Orijinalini görmek için tıklayınız : Potaforum'u devraldım!..
Ahmet Dedeoğlu
04-11-2008, 09:18 PM
Sevgili Potaforum üyeleri!
Yaklaşık iki seneden beri üye olduğum bu güzel sitenin sahibi,sevgili kardeşim değerli basketbol antrenörü ve dostum Taylan Yerlikaya'dan devraldım.Yani satın aldım.Ancak o da her zaman aynı benim sitedeki üyeliğim gibi sitede üye olacak ve yardımlarını bizden esirgemeyecek.
İnşallah pazar akşamı Meltem TV' deki RİBAUND programında da bunu izleyenlere iletip,önemli basketbol sitelerindeki arkadaşlarımla da temas kurup karşılıklı çalışma ile inşallah POTAFORUM' u sizlerin de desteği ile basketbol siteleri arasında layık olduğu yere taşırız.
Yakın zamanda sitede bazı değişikliklik daha doğrusu yeniliklere de gideceğiz.Ünlü basketbol coachları,yorumcuları ve yazarlarını da güzel sitemize üye yapmak istiyorum.Murat Didin ile başlıyoruz.Kabul etti.
O değerli coachların da bu değerli site üyelerine büyük katkıları ve yardımları olacaktır.
Yenilikler hakkında görüş ve önerilerinize de açığız.
Admin olarak; Yiğit Yurtseven ve Uğur Bilgen bana destek olacaklar.Yeni bölümler açıp hepsine siz değerli üyelerden de moderatörler alacağız.
Hayırlı olur inşallah..
Herkese en içten sevgilerimle..
Ahmet Dedeoğlu
Site Sahibi
Basketbol Antrenörü
RİBAUND Programı Editörü
mkemalsafci
04-11-2008, 09:47 PM
oo hayırlı olsun hocam..yerli yersiz herşeyin sanal ortama aktarıldığı bu çağda,böyle yararlı siteler bulmak güzel.....kolay gelsin....
Ahmet Dedeoğlu
04-11-2008, 09:58 PM
Değerli potaforum üyeleri!
Potaforum'u zirveye çıkarıp herkes için çok yararlı bilgi ve kaynaklarla donatmak adına hemen kolları sıvadık.
Hakem hocası Sn.Galip Atabek'in sitesi olan [Only Registered Users Can See Links] sitesi ile karşılıklı bir kardeşlik anlaşmasına girdik.İnşallah onların sitede bizim linkimiz bizim sitemizde de onların linki olacak.Oraya giren bize tıklayıp,üye olacak.
Ayrıca Sn.Galip Atabek hocamıza da sitemizde bir bölüm açacağız.Değerli potaforum üyeleri istedikleri soruları soracak,kendisi de görüş ve yorumlarını aktarıp,değerlendirmelerde bulunacak.
Daha bu bir..Yakında daha da güzel gelişmeler olacak inşallah.
Herşey,birçoğunuzu yakinen tanıdığım ve çok sevdiğim siz değerli üyelerimiz için..
Neslihan A.
04-11-2008, 10:19 PM
Çok Degerli Ahmet Hocam,Taylandan sonra siteyi devralmanıza çok sevindim.Hem Onun emekleri boşa çıkmamış oldu, hem de sizin gibi Degerli bir Hocamızın,Agabeyimizin bilgi birikiminden istifade etme imkanımız daha da arttı.Hayırlı ugurlu olsun.
Yiğit Yurtseven
04-11-2008, 10:21 PM
Merhaba herkese bende Yiğit umarım bu sitede iyi vakit geçireceğiz ve çok iyi işler başaracağız umarım bu olay herkes için hayırlı olur... :)
whynot1
04-11-2008, 10:22 PM
Hayırlı olsun hocam
Taylan hocam öncelikle böyle bir siteyi kurduğunuz için size teşekkür ederim..
Ahmet hocam, böyle bir sorumluluğu alıp bizlere değer verdiğiniz için size de teşekkür ederim. Hayırlı olsun
BüŞrA
04-11-2008, 10:37 PM
hayırlı olsun Ahmet hocam :)
ugurbilgen
04-11-2008, 10:45 PM
hayırlı uğurlu olsun :D yani benli :D siteyi en üst seviyelere çıkarmak için elimden gelenin en iyisini yapacam:D Tekrar hayırlı olsun ahmet hocam :)
Kemal Başaran
04-11-2008, 11:02 PM
Öncelikle bu siteyi 4 yıllık emeği ile bize sunan saygıdeğer ve çok kıymetli Taylan hocama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Emeğin karşılığının hiç bir maddiyatla ölçülemeyeceğin bu dünyada bir sebeple bu siteyi kuran ve bize karşılığı olmayan bilgiler sunan bu içerik içinde ayrıca teşekkür ve tebrik ediyorum.Bu site olmasaydı ben Sn:Ahmet DEDEOĞLU hocamızı tanıyabilirdim.İşte buranın kazandırdığı değerlerin en hakiki örneği.
Hepinizin huzurunda başta Taylan hocama,ardından bu siteyi devralan Pek saygı değer Ahmet hocama göstermiş olduğu özveri,gayret ve çabadan dolayı teşekkürlerimi sunar,çalışmalarında can-ı gönülden başarılar diler ve her zaman desteğe hazır bulunduğumu bilmelerini rica ederim.
Saygılarımla
Kemal BAŞARAN
Basketbol Antrenörü
ogün bülent
04-11-2008, 11:33 PM
sevgili hocam bu güzel oluşumu size emanet eden taylan hocama teşekkür ederken buradan bilgi birikimlerinizi tüm üyelerinizle ağız tadıyla paylaşmanız güzel oluşumlara adım atmanız temennilerimle başarılar diliyor, her zaman olduğu gibi yanınızda olmaya devam edeceğiz çünkü bana ve bizlere emeğiniz ödenmez sizi bu sitede buldum yaklaşık 20 sene sonra ve kısmet bu sitede kaldık sizinle kalacağız basketbolu buradan yaşayacak yaşatacağız bu arada facebook a potaforum basketbol yazarsanız hem sevdiklerinizle paylaşır hemde daha büyük kitlelere ulaşmak dileğimle zaten sizin olduğunuz yerde oluşum büyük olacaktır sonsuz sevgilerimle .
[Only Registered Users Can See Links]
magicmert
04-12-2008, 01:05 AM
Herkese Hayırlı Olsun!!
emreba4
04-12-2008, 01:18 AM
hocam öncelikle hyrli olsn diyorum...yazilari okudum Taylan hocanin büyük emekleri varmiş site için iiiki açmiş burda herkes birbiriyle tanışma we bilgi alişwerişi yapma imkani buluyor...we site üst düzeyde...inş. sizinle beraber dahada üst düzeylere cıkıcak...tekrar hayrli olsn Ahmet Hocam
ersan ilyasova
04-12-2008, 09:53 AM
Herkese Hayırlı Olsun.
yasin
04-12-2008, 10:13 PM
öncelikle hayırlı olsun dioyorum hocam taylan hocamla yarım kaldığımız yoldan sizzinle devam edeceğiz hep daima yükseliriz umarım hocam.
ziya15
04-18-2008, 09:21 PM
Valla konuyu bir az geç gördüm. Hayırlı-uğurlu olsun inşallah.
vedat
04-18-2008, 11:20 PM
Hocam hayırlı olsun. Hayırlı olacağından eminim...
maltepebasket
05-01-2008, 10:06 AM
Hocam hayırlı olsun. Benimde sizden bir ricam var.
Maltepe Belediyesi olarak 17-18 Mayıs 2008 tarihlerinde Maltepe Sahilinde Streetball turnuvası vardır. Gerek kanalınızda (mümkünse) gerekse sitede duyurulması bizleri ve eminimki basketbol severleri memnun edecektir. Duyuru Metni:
Arkadaşlar 17-18 Mayıs tarihleri arasında Maltepe Sahil Yolunda
bulunan Basketbol Sahasında 3+1 Streetball Turnuvası düzenlenecektir.
Kayıtlar 13 Mayıs a kadar sürecektir. Müracaat Maltepe Belediyesi 0216 370 78 68
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gençleri spora teşvik etmek ve basketbolu sevdirmek için 17-18 Mayıs 2008 tarihleri arasında Sokak Basketbolu Turnuvası düzenlecektir. Aşağıda detaylar belirtilmiştir.
Not: Okullar, Okul Adına takım belirleyebilirler.
KURALLAR:
•Turnuva 16–26 yaş aralığındaki basketbol severleri kapsamaktadır.
•17 Mayıs Cumartesi günü grup maçları, her takım 3 maç olmak üzere toplam 96 maç yapacaktır.
•18 Mayıs Pazar günü ise çeyrek final, yarı final ve final maçları yapılacaktır.
•Maçlar 12.00 da başlayıp akşam 20.00’a (tahmini) kadar sürecektir.
•Maçlar 8 grupta 32 takım üzerinden 1 i yedek oyuncu olmak üzere 4 er kişilik (3+1) oynanacaktır.
•Maçlarda 11 sayıyı bulan takım veya 15 dakika sonunda önde olan takım kazanacaktır.
•Mola süreleri 1’er dakikadır.
•Yer Maltepe Sahilde bulunan tribünlü Basketbol Sahasıdır.
ÖDÜLLER:
•1.olan Takıma 4 adet Dizüstü Bilgisayar
•2.olan Takıma 4 adet Fotoğraf Makinesi
•3.olan Takıma 4 adet Cep Telefonu
Ayrıca katılan tüm takımlara turnuva özel baskılı forma hediye edilecektir.
ersan ilyasova
05-01-2008, 10:08 AM
Güzel bir turnuva olacağı kesin.
Ahmet Dedeoğlu
05-03-2008, 04:01 PM
Bu hafta inşallah unutmazsam RİBAUND programında bu duyuruyu yapacağım.:)Herkes izlesin.Konuğum da Ahmet Kurt ve Engin Bayav.
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.