PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Lİgİ

umursisli
06-08-2007, 12:03 PM
İstanbul Lİgİnde Oynayan ArkadaŞlar Varsa Burda ÇeŞİtlİ Konular Hakkinda KonuŞabİlİrİz

umursisli
06-08-2007, 12:11 PM
Ben Bu Yil İstanbul KÜÇÜkler Lİgİnde Oynadim GerÇekten Çok İyİ Bİr Deneyİmdİ. Takimim Sariyer Beledİyesİ -f- Grubundayiz. 3.lÜĞÜ Son MaÇimizda Hakem İkİlİsİ Elİmİzden Aldi Grubu 5. Bİtİrdİk Seneye Yildiz Takimda OynayacaĞim Ve Bİzden Korkun

bekir#11
06-08-2007, 12:58 PM
bende bu sene dahil 3 senedir istanbul liginde oynuyorum geçen sene gençlerde 2 .oldum bu arada umurşişli kardeş bende sizin gruptaki erişim sporun yardımcı antrenörüydüm

vedat
06-10-2007, 11:45 AM
Ben Yıldırımspordayım. Gençler Liginde H grubundayız kimse bizi favori olarak görmese de gelen geçeni postalıyoruz ilk maçta ibb ye uzunlar olmadığı için yenildik ama hala gruptan çıkabiliriz. Başarılar herkese...

umursisli
06-10-2007, 02:27 PM
ibb iyi takım ama hile yapıyorlar yıldız takımda oynayan oyuncuları küçükler takımında da oynatıyorlar bu yüzden grupta kimse yenemedi onları

berkalp
04-23-2008, 09:53 AM
umur sen yıldız liginde oynamadınmı bu yıl????

bu arada ben kurtuluş yani itü yıldız b de oynuorm..grupta herkes vasat die gördü bizi ancak gruptan 10da 10 yaptık ve yenilgisiz çıktık.daha sonra grubumuza efes-ışık-dsi-ihlas koleji-yeşilyurt geldi...herkes dsi yi yenemicemizi söledi. biz ilk maçta dsi yi bütün maç 20sayı önde götürdüğümüz maçı 75-71 kazandık..daha sonra ihlas kolejiyle yaptık ve o maçıda 94-72 kazandık...arkasından efes ve ışık maçları vardı efesten büyük bi fark yedik çünkü pota altında hiçbişe yapamadık (insanın duşan gibi bir oyuncusu olunca)ışık maçındaysa ilk 2 periyot basa bas gitti.snra 3. periyodun basında 15 fark oldu ve maç koptu.yeşilyurt ise kolay bi rakipti saten son maç olduu için kimse önemsemedi.ve 3. olarak gruptan cıktık ve dier grubun 2.si ups(efesin 93lüleri) le eşleştik...
adamlar 93lü yenin artık demeyin cünkü bizde 93lü bir takımız..3-4 tane 92 li wear okdr.
ups ilk maçı butun maç 15 sayı oneyiz son dk adamlar top caldı attı flan filan 62-58 bitti maç yendik ve 1-0 oldu durum.
2.maç kötüydük uzunlar erken faul sıkıntısına girince...son 3 dk 10 sayıdan geri gelip 4 sayı one gectik ancak top kayybı oldu 1. maçtaki gibi ve 15 sayıyla yenildik...

şimdi önümüzde son maç war yenersek son 8e kalıyoruz ve rakibimiz beşiktaş oluyo.ancak yenilirsek bu sezon kapanıo...ancak biz bu sezonu bu kadar erken kapatmıcaz.çünkü takım birbirine guvenio.