PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sokak ve Salon

cem_hotsauce
04-06-2008, 09:38 AM
Arkadaşlar benim bi sorum olacak ben şimdi sokakta çok iyi oynuyorum büyüklerle sert maçlar oynuyorum işte salonda en güçsüz takıma karşı oynayamıyorum lise maçlarında bide çaylağım ama sokakta oynayabiliyorum sorunum şu bana maçta fazla pas gelmiyo aynı şey klüptede oluyo bi beş var bana pas vermiyo aynısı okuldada var arada bi pas geliyo o da en kötü yerde içeri gircem savunma var bide heycan yukardan pas alıp içeri en rahat şekilde nasıl drive ederim soldan ?.. (solağım)

allen_eminhan
04-06-2008, 12:28 PM
arkadaşım anLattıkLarının hepsi bende de var;
ben streetbaLLcuyum, sokakta çok rahat oynuorum, hareketLer fLn çok rahat yapabiLiorum. ama kLüpte yani saLonda kendimi rahat hissedemiyorum, hareket fLn yaparken top ayakLarıma çarpıo bazen.ama artık saLonda da iyi oynayabiLiorum gibime geLio.
içeri driveLarım her yerde iyidir. topu yerde ya da havada değirmen gibi çevirerek adamLardan kurtuLuyorum ve topu çembere bırakıorum. böLe koLay oLuo, durduruLmasıda zor. sana bunu tavsiye ederim.
bu arada bende soLağım.

ick07
04-06-2008, 02:04 PM
Cem Yapacağın tek şey var. içindeki endişeyi ortadan kaldıracaksın içeri girerken kafanda atamassam felan dı filandı bunlar olmayacak olursa zaten olmaz kafana içeri girmeyi daha girmeden yerleştireceksin.pas gelmiyor diyorsun.doğrudur.bunun sebebinide söyliyeyim.bazılar vardır şöyle düşünür; şimdi ne güzel gidiyorum buna atacam hiç bir şey yapamayacak en iyisi ben oynayayım yada kafasında senden daha iyi oynadığına inandığı kişiler vardır onları tercih eder. bunun içinde kendini ispatlayacaksın 2 3 kere pas geldimi bunları en iyi şekilde değerlendirip asist yada sayı yapıcaksınki odüşünceyi kuran kişiler sanada pas atsın ok..

Kemal Başaran
04-06-2008, 08:13 PM
Basketbol takım oyunudur.Hep top senin eline gelmez ama sokakta bi sorumluluğun yok bu yüzden rahatsın..

cem_hotsauce
04-06-2008, 09:44 PM
ick bu arada sizle oynadığımız maçtan bashediyorum burda anlatamadıysam anlat sen biliyosun

ick07
04-07-2008, 07:28 PM
cem stretde zaten bi sorun yok biliyosun topu alır kendin oynarsın felan kendin kullanırsın şutların çok iyi ama salon başka.

wadekolik
04-26-2008, 03:01 AM
evet aynısı bendede oluyor sanırım tecrübeye ve salonda daha çok vakit geçirmeye ihtiyacımız var

hdr
04-30-2008, 08:50 PM
ya tek sorunun bilinçaltında..yani kafandan o düşünceyi atacaksın..kendine güveneceksin.aslıda salonda daha rahat etmen lazım,zemin top gibi unsurlarda..dediğim gibi bilinçaltına oynayamıyorum diye yerleşmiş..sokakta oynayabiliyorsan ve yetenekliysen salondada çok rahat oynarsın.. 3 e 3, 5 e 5 , hiç farketmez, yeteneğin varsa çık sahaya kendine güven ve mücadele et..:)

cem_hotsauce
04-30-2008, 09:53 PM
Saol faydalı oldu yorumun

wadekolik
05-02-2008, 11:32 PM
ilk çıktığımda top sektiremiyordum...ama onu hallettim....yorumun için çok teşekkirler dikkate alacağım..

ilkiz
05-20-2008, 06:17 PM
abi tam beni konuştunuz ya aynıları bende var sokakta tek kendim tüm takımı çalımlarım salonda elim ayağıma dolaşırr

Burock
05-20-2008, 06:27 PM
Sokak kulüp gibi değil korktuğun bişi yok, yanlış yapma korkusu yok rahatca oynuyosun salon da da maç tecrüben azsa heycan olur.Kendini gösterirsen sana daha cok güvenirler senin için daha iyi olur diye düşünüyorum.

ilker Terzioglu
05-20-2008, 11:03 PM
Arkadaşlar benim bi sorum olacak ben şimdi sokakta çok iyi oynuyorum büyüklerle sert maçlar oynuyorum işte salonda en güçsüz takıma karşı oynayamıyorum lise maçlarında bide çaylağım ama sokakta oynayabiliyorum sorunum şu bana maçta fazla pas gelmiyo aynı şey klüptede oluyo bi beş var bana pas vermiyo aynısı okuldada var arada bi pas geliyo o da en kötü yerde içeri gircem savunma var bide heycan yukardan pas alıp içeri en rahat şekilde nasıl drive ederim soldan ?.. (solağım)

Basketbol Bu neden le iki isimle geçer Salon ve Sokak basketbolu diye.
Sana pas gelmemesini buradan tarif etmek çok zor.Görmeden birşey söylemek yersiz olur.Pozisyonun nedir.boştamısın Adam markajındamısın.Hareketlimi yoksa topu bir yerde bekliyormusun.bunların hepsini görmeden pas neden vermiyorlar demek çok zor.Ama senin içini rahatlatmak için bir iki kelime yazabilrim.Bazen basket oynayan arkadaşlarımız yada kardeşlerimiz basketbolun bir takım oyunu oldugunu unutuyorlar.sokak yada salon fark etmez.basketbolda huzum ve sanunmada yardımlasma olmazsa o zaten güçsüz ve kuvvetsiz bir takım demektir.Güçlü takım illa yıldız oyunculardan oluşmaz bir birlerine yardımcı olan takım pas verdiği gibi savunmada yardımlaşan takım güçlü takımdır.Senin sadece yapman gereken şu basketbol oynamaya çalış arkadaşlarını pas vermeye zorla.boşa kaç hareketli ol çapraz koşular yap ve sakın sakın olaki maç esnasında pas gelmiyordiye oyuna küsme.işte bu seni rakibin karşısında güçsüz yapar. pas baktın gelmiyor sende iyi bir savunma yap bu şekilde de oyunu kazanmış olursun.bunları lütfen dikkate al ve bu kelimeleri arkadaşlarına aşıla.Basketbol ve tüm spor dalları bir takım oyunudur.