Orijinalini görmek için tıklayınız : Oyuncu Pskolojisi
bedirkarayel
04-28-2008, 07:40 PM
ben bu forumun yeni üyesiyim 1991 doumluyum . oyuna konsantre olmada çok güçlük çekiorum nadiren olurorum olduuum zaman çok iyiyiym ama olamayınca hiç umrumda bile olmuomuş gibi maç . bu olaylar geçen seneki liseler arası turnuvada ilk maçta ilk periotta sakatlanmam olabilirmi parmaım çıktı 3 - 4 ay adam akıllı basket oynayamadım 2kes ameliyet geçirdim ve ikili mücaaadelelerden çekiniorum şutlarım çok iyi hele ısınınca çook iyiyim ne yapmam lasım maça kendimi wermem için :( ?????????
Ahmet Dedeoğlu
04-28-2008, 09:42 PM
Sakınan göze çöp batar.Korkunun üstüne git.İyileştiğine göre sorun yok.Sorun kafada.Azimli ol.Kısa,orta ve uzun vadede hedefler belirle.Bu işi yapacaksam en iyisini yapacağım, de.İyi taraflarını mesela şutlarını daha da geliştir.Zayıf taraflarını kuvvetlendir.Maça veya antrenmana kendini odakla.Başka hiçbirşey düşünme.
Başarılar..
bedirkarayel
04-29-2008, 07:23 PM
saolun hocam peki kendimi ne gibi şeylerle maça veya basketbola daha iyi odaklayabilirim çok rahatım maçlarda fln iyi bişi hiç titremem ama sakıncalı olan çoook fasla rahatım hocam bunun için bana ne önerirsiniz ?
Ahmet Dedeoğlu
04-30-2008, 11:34 PM
Biraz stres yap.:)Stresin azı iyidir.O çoook fazla rahatlığını giderir.Normale dönersin.:)Kendini baskı altına sok.Mesela bu maçta mutlaka double-double yapmalıyım de.Başarırsan bir sonraki maçta triple-double'ı hedef koy kendine.İşte bunun gibi şeylerle hep baskı altında ol.
bedirkarayel
05-01-2008, 09:01 PM
saolsun hocam verdiiniz öneriler için :)
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.