Orijinalini görmek için tıklayınız : İhlas Koleji-Yeşilyurt
emreba4
04-14-2008, 12:30 AM
merhaba arkadaşlar...en son maçimizi annatmak istedim...yeşilyurtlaydi maç we biz maçi cook istiodk we o maça yenmek için cıktik başka caremz yoktu maçn nekadar zor gececigini biliyorduk...maç basladi kafa kafaya giden bir maçti...cook fazla foul oldu...gercektn trubunde olp izlemek isterdm maçi... maçin sonunda 88-78 kazanmiştk...bu cook güzel bir galibiyetti...we ben o maçta 20 sayının üstüne cıktn 7 de asist yaptm...Ve herseyden once sevgili Ahmet hocam a cook teşekkür ederm çnkü bunları bana o ögretti beraber gecirdigimz bi yaz sonunda onun istedigi gibi bi gard olmştm...Allah razi olsn Ahmet hocam size cook teşekkür ederm:)
Neslihan A.
04-14-2008, 01:34 AM
Tebrik ederim seni.Şanslısınki hocamın sporcusu olma şansını yakalamışsın.Ben de çok isterdim sadece iyi sporcu degil iyi insan da yetiştirdigi için.
emreba4
04-14-2008, 11:53 AM
evet gercektnde öle Ahmet hocam insanlarn oyunundan önce kişiliğine dikkat eder...
bekir#11
04-14-2008, 03:41 PM
evet ahmet hoca gerçekten çok iyi bi antrenör ve insan emre gerçekten çok şanslısın ahmet hocamın oyuncu olduğun için ayrıca gerçekten çok iyi bi guardsın yeşilyurtu yendiniz içinde brova erman oynadımı??
AİR JORDAN
04-14-2008, 11:44 PM
tebrikler kardeş
Ahmet Dedeoğlu
04-15-2008, 12:11 AM
Erman bırakmış,playofflarda hiç oynamamış Bekir.Yazık olmuş.Oynasaydı İhlas Koleji, Işık ve Kadıköyspor maçlarını kesin alırdı sanırım.Zaten iki maçta son anlarda gitti.Kadıköyspor maçı 9 sayı ile bitti.Ben de Ahmet Cömertteki bu maçı tribünden izledim.Alacakları bir maçdı.30 sayı ortalama ile oynayan bir Erman oynasaydı bu maçı kesin alırdı İhlas.Ancak Kadıköysporda milli oyuncu olması ve antrenörlerinin sevgili ve değerli dostum Cihangir Yeşildağ olması da Erman'sız İhlas Koleji'ni yenmelerinde önemli rol oynadı.
sinanatalay
04-15-2008, 11:24 AM
ahmet hocam bende istanbul kadıköy maçını izledim ve guard emre pek fazla oynamdı belkide bu yüzden kadıköy maçını kaybettiler.tacettin abi ile araları bozuk olduğu için pek süre alamdı ama bence o maçta emre oynamalıydı eğer oynasaydı gerçekten çok rahat kazanırdı ihlas.erman olsaydı ışık maçınıda rahat kazanırlardı ışık maçınıda izleidm ihlasın sonuna kadar kafa kafaya götürdüler basit hatalar kaybettirdi maçı.
Ahmet Dedeoğlu
04-15-2008, 12:48 PM
Çok doğru.Ben burda işte,Emre ile Taci hoca arasındaki gerginliği belirtmek istemedim de ondan bu olaydan bahsetmedim.Kadıköyspor'un zone presinden çıkarken Emre kafası yukarıda ( head up ) bir şekilde o kadar süratli geçti ki adamları ve o kadar düzgün dağıttı ki pasları;işte gerçek bir beyin,gerçek bir point guard yetiştirmişim diye onunla gurur duydum,ve ben de mutlu oldum.Ancak sonra o çıktı,presten bir süre top çıkaramadılar.Fark oluştu.Sonra da farkı kapayıncaya kadar maç bitti.
sinanatalay
04-15-2008, 01:26 PM
belkide hocam bu gerginlik ihlas kolejinin şampiyonaya gitmesini engelleyebilir!!!
emreba4
04-15-2008, 08:40 PM
gercekten cook teşekkür ederm size hocam allah razi olsn ki ne ögrendiysem sizin sayenizde...we herkese cook teşekkür ederm bnm ihlasa bi vefa borcm wardi Ahmet hocam bana cook firsatlar werdi we bana hayal edemeyecgm imkanlar sundu..bende bunlarin karşiliginı wermek için oynuorm...
emreba4
04-15-2008, 08:45 PM
gercektn cook saolun ama tebrikleri bana deil Ahmet hocama onun sayesinde böle güzel işler başariorm(: ihlasa ilk gittigm zamanlar Ahmet hocam bana okadar güzel imkanlar sunduki hayal edemeyecgm kadar güzel imkanlar en basında bi kolejde okudum we %100 burslu...busene dershaneye gidiorm...basketbol u da birakmayi 1 sene ara wermei düşünüodmki...ardından bana bukadar iyilik yapan bi kurum u gardsz birakamazdm...yani bi vefa borcum wardi inş. onu en iii sekil de ödedigime inaniorm tkrardan hersey için cook teşekkür ederm Ahmet Hocam
sinanatalay
04-18-2008, 10:40 PM
yürü be emre:)
emreba4
04-19-2008, 09:44 PM
gercekler bunlar abi(:
yusumi
06-18-2008, 12:11 PM
İhlas kolejinin basketbol takımı paralı mı ? aciL cevap lütfen
Ahmet Dedeoğlu
06-18-2008, 12:57 PM
Kulüpte oynayanlar parasız.Basketbol okulu haliyle paralı.Kulupte yıldız ve genç kategorilerinde kadroya girenler tabii ki para vermiyorlar.Üstelik yemek,servis,salon,halter gibi imkanlardan da yararlanıyorlar.
yusumi
06-18-2008, 01:58 PM
çok teşekkür ederim bugün idmanına gidicem de
BüŞrA
06-23-2008, 11:14 PM
Ne kadar güzel ya =) tebrikler valla emre :)
emreb4
07-11-2008, 10:08 PM
ksura bakmayın uzun bi zamandr giremiodm siteye sifremi unuttm:/ tekrardan geldm(:
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.