl keşfettim bilmiyorum.41 yaşındayım.Amatör olarak hala basketbol oynuyorum.son nefesime kadarda oynamak yada içinde bulunmak istiyorum.Nevşehirdeki alyapı antrönörlük kursuna katıldım ama tek dersten 59 ile kaldığım için belge alamadım.Devamındaki kurslarada katılamadım.Dolayısyla pek antrönörlük yapamasamda kendi ilçemde sporcu yetiştirmeye çalışıyorum.Sanırım 150 kiş olmuştur.Elimden geldiği kadar nba uleb ve türkiye liglerini takip etmeye açalışıyorum.Fikirlerim oldukça zamanla sizinle paylaşırım.basketbolu çok seviyorum

Hoşgeldiniz Hocam

özgür emek
04-03-2008, 07:58 PM
Hoşgeldiniz Hocam. yorumlarınızı bekliyoruz.

AnL
04-04-2008, 01:45 AM
Hoşgeldiniz hocam iyi forumlar...

altar
06-09-2008, 01:34 PM
Karşıyaka bu sene daha başarılı olur inşallah. Karşıyaka taraftarı bunu fazlasıyla hakediyor

whynot1
06-09-2008, 03:11 PM
Hoşgeldiniz...

Kemal Başaran
06-09-2008, 05:33 PM
sitemize hoş geldiniz.Bir basketbol gönüllüsü olarak çabanızı isteğinizi hırsınızı ve emeğinizi anlıyoruz.İyi ki bulmuşsunuz sitemizi.Basketbola dair her bilgiye gönül rahatlığıyla ulaşabilirsiniz.Aynı zamanda kalıcı dostluklarında kurulduğu muazzam bir sitemiz var şükürler olsun ki..Yeniden forumumuza hoş geldiniz..İyi vakit geçirmeniz dileği ile..Çalışmalarınızda da yürekten başarılar diliyoruz.