Orijinalini görmek için tıklayınız : Orhun Ene,RİBAUND 22.Programda
Ahmet Dedeoğlu
05-23-2008, 02:30 PM
MELTEM TV' de pazar akşamları saat 20.15-21.15 arasında canlı yayınlanan RİBAUND ' un bu pazar akşamı 22.programında konuğum Antalya B.B. Head Coach'u Orhun Ene'dir.Programın daimi yorumcusu Oyuncu Menajeri Engin Bayav ve Orhun Ene ile birlikte hem Beko Basketbol ligini ve final serisini hem de Antalya ' nın durumunu yorumlayacağız.İnşallah güzel ve keyifli bir program olur.
Programda yine basit bir soru sorulacak ve doğru cevap veren izleyicilere hediyeler verilecektir.
Sms adresi:
meltem yaz boşluk bırak sorunun cevabını ve mesajını yazıp isim de yazdıktan sonra 3929 'a gönderin.
Soruya doğru cevap veren 3 kişi yine NEHİR EV ALETLERİ' nin zengin hediyelerini alacaktır.Hediyeler daha önceki topiklerde bildirilmiştir.
Kemal Başaran
05-23-2008, 02:36 PM
Hocam kesinlikle güzel bir program olacak takip edeceğiz programı her zamanki gibi merakla bekliyoruz pazar akşamını esen kalın.Seyrine doyum olmayacağını biliyorum ve sabırla bekliyoruz..
tblforum
05-23-2008, 03:23 PM
Programı merakla bekliyoruz hocam...
Mişel Kul
05-23-2008, 07:10 PM
Obaa Orhun Ene muhtemelen izliyeceğim. Orhun Ene'yi hep görmek istemiştim ama göremedim görme imkanım olucak TV'den
Ahmet Dedeoğlu
05-24-2008, 07:10 PM
Programda sorulacak soruya doğru cevap verecek izleyicilere dağıtılacak NEHİR EV ALETLERİ'nin zengin hediyelerinin yanında,bir hediye daha ekledik.
BAHAR HALI YIKAMA FABRİKASI firma sahipleri sayın Ergün Pultaş ve Özgün Pultaş da,doğru cevabı verecek bir izleyicinin evindeki bütün halıları bedava yıkama hediyesi vereceklerini söylediler.
Bahar Halı Yıkama Fabrikası-Yakuplu/Beylikdüzü ' nde fabrikaları var.Ancak İstanbulun her yerine Halı Yıkama hizmeti veriyorlar.
Tel: 0212-872 10 18
0541-872 10 20
Kendilerine RİBAUND programı ve Potaforum adına çok teşekkür ederim.
Kemal Başaran
05-24-2008, 07:13 PM
çok güzel bir gelişme hocsm hayırlı uğurlu olsun hocam tebrikler..
tblforum
05-24-2008, 10:18 PM
Ahmet hocamın önderliğinde Ribaund organizasyonu gücüne güç katıyor :D
Kemal Başaran
05-26-2008, 12:32 AM
Muazzam kalite işler yapıyor değerli Ahmet hocamız programın akıcılığı her geçen hafta artıyor ve teknik detaylara daha gemiş çaplı değiniliyor ve çok değerli konukların görüşleri düşünceleri bizim gelişmemizde müthiş katkı sağlıyor.Rüyalarımızda göremeyeceğimiz duayenleri programda görüyoruz.Muhteşemdi gerçekten gece 01:00'de herkesi tekrarını izlemeye davet ediyorum.Tebrikler Ahmet hocam.Basketbola kattığınız herşey için...
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.