PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TBL'nin kalitesini nasıl buluyorsunuz?

CroSSoveR
04-25-2008, 05:14 PM
TBL'nin kalitesini nasıl buluyorsunuz?

AİR JORDAN
04-25-2008, 09:25 PM
bence son 2 senede TBL çok gelişti helede yapılan transferler insanların dikkat çekici oldu mesela james white veya dee brown gibi

ersan ilyasova
04-25-2008, 09:35 PM
Bence şu an Avrupada çok üst düzeyde olan liglerden biri.

wadekolik
04-26-2008, 04:31 PM
maçlarda ne olacağı belli olmuyor.gerçekten harika bir lig oldu.ben ispanyadan sonraki en iyi 2. lig olduğumuzu düşünüyorum.böyle devam edersek ispanyayıda geçeceğiz inşallah

sandrah
05-25-2008, 11:49 PM
Bu sene mükemmeldi finalde umarım normal sezona yakışır..

BjkBatu
05-27-2008, 08:01 PM
Daha onceki senelere gore acik bir sekilde kalitenin arttigina dikkat cekiyorum...

harunerdenay
05-28-2008, 04:00 PM
TBL'nin bu sene kalitesinin arttığı tartışılmaz.Seneye yatırımlar daha da artacak.Bana öyle geliyor.Bu kalite herkesi heveslendiriyor.Bişey dikkatimi çekti.Potaforum üyeleri TBL konusunda çok bilinçli.

mcgrady_1
05-28-2008, 05:40 PM
bu bilinçliliğimiz sizleri izleyerek olustu... :D

tbldeki birçok maca gittim ve gerçekten gelişmeyi farkettım tbl harıcınde basketede ilgi artıyor bu da benim gibi basketbolseverleri çok mutlu ediyor umarım bu ilgi ve sevgi hep artar ve türkiye basket adına çok gelişmiş bir ülke olur... :D

Kemal Başaran
05-29-2008, 01:19 AM
Türk basketbol ligine önemli firmanın sponsor olması keza aynı şekilde kulüplerimizinde arkalarına ciddi destek almaları kaliteyi arttıran en önemli etken bence.TBLde her geçen sene kazanma arzusu ve kalitesi daha iyi olan oyuncular geliyor ve gelecektir.Hemen hemen kazanının kimin olacağı belli olmayan hemen hemen her maçta doluluk oranının yüksek olduğu müsabakalar izledik genç kadrodan oluşan oyak renault hakkıyla türkiye kupasında final oynadığı.Dengelerin her an değiştiği bu ligde yeni oluşumlar yapan takımlar istikrar anlamında biraz daha yol alırsa önümüzdeki sene çok daha üst seviyede bir lig olacağı düşüncesindeyim.