Orijinalini görmek için tıklayınız : RİBAUND 20.Program Konuk Cihansever Yeşildağ,Polat Kaya
Ahmet Dedeoğlu
05-09-2008, 03:41 PM
Meltem TV' de pazar akşamları saat 20.10-21.10 arasında canlı yayınlanan RİBAUND programının bu haftaki konukları;Kadıköyspor Genç ve yıldız takımlarını Türkiye Şampiyonasına taşıyarak büyük başarı sağlayan yılların coach'u Cihansever Yeşildağ ve MERSİN B.B.'in 2 numarada başarılı oyuncusu Polat Kaya'dır.
Yine her zamanki gibi sorulacak basit bir soruya doğru cevap verecek 3 izleyiciye NEHİR EV ALETLERİ firmasının sahibi sevgili Oğuzcan Gürbüz zengin hediyeler dağıtacaktır.Sms adresi:
meltem yaz boşluk bırak sorunun doğru cevabını ve mesajınızı yazıp 3929 ' a gönderin.
Not:Daha önce konuşup programa geleceğini bildirdiğimiz Ahmet Çakı,Mersindeki görüşmeleri bitirip Ptesi İstanbula geleceği için çok özür diledi.İnşallah ilerki haftalarda onu konuk alacağız.
Kemal Başaran
05-09-2008, 07:31 PM
iyi ve güzel program olacak hocam.Sabırsızlıkla bekliyoruz şimdiden
Mişel Kul
05-09-2008, 11:25 PM
Kesinlikle süper olucaktır ama bakalım. Valla bu 2 haftadır soru hazırlıyamıyorum ama yarın bir soru bulucam ve uygunsa Ahmet hocaya ileticem. İyi bir program olması dileğiyle :)...
diLaN
05-09-2008, 11:46 PM
Yine muhteşem bir program bizleri bekliyor...:D
ℓαяяу_ℓєgєη∂_χχ
05-11-2008, 08:40 AM
Muhteşem bir program hepimizi bekliyor.
Ahmet Dedeoğlu
05-11-2008, 01:12 PM
Sevgili Cihansever Yeşildağ bu akşam 20.de Kadıköyspor takımı ile Türkiye Şampiyonasına gitmek zorunda olduğundan gelemiyor.O takımla değil yarın sabah uçakla gidecekti Konyaya.Ancak kafilenin başındaki birisinin acil hastalık durumu nedeniyle kafileyle gitmek zorunda olduğunu belirtti.Bana attığı özel mesaj aşağıdadır.
Sevgili Ahmet Dedeoğlu
Geçen sene katıldığım programınızdan büyük keyif almıştım.Bu pazar katılacağım programa elimde olmayan sebeplerden dolayı katılamıyorum. Programınızın başarılı geçeceğini ve ilerde mutlaka programınıza konuk olmaktan büyük bir onur duyacağımı bildiririm. Selamlar.
Cihan Sever Yeşildağ
Ahmet Dedeoğlu
05-11-2008, 01:26 PM
Bu gelişmelerden sonra,bu akşamki RİBAUND Programının konukları Polat Kaya ve NBA yorumcusu Eralp Demirkul'dur.Eralp sitemizde de üyedir.Nicki de Early'dir.Hayırlı olsun Eralp.:)Üyelerimiz de NBA ile ilgili Eralp'e sorular sorabilir.Eralp aynı zamanda koyu bir Houston Rockets fan'ıdır.:)
Mişel Kul
05-11-2008, 03:14 PM
Ayrıca roxturk.com kurucusudurda. Ahmet abi ve Eralp abiye iyi yayınlar :)...
Ahmet Dedeoğlu
05-11-2008, 10:29 PM
Programda sorduğum soruya doğru cevap veren Dört kişi oldu.Doğru cevap Wilt Chamberlein ve 100 Sayı idi.Ancak programın içinde doğru cevap verenleri söylememe rağmen sonunda unuttum.Hakkınızı helal edin.Format gereği üç kişi hediye kazanacak.Bununla beraber bu dört kişiye de hediyeleri verilecek.Kalan bir kişi de üzülmesin.Yukarıda reklamını göreceğiniz NEHİR EV ALETLERİ sahibi Oğuzcan Gürbüz beyden gidip hediyelerinizi alabilirsiniz.Mert Genç,Mişel Kul ve Gökhan ( Efes'te oynuyormuş.Polat Kaya onu arayacak ve bana bildirecek.) RİBAUND programının linkllerinde NEHİR EV ALETLERİ' nin adresi var.Telefonu var.Oğuz beyi arayın gidin ve hediyelerinizi o adresten alın.Yakında oturuyorsunuz.Tek otobüslük bir ulaşım.
Sivastan Savaş'a da potaforum a üye olursa burdan söyleriz.Hediyesi adresine kargo ile gönderilecektir.
Haftaya program başlarken de hem sorunun doğru cevabını hem de doğru cevap veren ve hediyeleri kazanan izleyicileri tek tek isimle söyleyeceğim inşallah.
Herkese sevgilerimle..
Programın tekrarını bu gece 00.00 haberlerinden sonra izleyebilirsiniz.
Çok keyifli ve akıcı bir program oldu.Konuklarımla çok hoş ve keyifli bir sohbet ettik.İkisine de teşekkür ederim.
diLaN
05-11-2008, 10:34 PM
Muhteşem bir program oldu çok teşekkürler:D
Ahmet Dedeoğlu
05-12-2008, 01:54 AM
Programın tekrarını izleyince doğru cevabı verenlerin beş kişi olduğunu gördük.:)Bu durumda bu beş kişi arasında kura çekmek gerekecek.Ancak yukarıda yazdıklarımın da ışığıyla Nehir Ev Aletleri sahibi sevgili Oğuzcan Gürbüz ile konuşacağım.Bu beş kişiye de hediye verebilirmi,imkan var mı soracağım.Kabul ederse programda saydığımız hediyelerden beş kişiye de verebiliriz.Bu duyuruyu görüşmeden sonra yine bu bölümde yaparız.
Early
05-12-2008, 02:19 PM
Gerçekten keyifli bir program oldu. Umarım basketbolseverler keyif almıştır, ben de heyecanımı yendim diyebilirim artık hemen hemen hocam sayesinde. Soru konusunda ise belki de en çabuk cevap atan üç kişiye verilse daha iyi olur böylece hem daha çabuk olan kazanmış olur ,hem de bilgideki kalitesi çabukluktan anlaşılır. Ama beş kişiye de verilse yani güzel olur tabiki.
Neyse tekrar teşekkür ediyorum hocama. Nice güzel programlara :)
oguzcan
05-14-2008, 06:04 PM
Son programla ilgili doğru cevabı veren 5 arkadaşımıza hediye vereceğiz...
Mişel Kul , mağazamızdan hediyesini bizzat gelip aldı.Diğer 4 katılımcının irtibat bilgilerini Meltem TV den tedarik edemedik.Ancak kendileri buradan (özel mesaj) veya önümüzdeki program da telefon bilgilerini iletirlerse, sevkiyatlarını gerçekleştireceğiz.
Saygılar
Early
05-15-2008, 03:56 PM
Ödül konusu için çıkabilecek en iyi karar çıkmış yani Ahmet hoca ve Oğuz abi'ye bravo. Gerçekten soru da kolaydı ve sms atanlar da oldukça şanslı hissedebilirler kendilerini.
Bir de acaba bu son programın görüntüleri ne zaman youtube'a aktarılabilir ? Yani baya bir merak ediliyor da, gerek bizim forum, gerekse Lakers forumu izlemek istiyor. Tabi Meltem Tv kablolu veya digiturk'te olmadığı için herkesin izleme fırsatı olamıyor. Neyse Oğuzcan abi'nin en yakın zamanda bu programın videolarını aktaracağını umuyorum ve de saygılarımı sunuyorum :)
husnucanardil
05-15-2008, 06:53 PM
Hocam elimde olmayan nedenlerden dolayı programı izleyemedim.Eğer elinizde görüntüler varsa link atarsanız sevinirim.
Mişel Kul
05-16-2008, 11:12 PM
21. Programı büyük bir heyecanla bekliyoruz...
Early
05-17-2008, 01:11 PM
Hocam elimde olmayan nedenlerden dolayı programı izleyemedim.Eğer elinizde görüntüler varsa link atarsanız sevinirim.
Oğuzcan abi'yi bekliyoruz. Müsait olursa halledecek galiba :)
tblforum
05-18-2008, 02:52 PM
Evet bu akşamki Ribaund 21.prorgramında Ahmet Hocam sağolsun beni de davet etti ve Hurşit Baytok hocamla beraber programa yer alacağız. Programda Avrupa ligleri lejoyenerlerimiz ve ligdeki serilerden bahsedeceğiz. sorularınızı bekliyorum programa...
[Only Registered Users Can See Links] adresinden izleyebilrisiniz programı canlı olarak...
Sorularınız içinde 3929'a Meltem yazıp boşluk bırakıp mesajınızı yazdıktan sonra göndermeniz yeterli olacak.
ogün bülent
05-18-2008, 07:39 PM
başarılı bir program dileklerimle dikkatle takipdeyiz..........
herkezi seyire katılıma bekliyoruz ...
tblforum
05-19-2008, 12:29 AM
Gerçekten müthiş bir program oldu yine... Ahmet hocam yine çok hakimdi programa ve izleyenleri yine bağladı ekrana, zaten kendisi ile konuşmuştuk bunu programdan önce ve bu önemli özelliğini söylemiştik. Bu nednele hocamı çok tebrik ediyorum yeniden.
Ahmet hocama ayrıca beni programa çıkardığım çok teşekkür ediyorum tekrardan. Gerçekten aynı zamanda bizleri çok iyi ağırladı bu yüzden ayrıyetten de bir teşekkür de bulunmak istiyorum.
Hurşit hocamda mükemmel bir insan tıpkı Ahmet hocam gibi... Hurşit hocamda yaptığı yorumlarla ve sıcak tavırlarıyla etrafına pozitif bir elektirik saçtı. Onunla tanıştığıma çok memnun oldum.
Başta Ahmet hocam olmak üzere tekrardan herkese çok teşekkürler... Bu arada programın tekrarı bu gece 1.00 gibi Meltem Tv ekranlarında olacak. İzlemenizi bekliyoruz :D
Kemal Başaran
05-19-2008, 02:00 PM
çok güzel program oldu hurşit hoca ve mert kardeşimiz renk kattılar programa akıcı ve bağlayıcı bir program gerçekleşti.Emeğe geçen herkese Ahmet hocamıza yine duayenlerimizden Hurşit hocamıza ve genç yorumcu kardeşimiz merte yürekten teşekkür ediyoruz..
tblforum
05-19-2008, 02:12 PM
çok güzel program oldu hurşit hoca ve mert kardeşimiz renk kattılar programa akıcı ve bağlayıcı bir program gerçekleşti.Emeğe geçen herkese Ahmet hocamıza yine duayenlerimizden Hurşit hocamıza ve genç yorumcu kardeşimiz merte yürekten teşekkür ediyoruz..
Ben teşekkür ederim bu sözleri duymak gerçekten hoşuma gitti özellikle sizin gibi yükselmekte olan ve ileridedahaiyi yerlere geleceğini düşündüğüm bir abimden... Umarım sizinde bundan sonraki yaşantınızda herşey istediğiniz gibi gerçekleşir.
Kemal Başaran
05-19-2008, 05:27 PM
Hep birlikte yol almanın ve ilerlemenin hesabını yaptığımız sürece başarı kendiliğinden gelecektir.Senin gibi pırıl pırıl genç arkadaşlarımız olduğu müddetçe Türk basketboluna gönlünü verip fedakarlıklardan sakınmayacak kardeşlerimiz oldukça el birliği ile çok iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum.Benim ile illgili temenni dilek ve düşüncelerin içinde çok teşekkür ederim.Bu düşünceler senin paklığın temizliğin ve iyi niyetin.Hep beraber en iyi yerlere gelmek dileği ile..
ilker Terzioglu
05-20-2008, 10:50 PM
cansever hoca
:)
yıl 1996 idi sanırım.yanına gitmiştim daçka ya gitmiştim .sevgili Haka Köseoglu ile birlikte bana bire bir tek pota maç yaptırmıştı.Murat Kösedağ abimizde hakemlik yapıyordu.11 e 8 yanmiştim.Sonra o sene ışık spora gitmiştim.cansever hoca çok iyi bir insan.
tblforum
05-21-2008, 04:35 PM
cansever hoca
:)
yıl 1996 idi sanırım.yanına gitmiştim daçka ya gitmiştim .sevgili Haka Köseoglu ile birlikte bana bire bir tek pota maç yaptırmıştı.Murat Kösedağ abimizde hakemlik yapıyordu.11 e 8 yanmiştim.Sonra o sene ışık spora gitmiştim.cansever hoca çok iyi bir insan.
Maçın sonucunu alalım o zaman kaç kaç bitti bu maç :)
Early
05-21-2008, 07:39 PM
Ahmet hocam 20. programın görüntüleri ne zaman alabileceğiz ? Bir de son programın yani 21. programın ?
Saygılarımla;
Eralp Demirkul.
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.