PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ödüllü Yarışma/Teşekkür butonu-En çok mesaj yazanlar

Ahmet Dedeoğlu
05-03-2008, 05:23 PM
Değerli Potaforum üyeleri!
Yazılan yazılara,eklenen bölümlere ve kaynaklara, yani verilen emeklere en azından bir teşekkür etmek emeğe saygı göstermek ve değer vermek adına bir insanlık vazifesidir.
Daha fazlası paylaşımlardır.
Bunun için sitemizde yazılan yazılara bir Teşekkür butonu ilave etmiştik.Bunu kullanmak hiç zor değil:)Yani teşekkür etmek çok kolay ve hoş bir tepkidir.
Değerli potaforum üyelerinin bu konuda kendilerine yakışanı yapacaklarına,teşekkür ve paylaşımlara daha fazla önem vereceklerine inanıyorum.
Herkese sevgilerimle..

Kemal Başaran
05-20-2008, 12:50 PM
Değerli potaforum üyeleri..Forumumuzda başta Ahmet hocamızın eklemiş olduğu kaynaklar olmak üzere diğer üyelerimizinde büyük bir gayretle sitemize taşıdığı bilgiler için bunlaır okuyup değerlendirdikten sonra en azından sayfadaki TEŞEKKÜR butonuna basalım lütfen.Sabahlara kadar bizim için çalışan büyüklerimiz var .Bir aile olduğumuzu düşünüyoruz ve en azından bu fedakarlıklara emeğe TEŞEKKÜR ederek gönül alalım ve desteğimizi gösterelim..Bu konuda yardımlarınızı sonuna kadar ve büyük ehemmiyetlet titizlik göstermenizi yürekten rica ediyorum.Teşekkürler...

Ahmet Dedeoğlu
10-03-2008, 05:19 PM
Değerli Potaforum üyeleri!..
Yukarıdaki yazıları okudunuz mutlaka.Buna göre,sitemizde emek veren,yazı yazan,yenilik ve eklemeler yapan tüm üyelerimizin mesajlarının altındaki TEŞEKKÜR BUTONU' nu tıklayarak bir teşekkkür etmek en azından bir insanlık görevidir.İnsanlara teşekkür etmeyen Allah'a şükretmiş olamaz,sözü gereği yapılan iyiliklere iyi insan olmanın alameti olan teşekkür etmeyi kendimize bir borç bilmeliyiz.Bu yazılardan,eklenen kaynaklardan istifade edip,faydalanıp da sonra sadece teşekkür butonuna basarak teşekkür edenler ve de sonra o mesajın altına kısa de olsa yorum yazanlar için bir ödül düşündüm.:)
TOP 15 İstatistiğinde Teşekkürler'de ilk beşe giren üyelerimize ve En çok mesaj yazanlar istatistiğnde ilk beşe giren üyelerimize RİBAUND programında ismini verip bizzat canlı yayında teşekkür edeceğim.
Ancak yarışma şu andan itibaren başlayacaktır.Yani 3 Ekim 2008' den itibaren.Şu anda TOP 15' de bulunan üyelerimizin geçmiş bütün teşekkürleri ve mesajları yok sayılacak ve bugünden itibaren yapılan her teşekkür mesajın altına yazılan yorumlarla birlikte değerlendirilecektir.MELİH sen bugünden itibaren bunu ayarla.Bugünkü son TEŞEKKÜR TOP 15 i ve EN ÇOK MESAJ YAZANLAR TOP 15 ' i bir kenara not et.Bugünden itibaren bir ay içinde edilen teşekkür,mesaj ve yorumları yazalım.Bir ay sonra Teşekkür ve yorum olarak ve de EN ÇOK MESAJ YAZANLAR' da TOP 15 ' de İlk beşe giren beş üyeye RİBAUND programında bizzat ismini ve soyadını vererek teşekkür edeceğim.:)
İyi paylaşımlar.

Mr.DaLLaS*
10-03-2008, 05:56 PM
tşkler hocam çok iyi düşünmüşsünüz :)

cbasket
10-03-2008, 06:15 PM
Ahmet hocam birde türkçeyi en güzel kullanan üyemizide seçersek harika olur forumda msn yazışma tarzına son gelir diye düşüniyorum türkçemize değer vermiş oluruz:)

Ahmet Dedeoğlu
10-03-2008, 06:17 PM
Harika fikir Arzu kızıım.:)Düzenleyin yarışmayı.

Mişel Kul
10-03-2008, 09:45 PM
Tamam o zaman ben varım. Çünkü genelde hep düzgün konuşurum...

kaan
10-03-2008, 10:05 PM
Bende varım muammer abi sayesinde süper konuşuyorum :)

SeLvİ
10-03-2008, 10:20 PM
iyi düşünmüşsünüz güzel bir fikir fakat bazı arkadaşlar ilk 5e girmek için önüne gelene teşekkür edip cvp yazabilir. bu biraz duyarsızlığa kaçmaz mı?

RAMMS+EIN
10-03-2008, 10:30 PM
Bir ay sonra Teşekkür ve yorum olarak ve de EN ÇOK MESAJ YAZANLAR' da TOP 15 ' de İlk beşe giren beş üyeye RİBAUND programında bizzat ismini ve soyadını vererek teşekkür edeceğim.:)

Sayın hocam güzel düşünmüşsünüz yalnız naçizane bir fikrim var değerlendirirseniz. Forumlardaki yarışmalar teşvik edicilik bakımından güzel elbette ama genellikle üyeler kuralların boşluğundan yararlanıp mesaj sayısını ya da teşekkürü artırmaya yönelik hilelere başvurabiliyorlar. Bu durumda da yarışma çekicilik özelliğinden uzaklaşıp karmaşaya dönüşebiliyor, hatta forum kirliliğine neden olabiliyor. Umarım bu yarışmada bu tür olaylar yaşanmaz. Saygılar.

mastella
10-03-2008, 11:20 PM
tskkürler hocam çok iyi bir fikir

MKS_28
10-04-2008, 01:12 AM
Sayın hocam güzel düşünmüşsünüz yalnız naçizane bir fikrim var değerlendirirseniz. Forumlardaki yarışmalar teşvik edicilik bakımından güzel elbette ama genellikle üyeler kuralların boşluğundan yararlanıp mesaj sayısını ya da teşekkürü artırmaya yönelik hilelere başvurabiliyorlar. Bu durumda da yarışma çekicilik özelliğinden uzaklaşıp karmaşaya dönüşebiliyor, hatta forum kirliliğine neden olabiliyor. Umarım bu yarışmada bu tür olaylar yaşanmaz. Saygılar.

mesaj sayısı önemli olunca ister istemez fazla mesaj yazanlar olacaktır. ancak forum yetkilileri zaten gereksiz yada konuyla alakasız mesaj gördüğünde silecekler ve bir kaç sefer kasıtlı olarak bunu yaptığı tespit edilen üye için olumsuz kanaat edecektir bu davranışları. Ayrıca Ahmet hocanın belirttiği gibi teşekkür etme değil kendisine edilen teşekkür sayısı önemli durumda. dolayısıyla gereksiz yazılmış bir mesaja kimse teşekkür etmeyeceğinden yazan kişide boşa uğraştını anlayacaktır :)

ayrıca cbasket (arzu) arkadaşımızın öneriside süper. bir süredir forum yönetimi olarak zaten hassasiyet gösterdiğimiz bir konuydu forumda kullanılan yazım şekli ancak malesef belli kişiler haricinde dikkat edenler çok azınlıktaydı. bunu yarışma haline getirmek oldukça faydalı olacaktır. herkes buna dikkat ederken msn dilini kullanmakta ısrar edenler ise belli noktadan sonra ceza alacaklardır.

M3L1H
10-04-2008, 01:13 AM
03.09.2008 Tarihinden İtibaren Mesaj ve Tesekkur EdiLme SayıLarı Assagıda BeLirtiLmiştir.
Bir Ay Sonra Yani 03.10.2008 Tarihinde En Cok Mesaj ve Tesekkur EdiLen SayıLar HesabLanıp OduLLendiriLecektir...

[Only Registered Users Can See Links]

Mişel Kul
10-04-2008, 01:29 AM
Valla ben ribaund için iddialı değilim ama çıkmak isterim. Aslında kim çıkmak istemezki. Zaten sevgili Ahmet hocamız gençlerin yolunu açmak isteyen biri. Hatırlayın programına ünlüler dışında Eralp Demirkul ve Mert Genç gibi iki genç arkadaşımızı programına aldı. Her iki üyeninde ortak özellikleri ikisininde kendine ait sitesi var. Ayrıca her ikiside reklam olmasın diye isim vermiyorum, Türkiye'nin en çok hit alan basketbol sitesininde önemli editörlerinden birisidirler. Her ikisinide iyi tanırım. Özellikle Eralp Demirkul'u. Çok iyi ve sevecen biridir. Mert Genç'te aynı şekilde. İkisinin en büyük farkı Eralp Demirkul NBA'i çok iyi takip ediyor, Mert Genç ise Avrupa liglerini çok iyi bir şekilde takip ediyor. Umarım bu yarışmada mesaj sayısını yükseltmek gibi bir yarışa girip boş boş mesaj yazılmaz veya teşekkür alabilmek için sitede olan her hangi bir şeyi yazıp bizlere sunarsa eğer bizde farkına varmadan teşekkür edebilir bunun gibi olayları iyi bir şekilde takip etmeliyiz. Umarım iyi bir yarışma olur diyorum.

MKS_28
10-04-2008, 01:42 AM
Çok mesaj yazmaya karşı şöylede bir öneri olabilir. En fazla teşekkür alma konusunda önemli olan kendisine edilen teşekkür sayısı değilde yazdığı mesaj sayısıyla ortalaması olabilir. örneğin a ve b olarak iki üyeyi kıyaslayalım. a üyesi 100 mesaj yazmış ve 25 teşekkür almış. b üyesi ise 50 mesaj yazıp 20 teşekkür almış. sayı olarak a kişisi önde olsada mesaj sayısına bakılırsa b kişisi diğerinden daha fazla oranda teşekkür almış ki bunun anlamı içerik olarak daha anlamlı mesajlar yazdığıdır. bence bu şekilde daha adaletli olacağı gibi boş mesajlar yazma olayını da önemli oranda azaltacaktır.

yarışmaya gelince tüm arkadaşlara başarılar. iyi olan kazansın. ben ise işlerim dolayısıyla eskisi kadar aktif olamıyordum zaten. bundan sonra da zaman gösterecek ne kadar girebileceğimi tabiki.

Mişel Kul
10-04-2008, 01:48 AM
Zaten benim katıldığım sitelerde böyle olur genelde. Mesela 1 üyenin 100 mesajı var ama içeriği saçma sapan ve 25 teşekkür sayısı var. Diğer üyenin 30 mesajı var, eğer o mesajların 1 tanesi anlamlıysa eğer 100 mesajın hepsinden fazla gibi olur ve anlamlı içeriği olduğu için 2 katı fazla teşekkür hak eder böylece 50 teşekkür sayısı olur. Bu sadece bir düşünce fakat neredeyse doğru gibi bana göre. Çünkü artık herkes bir çok şeyi yanlış yapıyor bana kalırsa.

Ahmet Dedeoğlu
10-04-2008, 01:49 AM
Teşekkür alan değil,teşekkür eden,yani teşekkür butonuna basan oylamaya giriyor Muammercim.:)Emeğe saygı açısından yazılan yazılara,yapılan yorumlara,eklenen kaynak ve bilgilere,açılan anketlere emek veren arkadaşlara bu hizmetlerinden dolayı en azından bir teşekkür etmek bir insanlık vazifesi olduğundan,ve de bu emek verenler bir yerde potaforumun bütün üyelerine hizmet ederek iyilik de yapmış olduklarından,yapılan iyiliklere en azından teşekkür etmek alışkanlığı kazanalım diyerek bu yarışmayı açtık.En çok teşekkür eden beş üyemizin ve en çok mesaj yazan beş üyemizin ay sonunda RİBAUND programında isimlerini canlı yayında okuyup bizzat ben konuklarımın yanında teşekkür edeceğim inşallah.Böylece güzel bir ödül vermiş olacağız bu iki kategorideki ilk beş üyemize.:)

Mişel Kul
10-04-2008, 01:56 AM
Bizde en çok teşekkür alan sandık.Ama dediğiniz gibi emeğe saygı duyulmalıdır. Bu yüzden bu önemli bir konudur. Umarım herkes birinci olabilmek için teşekkür butonuna durmadan tıklamaz.

Ahmet Dedeoğlu
10-04-2008, 02:35 AM
Anlamlı mesajlar yazan,sitemize bir çok değerli bilgi ve kaynak ekleyen ve de bu bağlamda en çok mesaj yazan,en çok teşekkür eden,bu çalışmalarında uzman olduğu konularda ve alanlarda yorumları ve yazılarıyla bizim beğenimizi toplayan yani sitedeki en aktif olan bir üyemizi de RİBAUND programında bir programda canlı yayın konuğu da alacağız inşallah.Zaten bunları yapan ve genel anlamda basketbol bilgisine sahip olan bir üyemiz de bu ödülü anasının ak sütü gibi haketmiş olacaktır.:)Ancak bütün bunların toplamında birinci olan üyemizi kastediyorum.

Ahmet Dedeoğlu
10-04-2008, 01:44 PM
Bu kriterlere uygun üyelerimiz şimdiye kadar ki aktiviteleri itibarile kaan,hüsnücanardil,Melih ve Mişel Kul.:)Tabii şu an aklıma gelenler.Programa hazır olsunlar.:)

Mişel Kul
10-04-2008, 03:08 PM
Zaten hocam bu sitede bir çok kişi basketbol konusu çok iyi bir şekilde biliyor. Bir çoğumuz buna bende dahil olmak üzere NBA hakkında çok şey biliyor. Diğer ligleride iyi bilenlerde vardır ben az biraz biliyorum mesela ama yinede bu sitede Avrupa Ligleri konusunda en örnek üyemiz "tblforum" nickli Mert Genç arkadaşımızdır. Umarım hakeden kişiler kazanır.

Ahmet Dedeoğlu
10-04-2008, 06:51 PM
Oğlum,zaten tblforum/Mert Genç ve early/Eralp Demirkul'u geçen sezon RİBAUND programına çıkarttık.Canlı yayında konuklarımız Ahmet Kandemir ve Hurşit Baytok ile beraber onlar da yorum yaptılar.Mert TBL ,Eralp de NBA konusunda uzman olduklarını fazla heyecanlanmadan yaptıkları çok güzel yorumlarla ispat ettiler canlı yayında.Yani onlar canlı yayın deneyimi yaşadılar.Ben potaforumdaki diğer üyelere de bu fırsatı tanımak ve kendine güvenen bilgili,araştırmacı gençlerin önünü açıp,hedeflerine doğru ilerlemelerinde bir basamak olmak istiyorum.Herkese fırsatları açmak lazım.

Mişel Kul
10-04-2008, 08:28 PM
Ben zaten bu ikisinin örnek olarak göstermiştim. Yoksa çok iyi birer yorumcu olduklarını biliyorum. Umarım yanlış birşey demedim...