Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba
elif.coach
05-15-2008, 01:45 PM
Meraba Bende Forma Yeni üye Oldum 2 Senedir Bir Spor Okulda Antrenörlük Yapıorum Aynı Zamandada Takım çalıştırıorum Bazen Spor Okulunda Farklı We Eğlenceli Driller Bulmakta Zorlanıorum Buradan Diğer Antrenörlerle Bilgi Alışwerişinde Bulunmak Istiorum :)
Ahmet Dedeoğlu
05-15-2008, 01:52 PM
Hoşgeldin Elif.Forumu iyi gezer ve tararsan aradığın herşeyi bulacaksın.Özellikle eğlenceli oyunlar konusunda Eğitsel Oyunlar gibi konular var.Onlar faydalı olabilir.Yine her konuda sorular sorabilir paylaşımlar yapabilirsin.
İyi ve bol paylaşımlar..
RÜZGAR
05-28-2008, 05:34 AM
ben bir Antrenör degilim fakat kendimden küçüklere bazende yaşıtlarıma sokakda ders veriyorum...bunu eglenceye oyuna dökmek için saha içinde farklı şeyler yaptırırım...örneğin lopopo dedigimiz bir oyun var bilmem batı tarafında nasıl derler onu oynatırım,oturur herkesle öz kardeşim gibi gerektigi yerde gerekilen şeyleri konuşurum...ben herşey yapıyorum kısaca:D herkesde çok seviyor beni...:D
Kemal Başaran
05-28-2008, 10:36 AM
sitemize hoş geldiniz bilgi birikiminizi arrtıracak ve antrenörlük gelişiminize olumlu yönde katkısı olacak bilgilerin bu emek içeren sitemizinde olduğu kesin.Bunlardan en iyi şekilde istifade etmeniz,yararlanmanız ve kendi bilgilerinizi paylaşmanız en büyük isteğimizdir.Kalıcı dostluklar kurmanız temennisi ile yeniden hoş geldiniz...
whynot1
06-06-2008, 02:22 PM
Hoşgeldiniz...
ogün bülent
06-06-2008, 03:22 PM
hoş geldiniz katılımlaınızı paylaşımlaınızı bekliyoruz........
hoş geldiniz eminim iyi vakit geçirirsiniz ..
mcgrady_1
06-08-2008, 11:09 PM
Hoşgeldiniz....
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.