PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RİBAUND 18.Programda Çetin Yılmaz ve Harun Show

Ahmet Dedeoğlu
04-24-2008, 01:37 PM
İTÜ'nün Pertevniyal'i 72-66 yenip 2-0 ile safdışı bıraktığı maçta 30 sayı atan ve muhteşem oynayan Harun show'u kaçıranlar,bu pazar akşamı 20.10-21.10 arasında Meltem TV' deki RİBAUND programını kaçırmasınlar.

İTÜ İdari Menajeri Ertaç Çubukçu İTÜ-PERTEVNİYAL maçının kasetini getirecek.Maçın özetini ve Harun Show'u programda izleyebilirsiniz.O maçı tribünde canlı izleyen programın daimi yorumcusu Oyuncu Menajeri ve eski milli basketbolcu Engin Bayav,ben ve değerli konuğum Milli takımlar eski antrenörü Çetin Yılmaz da yorumlar yapacağız.

Ayrıca BEKO Basketbol ligini de değerli konuklarımla yorumlayacağız.

Çetin hoca'ya da güzel bir sürpriz hazırladım.:)Programda o da şaşıracaktır herhalde.Yıllar önce Ülker'de Başantrenörlük yaparken bir maç öncesi soyunma odası konuşmasını arşivden bulduk.Yayınlayacağız inşallah.:)

Ayrıca sms göndermeyi unutmayın.Programda sorulan kolay bir NBA sorusuna doğru cevabı yazan 3 izleyicimize sitemizin adminlerinden NEHİR EV ALETLERİ firmasının sahibi Oğuzcan Gürbüz bey değerli hediyeler verecektir.Sms adresi:

meltem yazın boşluk bırakın mesajınızı ve sorunun cevabını isminizle yazıp 3929' a gönderin.

Kemal Başaran
04-24-2008, 01:56 PM
hOCAM SÜPERSİNİZ SİZ AŞKA HİÇ BİRŞEY DEMİYORUM..ÇETİN HOCA KONUK OLACAK MUHTEŞEM BİRŞEY BU YA