PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RİBAUND'a sms gönderin,hediyeleri kazanın

Ahmet Dedeoğlu
04-20-2008, 01:50 PM
Sevgili POTAFORUM üyeleri!
Bu akşam saat 20.10-21.10 arasında Meltem TV' de canlı yayınlanacak RİBAUND programında bildiğiniz gibi Harun Erdenay ve Ertaç Çubukçu konuklarımdır.
Bu programda ve sezon bitene kadar her programda inşallah bol bol hediye dağıtacağız.
Soru soracağız,sms ile doğru cevabı bilen 3 izleyiciye NEHİR EV ALETLERİ'nden bu bölümde '17.Programda Hediye yağmuru' topic yazısında belirtilen değerli hediyeleri vereceğiz.
Bu akşam ki soru basit.İnşallah kazanırsınız.
Yüce Allah cömerttir.Cömertleri sever.
Nehir Ev Aletleri firmasının sahibi Oğuzcan Gürbüz,kardeşi Zeynel Gürbüz ve kayınpederi çok değerli abim Sn.Hasan Güler RİBAUND programını uzun zamandır takip ettiklerini bizi ve programı çok beğendiklerini söylüyorlardı.
POTAFORUM ' a da üye olmuşlar ve paylaşımlara başlamışlar.
Bu aile şirketinin hepsi de gerçekten çok cömert ve çok iyi insanlardır.Onları çok seviyorum.
Benim hiç aklımdan geçmiyordu.Program için çok güzel bir öneri getirdiler. Kendileri teklif ettiler.
"Ahmet abi,her programda iki tane konuğuna ve 3-5 tane izleyiciye bizim firmanın hediyelerinden dağıtalım" dediler.
Sıcak geldi bana.Kabul ettim.
Onlara burda bu vesile ile teşekkür etmeyi kendime bir borç biliyorum.

Sizden de bu akşam hem programa hem de Harun Erdenay ve Ertaç Çubukçu'ya sorularınızı ve görüşlerinizi sms ile göndermenizi bekliyorum.Tabii bu arada sorunun cevabını da yazıp o önceki topic'de belirttiğimiz güzel ve değerli hediyeleri sizin kazanmanızı isterim.
Sizin ihtiyacınız olmasa bile annelerinizin ve evinizin ihtiyacı ürünler bunlar.
HER EVİN İHTİYACI,yani.:)

Sms'leriniz için:
meltem yazın boşluk bırakın mesajınızı,sorunun cevabını ve isminizi yazıp ( forumu da yazabilirsiniz ) telefonunuz da olacak haliyle, 3929 ' a gönderin.

Hediye kazananlar İstanbulda ise ve Avrupa yakasında oturuyorlarsa,isterlerse Yakupludaki İhlas Marmara Evleri 1.Kısımdaki Büyük Çarşı 3.katta NEHİR EV ALETLERİ firmasından Oğuzcan Gürbüz bey'den direk alabilirler.Olmazsa Oğuzcan bey kargo ile evinize kadar gönderecek hediyeleri.
Herkese sevgilerimle..
Ahmet Dedeoğlu

Mişel Kul
04-20-2008, 04:29 PM
Bakalım soru ne olucak. Zaten ben katılmayacağım, ev eşyaları bana ters :) :D şaka şaka ben zaten daha önce kazandım tekrar istemiyorum. Ama Nets T-Shirt'ü olursa eğer kazanmaya çalışırım valla.