Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Büyük Erkekler grupları ve maç sonuçları
Ahmet Dedeoğlu
04-28-2008, 03:15 AM
Kaynak:[Only Registered Users Can See Links]ÜYÜK ERKEK GRUPLARI FİKSTÜRÜ VE MAÇ SONUÇLARI
[Only Registered Users Can See Links]ÜYÜK ERKEKLER A GRUBU ([Only Registered Users Can See Links])
BÜYÜK ERKEKLER B GRUBU ([Only Registered Users Can See Links])
BÜYÜK ERKEKLER C GRUBU ([Only Registered Users Can See Links])
BÜYÜK ERKEKLER D GRUBU ([Only Registered Users Can See Links])
BÜYÜK ERKEKLER E GRUBU ([Only Registered Users Can See Links])
BÜYÜK ERKEKLER F GRUBU ([Only Registered Users Can See Links])
BÜYÜK ERKEKLER G GRUBU ([Only Registered Users Can See Links])
BÜYÜK ERKEKLER H GRUBU ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Tamer Akduman
05-02-2008, 01:11 PM
Hocam eline sağlık çok güzel derlemişin
Ahmet Dedeoğlu
05-02-2008, 02:49 PM
Teşekkürler Tamercim.Hoşgeldin de,ilk antrenöründen bahsetmemişsin,Eyüpteki..:)Değerli paylaşımlarını bekliyoruz.Oyuncularını ve tanıdığın herkesi potaforum' a üye yap.Burdaki muazzam basketbol donanımından istifade etsinler.
Sana da geçmiş olsun bir operasyon geçirmişsin.Takım sen olmadan çıktığı iki maçı da kazanmış.:)
Şaka bir yana azimli ve kararlı bir antrenör olarak basketbola çok hizmet ediyorsun.Başarılar dilerim.
Tamer Akduman
05-07-2008, 11:08 PM
Teşekkür ederim hocam ne öğrendiysek sendek öğrendik. Eskiden Eyüp'de oynarken benim antrenörümdün. Sene 1986 güzel günlerdi. Ben ondan sonra ikinci ligde dahil birçok kulüpte oynadım. Ama açıkçası o sene verdiğimiz hırs ve mücadeleyi unutamıyorum hocam. Şimdi o hırs ve mücadeleyi bizde oyuncularımıza aşılamaya çalışıyoruz. Mücadele etmeden bu oyunun oynanamıyacağına inanlardanım.
Evet geçmişte basketbol maçında kırdığımım burnumdan bi operasyon geçirdim. Çok teşekkür ederim şimdi iyiyim. Takım bensiz kazandı ama benim ruhumun orda olması kazanmaya yetti diye düşünüyorum:):). Bugünde grupta liderlik maçımız vardı Fatih Kolejini rahat geçerek (10 sayı 76-86) yolumuza devam ediyoruz.
Geçmişteki ve şimdi çalıştırdığım tüm oyuncularıma ve dostlara pota forumu tavsiye ediyorum hocam sen merak etme. Saygılar..
Ahmet Dedeoğlu
05-08-2008, 11:54 AM
Tamer,Fatih Kolejini yenmekle büyük iş yapmışsınız.Sizi hiç izlemedim ama onların sezon başında idmanlarına bi ara gitmiştim.Kazım Bulut hoca iyi takım kurmuştu.Bir de Özer'i almışlar sonra.Yani onları yenmeniz sizin iyi olduğunuzu gösteriyor.Bir maçınıza gelmek isterim.Tabii Ahmet Cömertteki bir maça.:)
Tamer Akduman
05-09-2008, 05:08 PM
Evet iyi takım Fatih Koleji. Özer geçen sene benim oyuncumdu. Onlara verdim. Çok iyi oyuncu tam bir 5 numara ama küfürbaz takımdaki gençlere etmediği küfür kalmadı. Bizim maçta oynamadı Kazım la konuştum aynı olayı ordada yapmış. Bizim takıma gelince genç ve dinamik bi takımız hocam her an her takımı yenebiliriz. Heran her takıma da yenilebiliriz.
sinanatalay
05-09-2008, 09:27 PM
ya büyük erkeklerde gruptan kaç takım çıkıo?
Darkgreen
05-10-2008, 11:05 PM
12 Mayıs Pazartesi Günü Caferağa Spor salonunda İstanbulgücü nün maçı var büyük erkeklerde iddaalı bir takım olduğumuzu düşünüyorum. İzlemek isteyen arkadaslar abilerim hepiniz davetlisiniz:D saat: 18:00
tblforum
05-11-2008, 11:02 PM
bende Bulgurlu'da oynuorum şuan için H Grubu'nda kayıpsız gidiyoruz 6 da 6. maçların bitimine bir hafta kala lider bitirmeyi garantiledik. hedefimiz şampiyonluk..
tblforum
05-15-2008, 08:29 PM
Evet gruptaki son maçımızda ilk yenilgimizi Fatih Vatan Lisesi'ne karşı aldık. Sağolsun Ahmet hocamda maça geldi ona burdan teşekkür etmek istiyorum tekrardan... Kendisiyle tanışmak büyük bir kıvanç benim için gerçekten...
Artık bundan sonra Bulgurlu olarak ikinci tur gruplarını bekleyeceğiz...
sinanatalay
05-15-2008, 10:35 PM
bende fatih vatanda oynuorum 12numara bilseydim bende tanışışırdım senle:)
tblforum
05-16-2008, 05:16 PM
Ben o kısa boylu ikinci çeyrekte oyuna giren küçük çocuğum :D acaba maçta seni savundum mu abi? :D
sinanatalay
05-16-2008, 10:58 PM
valla siz genelde zone savunma yaptığınız için pek man to man kalmadık.beni hatırlayabildin mi
tblforum
05-17-2008, 10:15 AM
Sen 4 tane üçlük sokan abimisin yoksa, avatardaki resminden tam anlayamadım ama ona benziyorsun sanki :) Tabii ki güzel bir galibiyet aldınız ama :) bizim 3 tane adamımız maça gelmedi as, artı en iyi oyuncumuz sadece ikinci yarıda oynadı :) artı hiç süre almayan yedek oyuncularla oynadık bütün maç :)
Tabii bunlar neden değil genede tebrik ederim sizi :D
tblforum
05-24-2008, 04:24 PM
Malesef Bulgurlu olarak ikinci turdaki ilk maçımızı şanssız bir şekilde kaybettik bugün. Rakibin yüksek şut yüzdesi ve uzun oyuncularımızın erken faul problemine girmesi gerçekten çok derinden yaraladı bizi bu maçta ama kalan maçları kazanarak gruplardan çıkıp yarı finale kalacağımıza inancımız sonsuz...
SARSALA
06-30-2008, 10:41 AM
aranızda büyük erkekler liginde oynayan varmı acaba birde hangi takımda oynuyorsunuz :) bizde oynamak için takım bakıyoruz da :)
berkalp
06-30-2008, 05:33 PM
ben bu yıl kurtuluş ta oynadım 2.olduk...grupta yendiimiz takıma yenldk:( maçta olaylar flan cıktı herkesin morali bozldu snra toparlanamadık.... bn kurtuluştan ayrıldım ama :)
SARSALA
07-01-2008, 11:43 AM
bu sene takım bulamayacaz sanırım biz :) napalım sağlık olsun :)
Ahmet Dedeoğlu
07-01-2008, 01:07 PM
Bu sezon bitti.Siz önümüzdeki sezon için araştırmalar yapın.Yani 2008-2009 sezonu için.Bunun için de burda kendinizi ve backgroundunuzu kısaca bir tanıtmanızda fayda var.
MeLih Uçar
07-31-2008, 01:42 PM
BuyukLer Liginde Basarı HedefLeyen Bir Takımda Oynamak İstiyorum Bu Sene Gecen Sene Fatih KoLeji Takımının Kaptanıydım 2.00 116 KiLoyum Baya GucLu İyi ZıpLayan Sutu OLan Bir Pivotum 3-4-5 Numara OynayabiLiyorum.Gecen Sene OrtaLama 30 Sayı Civarında Oynuyordum Fatih KoLejinde Kariyer Geçmişimde Kucuk Takım Efes PiLsen YıLdız Takım Fenerbahce ve GaLatasaray Genc Takım YesiLyurt Son Senesinde Genc Takımın YeşiLyurt A Takımında Oynadım.Başarı BekLeyen Bir Takımda Mucadele Etmek İstiyorum ...
Ahmet Dedeoğlu
07-31-2008, 02:46 PM
Melih şimdi şöyle bir durum var.Bildiğin gibi Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn.Tamer Taşpınar ile görüşüp bir basketbol projesi sundum.Ahmet Cömert,Büyükçekmece,Bayrampaşa,Kıraç,Mimarsinan,Gü ngören başta olmak üzere İstanbuldaki bütün salonlar İl Müdürlüğüne bağlı.Bu tesis zenginliğinin Basketbol adına atıl bir vaziyette durmasına gönlüm elvermedi.Projeyi sundum ve onaylandı.GENÇLİKSPOR basketbol takımlarının başına getirildim.Ancak para olmadığı için,kaynak bulmak da bana kaldı.İşte bu bahsettiğim salonlarda Eylül ayı itibarile basketbol okulları açıp başlarına da POTAFORUM antrenörlerini getirip bizzat da yöneterek kaynak bulmaya çalışacağım.( Ahmet Cömert ve Bayrampaşa hariç.Orda kışın maçlar oynanacak çünkü.)Antrenörlere de yüzde vereceğiz.Şayet bu kaynak yeterli olursa A takım olarak son başvuru tarihine kadar Bölgesel lige başvurabiliriz.Ha ayrıca bu kaynak yeterli olmasa da B planı olarak birçok sponsorla görüşüyorum,teklifler sunuyorum.O olursa yine Bölgesele katılabiliriz.
Ancaaaak...Bu kaynakar Bölgesel için yeterli olmazsa,o zaman POTAFORUM GENÇLİKSPOR olarak Gençler Kategorisinde İstanbul Genç Erkekler ligine katılacağız.İyi bir kadro kurduk.İki tane 1.95' in üzerinde uzun da bulabilirsek sıkı çalışmayla parkelerde ses getirecek yepyeni bir takım ortaya çıkacak inşallah.Ha kontenjan hakıımızı da yani 1990 doğumlu oyuncu olarak uzundan yana kullanacağız.Çünkü Batu başta olmak üzere iyi guardlarımız var.Özellkle Batu ve Zeki şayet Bölgeselde bir A takımımız olursa o kadronun içine bile almayı düşündüğüm oyuncular.Tabii benim nezaretimde çok sıkı çalşmaların sonucunda onlar da kendilerindeki gelişmeye şimdiden şaşırıp daha azimli çalışıyorlar.
İşte kaynak bulamayıp Bölgesele katılamadığımızı varsayarsak,o zaman ikinci kategori olarak Büyük Erkeklerde İstanbul Büyük Erkekler Ligine katılmayı düşünüyorum.Gençler ligi maçları ile tecrübe de kazanacak olan genç oyuncularıımızın daha fazla maç oynamasını ve böylece bir sene içinde daha fazla gelişmelerini planladığımdan Büyükler ligine de birkaç A takım seviyesinde ve yaşında oyuncu takviyesi ile Genç takımı sürmek istiyorum.Bu durumda zaten çocuklar seni sen çocukları tanıyıp sevdiğinden küçümseme gibi bir durum söz konusu olmadığından sen de A takıma gelebilirsin.
Ha Bölgesel olursa da gelebililrsin,olmaz İstanbul Ligi olursa da gelebilirsin.
Sevgilerimle..
Ahmet Dedeoğlu
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.