Orijinalini görmek için tıklayınız : Alt Yapıda En Iyi Salon Sizce Hangisi?
sinanatalay
05-07-2008, 11:57 PM
Yorum Ve Oylarınızı Bekliyorum?
bekir#11
05-08-2008, 05:12 PM
valla burdaki salonların hepsinde sayısız maç oynadım hepsini tek tek yorumliyim ahmet cömert çok iyi bir salon potalarıyla zeminiyle fln bayrampaşa orasıda çok iyi bir salon ama tek kötü yanı var sahada o kadar çok çizgi varki küçük takım ve yıldız takım seviseindeki oyuncular bazen çizgileri karıştırıp dışarı çıkıyolar çaferağaya gelince potaları hariç fena bir salon değil ama potaları kötü yakacık zaten gerek yeriyle gerek potalarının boyuyla fln bence bunların arasındaki en kötü salon
Burock
05-20-2008, 10:35 PM
Aynen bende cok mac yaptım hepsinde ama Caferağa bence.
furkaners
05-21-2008, 04:50 PM
valla bence en iyisi bayrampaşa orada çok antreman yaptım çok maç yaptım rahat bi yer öncelikle
ogün bülent
05-21-2008, 05:42 PM
yakacıkta parke zemin sarı çizgiler sarı' birçok oyuncum çizgiye basarak hata yaptı ve birçok antrenör arkadaşlarım bundan şikayetci.
ahmet cömert çok güzel salon ama çemberler taş gibi lig çemberi olduğu için hata affetmiyor çok topumuz içinden çıktı, sekti alışamadık .
bayrampaşa güzel rahat ama caferağa 10 numara banada oynamak nasip oldu çocuğumada ,oyuncularımada aynı zamanda fenerbahce voleybol takımı pasörü kuzenim aslan ekşi yılın en iyisi pasörü ödülünü ve lig şampiyonluğunu 2 hafta evvel bu salonda aldı o yüzden benim için caferağa :)
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.