PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çengel atış- 2

MasterCoach
06-11-2007, 09:59 PM
Konu kilitli olmasaydı konuya doğru cvp yazcaktım ama konu kilitli olduğu için başlık açtım.Hook shoot diyince 2 adam aklıma gelir:

1- Kareem abduljabbar

2 -Nikola Prkacin.... Prkacin hastasıyım desem yeridir heralde prkacin ile çalışmak isterdim.Topu prkacin'e ver arkanı dön git :)

McGrady
06-11-2007, 10:28 PM
Kareem abduljabbar zamanına yetişemedim :)
Ama prkacin katılıyorum

Red_Auerbach
06-11-2007, 10:40 PM
Valla hocam zaten Sky hook denilen ve durdurulamayan atış şeklinin bulucusu ve en iyi uygulayıcısı olan Kareem Abdul Jabbar bu sayede 38 bin küsur sayı atarak nBa tarihinin en çok sayı üreten oyuncusu oldu. Prkacin de benim en çok beğendiğim uzunlardan birisi avrupada.
Bu saydığınız iki oyuncu haricinde bir isim daha vermek istiyorum.

Arvydas Sabonis, hayatımda onun kadar teknik bir pivot görmedim desem yalan olmaz. O da hook atışları çok iyi yapardı. Hem iri cüsseliydi hem de çok iyi bir fundamentala sahipti. Bu ona potaya bakmadan ezbere atışlar yapma imkanı tanıyordu. Hook atışlar bazılarına göre göze hoş gelmeyebilir ve kolay da sanılabilir ama aksine çok zor atışlardır ve üst seviye fundamental, top hakimiyeti gerektirir.

Teşekkürler...

23AirJordan23
06-18-2007, 08:57 PM
ewet doğru söylüyor

MR Mustafa
07-11-2007, 02:15 PM
prkcin bu konuda 1 numaralardan biri....

ersan ilyasova
07-11-2007, 05:06 PM
bu huk nasıl yazılıyor bilmem amam bu dediğiniz atış değilmi

conijohn
07-11-2007, 08:51 PM
keşke bizim takımdada bir prkacin olsa

canavar453
04-30-2008, 07:09 PM
yaw abi bana msn nin varsa versene antreman takvimini isteyecemde nereler yapıyosun die

hdr
04-30-2008, 08:41 PM
çengel atışta bence Nikola Prkacin çok iyi değildi,yüklendikten sonra hep tersten dönüyor ve saha dışına çıkıp havada pas atıyordu bu hareketlerden başka şeyler yapmıyordu,şut olarakta çok iyi bir oyuncu değildir,yüklenip yüklenirken oyun kurması onu iyi yapan yanı.. konu dışına çıktım ama prkacinin çok iyi hook çu olduğunu düşünmüyorum,ve türkiyedede çok iyi yapan bi oyuncu aklıma gelmiyor..