PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : air alertı ağırlaştırabilir miyiz??

hdr
04-16-2008, 05:56 PM
arkadaslar ben air alertı uyguluyorum...aslında bunu sımaç vuracak kadar zıplmak için uyguluyorum,hedefim sımaç vurmak değil vuracak kadar zıplamak :) yani ben içerden oynamayı seven bi 2 numarayım.. bloktan kurtulabilmek için daha fazla zıplamam lazım bunun( 55 cm zıplıyorum 1.83 boyumdayım..) için air alert a başvurdum...sımaç vursamda fena olmaz yani:) neyse air alertı ağırlaştırabilrmiyiz yani bana çok hafif geliyor beni hiç zorlamıyor kaslar zorlanmadıktan sonra gelişirmi...evett arkadaslar yardımınızı bekliyorum..

whynot1
04-18-2008, 11:47 PM
Air alerte başlayalı ne zaman oldu ?Bir de yaşını yazarsan sevinirim.Ve hareketleri dogru yaptıgına emin misin?

hdr
04-19-2008, 10:38 AM
yaşım 18 başlayalım 3 hafta oldu..haraketleri doğru yaptığıma eminim..

whynot1
04-19-2008, 01:29 PM
3 hafta olmuş zaten yaşın da baya var.Haftalar ilerledikce agırlaşmaya başlar zaten hareketler ve bacakların kasılmaya başlar.Air alertla birlikte air alertten başka program yapmak sakatlanmana sebep olabilir.En azından air alerti bitirince kaslarının gelişimi tamamlandıktan sonra,air alertle birlikte ek olarak küçük squatlar yapabilirsin.Ama ilk kez yapıyorsan sadece air alert yapmanı öneririm.

hdr
04-22-2008, 10:13 PM
sağol bilgilerin için teşekkür ederim..bu soruyu aslında bi arkadasım bana sordu bende siz potaforum üyelerine..ben 16 yasındayım ve arkadasımla aynı boydayız bende 50 cm zıplıyorum bana önerirmisiniz ve air alert hakkında bi yorum yaparmısınız yani sizce ne kadar yararlı bi program?

alicanuver
07-26-2008, 05:41 PM
kardeşler ben 17 yasında 55 cm zıplayan biriyim 65 kiloyum sizce bu air alert 3 ü bitirdikten sonra(daha ilk haftasını yeni bitirdim) smac vurabilrimiyim??? yardım ederseniz sevinirim:(