PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 yıl aradan sonra hepinize yeniden Merhaba!

ziya15
04-12-2008, 09:38 PM
Arkadaşlar beni hatırladınız mı, hatırlamadınız mı bilmiyorum ama 1 yıl önceye kadar potaforumu sık takip ediyordum. Sonra derslerin başlaması felan derken(bu yıl benim için çooook önemliydi.)1 yıla yakın ayrı kaldım siteden. Ama bu müddetde bayağı da bi ilerledim. Hepinize yeniden Merhaba dedikten sonra size bir kaç sorum olucaktı. :p
1.Top rakibin elindeyken rakibe dokunmadan topu ala bilir miyiz ?
2. Bilinmeyen stepslerden bir az bahs eder misiniz ?
3.Bi de, oyun içinde konuşmakta bi kısıtlama var mı ? (Mesala ben arkadan rakibin topunu çalıcam, tam o sırada gıcığın biri geldi diyor :mad:)
Şimdidien teşekkürler. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
Şimdilik Byeeeeeeeee

Mnb
04-13-2008, 10:01 AM
Ziya15 tanışma degilde soru şeklinde yazarsan daha iyi olur

ziya15
04-13-2008, 11:05 AM
Zaten soru şeklinde yazdım da millet "bu da kim ?", "Nerden çıktı ?" felan demesin diye bir az giriş verdim. Çok mu olmuş ?:confused:

tuncel
04-14-2008, 10:25 AM
faul kişisel temas konusundaki ihlallerdir... yani ortada temas yoksa faul de yoktur ve balta da savursanız rakibe dokunmadığınız sürece faul söz konusu olmaz...
bilinmeyen hatalı yürüme nedir bilmiyorum ama kurallarda yer alan bir cümleyi aktarabilirim; "oyuncu; şut atarken ya da pas verirken sabit ayağını kaldırabilir ancak eylem bitmeden yere basamaz"
oyunun ruhuna ve kuralların bütünlüğüne gölge düşürmeyecek şekilde konuşmakta sakınca yoktur... takım içi konuşmalar zaten antrenörlerin de istediği bir hadisedir :)

ziya15
04-18-2008, 09:25 PM
Tuncel abi teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla dokanmadan yopu almak mümkünmüş.
Gerçekten çok teşekkür ederim.

tuncel
05-01-2008, 05:06 PM
faulden söz etmek için temas şart zaten... temas olmadan sadece teknik faul olur...