PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne Yapmalıyım

Ozan
04-12-2008, 10:10 PM
Lütfen Yardımcı olun ben yaklasık 70-75 cm zıplıyorum cembere değebilmeme ramen smac basamıyorum..çeşitli programlar ve öğütler okudum Ağırlık tak ip atla air alert III'ü yap pivotun verdiği zıplama programını uygula sizce ne yapmalıyım bunların arasında en cok hangisi arttırır yoksa başka bi programda sizmi önerirsiniz ?

muk0
04-12-2008, 11:41 PM
Bir şeyi çok merak ediyorum... Smaç basınca nolcak? Bende 93lüyüm, voleybol topuyla basıyorum ama ne şimdiye kadar bir takıntım oldu ne de bundan sorna olcak. Onun yerine biraz top kabiliyeti çalışmak daha faydalı bence. Ama antreman tavsiye edecek insanlarda buyursun etsin...

ziya15
04-13-2008, 10:20 AM
Senin boyun kaç ? Bi de muk0-nun da dediği gibi smaç basınca ne fark edecek ? Zaten oyunda bunu yapman çok zor olacaktır. Çünki blok, perdeleme, adam-adama savunma varken zor yaparsın. Bence turnike smaçtan daha kaliteli ve bir az daha kolay. Sen en iyisi boyuna, hızına ve s. uygun en iyi atışı bul ve onu çalış.

ersan ilyasova
04-13-2008, 01:05 PM
Karizma meselese mi yoksa .Bencede bunları kafana takma

whynot1
04-13-2008, 02:06 PM
Arkadaşlar lütfen konu ile ilgili cevaplar verelim.Arkadaş smaç mı iyi turnike mi iyi demiyor sadece zıplamamı nasıl geliştirebilirim diyor.Ayrıca zıplamasını çift ayak alıştırdımı turnikeler gibi maç ortasında smaç basması da kolay olacaktır.

[Only Registered Users Can See Links]

Bu konuda bir sürü zıplama programı var hangisini istersen uygula.Ama sana kendi yaptıgım zıplama programını yazayım.Begenmezsen üstteki konudaki zıplama programlarından birini seçersin.

Eline bir agırlık alcaksın( en az 15 kilo) (en az 8 sag 8 sol el dumbeller de olur)

Yerden 5 cm yükseklikte bir cismin üzerine çıkcaksın(üst üste konmuş 4 kitap da olur)

Eline aldıgın agırlıkla beraber parmak ucunda yükselip egilceksin.

Bu hareketi ilk hafta pazartesi çarsamba cuma 2.hafta salı çarsamba persembe yapcaksın.

ilk hafta 20x4 her hafta 5er 5er artırcaksın zaten ayagının yanma durumuna göre hissedersin kaç kere yapcaını.1.5-2 ay bu programı uygula sonra 1 hafta dinlen kas gelişimi tamamlansın.Sonra program tamamlanacaktır.

ersan ilyasova
04-13-2008, 02:17 PM
O zaman AirAlert III

muk0
04-13-2008, 02:46 PM
Arkadaşın boyu yok, kilosu yok, varsa sağlık problemleri yok. Nasıl bu kadar raht yazabiliyorsun? Hadi allah göstermesin uzun süreli bir sakatlık geçirdi, bunun vebalini alabilecek misin?

whynot1
04-13-2008, 04:08 PM
Arkadaşın boyu yok, kilosu yok, varsa sağlık problemleri yok. Nasıl bu kadar raht yazabiliyorsun? Hadi allah göstermesin uzun süreli bir sakatlık geçirdi, bunun vebalini alabilecek misin?

Orası onun sorunu...Burası forum sitesi amaç burda birisinin vebalini almak yada vermek değil.Amaç takıldıgı konu hakkında fikir vermek.Ben sordugu sorunun cevabını verdim.Düzenli yaparsa bir sorun ortaya çıkcagını sanmıyorum

O zaman bu zıplama programlarını yapan kilosuz boyu olmayan zayıf herkes sakatlanacak.O zaman forumdaki tüm zıplama programlarını kaldıralım.

Saçma.

Ayrıca

Aşagıda çocugun bilgileri var kilosu gayet normal boyu gayet uzun.

Merhaba adım Barış Ozan Dinçer
08.08.1992 Doğumluyum 1.84 boyunda 63 kiloyum

Umarım tatmin olmuşsundur.

Ozan
04-13-2008, 08:17 PM
Teşekkür ediyorum Headwind sen bu programdan ne kadar bir yarar gördün birde söyle bir soru sorayım sadece bu programlarımı denedin yoksa denediklerinin arasından en iyisi bumu ?

muk0
04-13-2008, 09:07 PM
Orası onun sorunu...Burası forum sitesi amaç burda birisinin vebalini almak yada vermek değil.Amaç takıldıgı konu hakkında fikir vermek.Ben sordugu sorunun cevabını verdim.Düzenli yaparsa bir sorun ortaya çıkcagını sanmıyorum

O zaman bu zıplama programlarını yapan kilosuz boyu olmayan zayıf herkes sakatlanacak.O zaman forumdaki tüm zıplama programlarını kaldıralım.

Saçma.

Ayrıca

Aşagıda çocugun bilgileri var kilosu gayet normal boyu gayet uzun.

Merhaba adım Barış Ozan Dinçer
08.08.1992 Doğumluyum 1.84 boyunda 63 kiloyum

Umarım tatmin olmuşsundur.

Öyle rastgele program vermek olmaz diyorum tabiki sakatlancak diye bir şart yok ama bu işler onun sorunu demek kadar kolay değil. Ayrıca boyu posu bu sayfada mı yazıyor göremedimde? Nese daha uzun uzun cevap yazcak potansiyelim var ama uzatmayalım.

Ozan
04-13-2008, 09:35 PM
arkadasım foruma yeni üye oldum saygıda kusur etmemeye calısıyorum tartısmayın adam haklı ben bazı seylere katlanarak yazdım bunu sonucda orası benim bileceğim iş ayrıca başlığa saçma sapan msjlar atılmış ; basma,bascanda nolucak,boşver gibi.. ben azımı bile açmadım lütfen kesin artık su sacmalıkları

cem_hotsauce
04-13-2008, 09:55 PM
Teşekkür ediyorum Headwind sen bu programdan ne kadar bir yarar gördün birde söyle bir soru sorayım sadece bu programlarımı denedin yoksa denediklerinin arasından en iyisi bumu ?

o air alert'ı yapmadan uçuyor :D video çektik ordan görürsün ;)

Ozan
04-13-2008, 10:17 PM
aradım taradım güzel videolar buldum sitede fakat onu bulamadım link atarmısın rica edersem...

whynot1
04-13-2008, 10:38 PM
Öyle rastgele program vermek olmaz diyorum tabiki sakatlancak diye bir şart yok ama bu işler onun sorunu demek kadar kolay değil. Ayrıca boyu posu bu sayfada mı yazıyor göremedimde? Nese daha uzun uzun cevap yazcak potansiyelim var ama uzatmayalım.

Bence Potansiyelini daha yararlı işlere harca.Ne yapıyım yani programı çıkaranı gidip döveyim mi?.bu arada oyuncu tanıtım bölümüne baksan iyi olur.

whynot1
04-13-2008, 10:39 PM
aradım taradım güzel videolar buldum sitede fakat onu bulamadım link atarmısın rica edersem...

Daha koymadık siteye.Videoları tamamlayalım koycaz.Aslında ben bu programı 2 haftadır yapıyorum.Daha önce pek program uyguladıgım söylenemez.Biraz genetik olarak var tabi.Yapan arkadaşlarım var bende onlardan gördüm tavsiye ettiler bi deniyeyim dedim.Ama eminim yararı vardır yani.Olcağını sanmıyorum Ama sakatlanma falan olursa benden bulma :)